reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

no ja chyba tez włacze piec, tylko że musiałabym grzejniki na górze pozakręcac bo na górze ciepło a na dole zimno wiec póki co dogrzewam kominkiem 10 minut ciepełko.Ja to najchetniej poszlabym gdzies dorobic w weekend ,miałam ostatnio propozycje na zmywak w centrum cos pionad 150 f tygodniowo od 11 do 14 potem przerwa i od 18 do 22 ale niestety problem z dzieciakami wiec odpada najlepiej byłoby na zmiany tak żebyśmy się z moim uzupełniali ale tez trzebaby było kogos kombinoiwać na 2 godziny dziennie.i tak źle i tak niedobrze.

reklama
Czesc
ale puuuuchy...:szok:
asiu ja tu czesto nie zagladam, bo jak sama widzisz nic sie nie dzieje..
U mnie dzieciaczki mi sie pochorowały toche, katar goraczka gardło, ale juz lepiej naszczescie dzis.. Niestety wekend w domku, a taka ładna pogoda za oknem..:eek:
pozdrawiam;-)

czesc marta u nas ok na szczescie wszyscy zdrowi planuje po obiedzie gdzies wysjc z corka tylko jeszcze sie zastanawiam gdzie

Faktycznie nudy tutaj ostatnio:-)
Może się wszystkie zbierzemy w sobie bo inaczej to nasze forum szlak trafi:-)
Fiękna fogoda dzisiaj tylko mój humor wciąż do d... frzefraszam do kitu:eek:

izusia a czemu kiepski masz humor??
pogoda faktycznie piekna, my w domku, niechce dzieciaków jeszcze ciagac nigdzie..
a co do forum, ja tez na innym urzeduje, gdzie sie cos dzieje;-)

reklama
no hejka dziewczyny,ja tez jestem za jakimś wiekszymzlotem czarownic,moze byc u mnie jak kto zmotoryzowany, ja planuje w tym tygodniu odiwdzic martę ale jeszcze nie wiem kiedy:-)
Izusia ,co do humorków to cie rozumię bo ja przez moja sytuację rodzinną mam taki ze z miłą chęcią to bym w płatnego zabójce sie zamieniła,albo pizdła tym wszystkim ...
dziewczyny a teraz pytanie,podobno nie najlepszer,jak wyglada nocka w abp?ani jednej dobrej opini nie słuyszałam na ich temat ja osobiscie tez mam kiepskie zdanie na niektóre osoby tam pracujace ale cóż...

Do góry