reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

hejka niedzielnie;-)
malaya, no masz racje, my miszkamy przy wheatley hills, do parku mam jakies 200m moze, troszke dalej do centrum ale autobus jest;-) i bardzo mi sie tu podoba:tak: Fajnie jak bysmy miały blizej do siebie:-D moja córcia by sie pewnie jeszcze bardziej cieszyła..;-) W naszej okolicy widziałam dwa domy na wynajem ale to przez agencje, musiała bys zobaczyc na right move.
A twoja córcia do której szkoły chodzi? chyba pisałas ale nie pamietam..:confused:
Ssabrinaa na angielskim weselu byłas..? słyszałam ze wygladaja całkiem inaczej niz nasze w Pl.. tzn czasami nawet za korzystanie z baru trzeba samemu placic..:szok:
Fajnie ze miło spedzilas czas, mi tak brakuje wyjsc gdziekolwiek, a na tance juz wogóle.. no ale tak to jest przy dzieciach..:cool:

pozdrawiam i milej niedzieli:tak::-D

reklama
hej dzieczyny:-)
malaya ja na wheatley dokładnie pomiedzy tesco expres a ciapatym polskim sklepem (o ile cos to ci mówi)widziałam 3 ogłoszenia jedno przez agencje a dwa indywidualnie od wynajmujacego jesli chcesz to spisze numerki tel:tak:
pozdrawiam was wszystkie :-D

Hej dziewczyny :-)))))
Marta0811 w angielskim kościele ale jako tako imprezy w jakimś lokalu nie robili bo tylu gości nie mieli,więc taka malutka impreza w domu była ona polka on kurdysz no to wiesz,2 różne narodowości no i kultury...:-):-) Ja też brałam ślub tutaj i wiecie co też bez imprezki bo cenowo bardzo ale to bardzo drogo,zdecydowaliśmy zainwestować w coś innego:tak::-D:-D:-DA co do barów to nie wiem na prawdę się nie interesowałam zbytnio ja i mój nie pijemy i tamci znajomi także więc śluby mieliśmy w gronie własnym no i skromne:tak: :-):-):-):-)
Miłego dnia wam życzę :-)

Witam wszystkich cieplutko
witam cię mama123 gdzie mieszkasz na hexthorpe?ja blisko parku na przeciwko szkoły.Moj Alex w czerwcu bedzie maił 2 latka.
marzena072 co do dzielnicy hexthorp to ja mieszkam juz tu 2 dwa lata i nie narzekam mieszkam blisko szkoły i po tej stronie hexthorpu jest spokojniej niz na poczatku.
Aska0901ten landlord jest anglikiem
izusia1981 tak bede we czwartek moze tym razem będzie lepiej Alex moze zechce dłuzej sie pobawic :-)
Pozdrawiam wszystkich trzymajcie sie cieplutko:)

Hej mieszkam na Hextorpe za parkiem (blisko rzeki i dzialek)
Marta0811 ja tez juz bym chciala wyjsc na jakas impreze, jakbyscie cos organizowaly to dajcie znac, juz wariuje od tego ciaglego siedzenia w domu.;-)

Moze wiecie czy sa jakies spotkania mam z dziecmi? Moj markus bardzo lubi bawic sie z rowiesnikami. Czytalam tu ze sa jakies lekcje angielskiego? Mozna tam chodzic z maluszkami?

Co za pogoda dzisiaj, kawa z rana obowiazkowo :-)

czesc dziewczyny kolezanka juz znalazła dom na Balby. brzydka pogoda dzis wiec nic mi sie nie chce najchetniej bym spała ale z dwójką łobuzów nie ma szans:-)

Hej Mamuśki :-):-):-):-):-)

Witam nową mamę 123:-):-):-).
Otóż część z Nas chodzi do Women Cenetr na zajęcia i babskie pogaduchy, i tam właśnie na czas zajęć maleństwa zostają pod opieką opiekunek w specjalnym pomieszczeniu pełnym zabawek, moje dzieciaczki były zachwycone.
Jeśli cofniesz się parę stron na forum to tam jest wszystko bardziej szczegółowo opisane;-)

Malaya a Ty w czwartek zabierasz swoją córeczkę????

Marta a TY jak z coleggem,?? ja to może i też bardzo chętnie bym poszła tyle że ceny są kosmiczne, na razie póki co nas na to nie stać:-( ale kto wie w przyszłości:tak: może...
Marta jeśli mogłabyś to byłabym Ci wdzięczna za numer telefonu do Anety, może uda mi się wyciągnąć ją do women center:-)

Hej Dziewczyny :)

Izusia1981 nie wiem czy będę w czwartek, ale jeśli będę to przyjadę sama, bo mój siedzi teraz w domu to z nią może zostać, poza tym Oli ma fazę na spanie do godz. 10, mogę się tłuc po domu a ona i tak śpi. Szkoda mi jej budzić.

Marta0811 Wiktoria chodzi do Hall Cross Lower School to jest na Bessacar. Kawałek musi dojeżdżać ale to jest jedna z lepszych szkół. Marta zazdroszczę Ci tego parku niedaleko od domu :-( Myśmy się tu wbili w tą dziurę i teraz żałuję.

Dżoana07 orientuję się gdzie mieszkasz, bo ja mieszkałam poprzednio na Beckett Road, jakieś 50 metrów od Child Centre. Jeśli możesz to bardzo Cię proszę o spisanie tych numerów prywatnych w sprawie domu na Wheatley i ewentualnie napisanie cen jeśli na ogłoszeniu są. Będę Ci dzwięczna ;-)

Ssabrinaa ciekawie spędziliście weekend. Mieszany ślub i wesele, zderzenie dwóch kultur.

Malaya och ale Ci zazdroszczę że Twoja córeczka tak długo śpi:tak::tak::tak:
JA też nie wiem czy pojadę jutro ,pogoda taka zmienna a ja nie jestem przygotowana na deszcz a będę musiała z moją dwójką jechać autobusem,zobaczymy:-)

Dziewczyny powiedzcie mi ,bo jak długo tu jestem to jeszcze nie jechałam autobusem.
Czy za małe dzieci do 3 lat tutaj się płaci??? a za wózek??? :baffled:

reklama
Hej dziewczyny :-)
Pogoda jest kiepska ostatnio troszke chłodno jest nadal.
malaya nom całkiem ciekawie było :-D:-D ale to nic ja też mam męża kurda i na codzień mam mieszane dni i 2 kultury :-D:-D:-D i codzienny problem gotowania :confused2: :-D:-D:-D
izusia1981 z tym to ja ci nie pomogę ale za wózki na pewno się nie płaci :-)
Miłego dnia wam życzę ;-);-):-):-):-)

Do góry