reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

hejka niedzielnie;-)
malaya, no masz racje, my miszkamy przy wheatley hills, do parku mam jakies 200m moze, troszke dalej do centrum ale autobus jest;-) i bardzo mi sie tu podoba:tak: Fajnie jak bysmy miały blizej do siebie:-D moja córcia by sie pewnie jeszcze bardziej cieszyła..;-) W naszej okolicy widziałam dwa domy na wynajem ale to przez agencje, musiała bys zobaczyc na right move.
A twoja córcia do której szkoły chodzi? chyba pisałas ale nie pamietam..:confused:
Ssabrinaa na angielskim weselu byłas..? słyszałam ze wygladaja całkiem inaczej niz nasze w Pl.. tzn czasami nawet za korzystanie z baru trzeba samemu placic..:szok:
Fajnie ze miło spedzilas czas, mi tak brakuje wyjsc gdziekolwiek, a na tance juz wogóle.. no ale tak to jest przy dzieciach..:cool:

pozdrawiam i milej niedzieli:tak::-D

reklama
hej dzieczyny:-)
malaya ja na wheatley dokładnie pomiedzy tesco expres a ciapatym polskim sklepem (o ile cos to ci mówi)widziałam 3 ogłoszenia jedno przez agencje a dwa indywidualnie od wynajmujacego jesli chcesz to spisze numerki tel:tak:
pozdrawiam was wszystkie :-D

Hej dziewczyny :-)))))
Marta0811 w angielskim kościele ale jako tako imprezy w jakimś lokalu nie robili bo tylu gości nie mieli,więc taka malutka impreza w domu była ona polka on kurdysz no to wiesz,2 różne narodowości no i kultury...:-):-) Ja też brałam ślub tutaj i wiecie co też bez imprezki bo cenowo bardzo ale to bardzo drogo,zdecydowaliśmy zainwestować w coś innego:tak::-D:-D:-DA co do barów to nie wiem na prawdę się nie interesowałam zbytnio ja i mój nie pijemy i tamci znajomi także więc śluby mieliśmy w gronie własnym no i skromne:tak: :-):-):-):-)
Miłego dnia wam życzę :-)

Witam wszystkich cieplutko
witam cię mama123 gdzie mieszkasz na hexthorpe?ja blisko parku na przeciwko szkoły.Moj Alex w czerwcu bedzie maił 2 latka.
marzena072 co do dzielnicy hexthorp to ja mieszkam juz tu 2 dwa lata i nie narzekam mieszkam blisko szkoły i po tej stronie hexthorpu jest spokojniej niz na poczatku.
Aska0901ten landlord jest anglikiem
izusia1981 tak bede we czwartek moze tym razem będzie lepiej Alex moze zechce dłuzej sie pobawic :-)
Pozdrawiam wszystkich trzymajcie sie cieplutko:)

Hej mieszkam na Hextorpe za parkiem (blisko rzeki i dzialek)
Marta0811 ja tez juz bym chciala wyjsc na jakas impreze, jakbyscie cos organizowaly to dajcie znac, juz wariuje od tego ciaglego siedzenia w domu.;-)

Moze wiecie czy sa jakies spotkania mam z dziecmi? Moj markus bardzo lubi bawic sie z rowiesnikami. Czytalam tu ze sa jakies lekcje angielskiego? Mozna tam chodzic z maluszkami?

Co za pogoda dzisiaj, kawa z rana obowiazkowo :-)

czesc dziewczyny kolezanka juz znalazła dom na Balby. brzydka pogoda dzis wiec nic mi sie nie chce najchetniej bym spała ale z dwójką łobuzów nie ma szans:-)

Hej Mamuśki :-):-):-):-):-)

Witam nową mamę 123:-):-):-).
Otóż część z Nas chodzi do Women Cenetr na zajęcia i babskie pogaduchy, i tam właśnie na czas zajęć maleństwa zostają pod opieką opiekunek w specjalnym pomieszczeniu pełnym zabawek, moje dzieciaczki były zachwycone.
Jeśli cofniesz się parę stron na forum to tam jest wszystko bardziej szczegółowo opisane;-)

Malaya a Ty w czwartek zabierasz swoją córeczkę????

Marta a TY jak z coleggem,?? ja to może i też bardzo chętnie bym poszła tyle że ceny są kosmiczne, na razie póki co nas na to nie stać:-( ale kto wie w przyszłości:tak: może...
Marta jeśli mogłabyś to byłabym Ci wdzięczna za numer telefonu do Anety, może uda mi się wyciągnąć ją do women center:-)

Hej Dziewczyny :)

Izusia1981 nie wiem czy będę w czwartek, ale jeśli będę to przyjadę sama, bo mój siedzi teraz w domu to z nią może zostać, poza tym Oli ma fazę na spanie do godz. 10, mogę się tłuc po domu a ona i tak śpi. Szkoda mi jej budzić.

Marta0811 Wiktoria chodzi do Hall Cross Lower School to jest na Bessacar. Kawałek musi dojeżdżać ale to jest jedna z lepszych szkół. Marta zazdroszczę Ci tego parku niedaleko od domu :-( Myśmy się tu wbili w tą dziurę i teraz żałuję.

Dżoana07 orientuję się gdzie mieszkasz, bo ja mieszkałam poprzednio na Beckett Road, jakieś 50 metrów od Child Centre. Jeśli możesz to bardzo Cię proszę o spisanie tych numerów prywatnych w sprawie domu na Wheatley i ewentualnie napisanie cen jeśli na ogłoszeniu są. Będę Ci dzwięczna ;-)

Ssabrinaa ciekawie spędziliście weekend. Mieszany ślub i wesele, zderzenie dwóch kultur.

Malaya och ale Ci zazdroszczę że Twoja córeczka tak długo śpi:tak::tak::tak:
JA też nie wiem czy pojadę jutro ,pogoda taka zmienna a ja nie jestem przygotowana na deszcz a będę musiała z moją dwójką jechać autobusem,zobaczymy:-)

Dziewczyny powiedzcie mi ,bo jak długo tu jestem to jeszcze nie jechałam autobusem.
Czy za małe dzieci do 3 lat tutaj się płaci??? a za wózek??? :baffled:

reklama
Hej dziewczyny :-)
Pogoda jest kiepska ostatnio troszke chłodno jest nadal.
malaya nom całkiem ciekawie było :-D:-D ale to nic ja też mam męża kurda i na codzień mam mieszane dni i 2 kultury :-D:-D:-D i codzienny problem gotowania :confused2: :-D:-D:-D
izusia1981 z tym to ja ci nie pomogę ale za wózki na pewno się nie płaci :-)
Miłego dnia wam życzę ;-);-):-):-):-)

Do góry