no ja chyba tez włacze piec, tylko że musiałabym grzejniki na górze pozakręcac bo na górze ciepło a na dole zimno wiec póki co dogrzewam kominkiem 10 minut ciepełko.Ja to najchetniej poszlabym gdzies dorobic w weekend ,miałam ostatnio propozycje na zmywak w centrum cos pionad 150 f tygodniowo od 11 do 14 potem przerwa i od 18 do 22 ale niestety problem z dzieciakami wiec odpada najlepiej byłoby na zmiany tak żebyśmy się z moim uzupełniali ale tez trzebaby było kogos kombinoiwać na 2 godziny dziennie.i tak źle i tak niedobrze.
reklama
Czesc
ale puuuuchy...
asiu ja tu czesto nie zagladam, bo jak sama widzisz nic sie nie dzieje..
U mnie dzieciaczki mi sie pochorowały toche, katar goraczka gardło, ale juz lepiej naszczescie dzis.. Niestety wekend w domku, a taka ładna pogoda za oknem..
pozdrawiam;-)
ale puuuuchy...
asiu ja tu czesto nie zagladam, bo jak sama widzisz nic sie nie dzieje..
U mnie dzieciaczki mi sie pochorowały toche, katar goraczka gardło, ale juz lepiej naszczescie dzis.. Niestety wekend w domku, a taka ładna pogoda za oknem..
pozdrawiam;-)
izusia1981
Fanka BB :)
Faktycznie nudy tutaj ostatnio:-)
Może się wszystkie zbierzemy w sobie bo inaczej to nasze forum szlak trafi:-)
Fiękna fogoda dzisiaj tylko mój humor wciąż do d... frzefraszam do kitu
Może się wszystkie zbierzemy w sobie bo inaczej to nasze forum szlak trafi:-)
Fiękna fogoda dzisiaj tylko mój humor wciąż do d... frzefraszam do kitu
reklama
no hejka dziewczyny,ja tez jestem za jakimś wiekszymzlotem czarownic,moze byc u mnie jak kto zmotoryzowany, ja planuje w tym tygodniu odiwdzic martę ale jeszcze nie wiem kiedy:-)
Izusia ,co do humorków to cie rozumię bo ja przez moja sytuację rodzinną mam taki ze z miłą chęcią to bym w płatnego zabójce sie zamieniła,albo pizdła tym wszystkim ...
dziewczyny a teraz pytanie,podobno nie najlepszer,jak wyglada nocka w abp?ani jednej dobrej opini nie słuyszałam na ich temat ja osobiscie tez mam kiepskie zdanie na niektóre osoby tam pracujace ale cóż...
Izusia ,co do humorków to cie rozumię bo ja przez moja sytuację rodzinną mam taki ze z miłą chęcią to bym w płatnego zabójce sie zamieniła,albo pizdła tym wszystkim ...
dziewczyny a teraz pytanie,podobno nie najlepszer,jak wyglada nocka w abp?ani jednej dobrej opini nie słuyszałam na ich temat ja osobiscie tez mam kiepskie zdanie na niektóre osoby tam pracujace ale cóż...