reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
hejka
Dzieki Asiu, no konczy dzis 3 latka:-D
a kupił bmw5, za 15.000f..:szok: ale co tam zapracował to ma..;-)
ja własnie szukam jakiegos prezentu dla małego, w niedziele wyprawiamy mu dopiero,
pozdrawiam

No niezła bryczka,hehehe my to jeszcze jeżdzimy folskim autem ale może w frzyszłym roku uda się wymienić nie tyle co na nowsze ale fojemniejsze bo z każdym rokiem rodzinka się fowiększa:-D
Dzisiaj chyba wybierzemy się na wycieczkę nad morze o ile fogoda dofisze i się nie rozfada.
Dziewczyny znacie jakieś fajne miejsca do zwiedzenia i też niezbyt daleko tak do 100 mil.My zazwyczaj jeździmy do Grimsby ładna flaża i wesołe miasteczko jest extra.

hejka
my dzis po pierwszym dniu w przedszkolu gdzie Alex sam został na 2h, generalnie było ok, troche popłakiwał, jak se przypomniał, ale uczestniczył we wszytskim, cała droge mi opowiadał co robił i stwierdził ze juz nie bedzie plakał nastepnym razem;-)
Iza dobrze wiedziec ze tak niedaleko jest fajna plaza, my jezdzilismy az do Scarborough, tez maja wesołe miasteczko jest oceanarium tam tez.:tak:
pozdrawiam i miłego dzionka:-)

hej my tez jezdzimy do grimsby a dokladnie cleethorpes jest tam swietnie ale mozna czasami natrafic na odplyw raz nam sie zdarzylo chociaz bylismy o tej samej porze co zwykle. marta gdzie twoj alex chodzi do przedszkola ??

Asia na sandringham road,na intake, jest tam szkoła,primary school i obok jest male przedszkole, jest tam play time od 2 lat moga dzieci chodzic, my narazie płacimy za sesje 2,5h 5f bo od stycznia mamy bezpłatne sesje dopiero, ale chce by chodził narazie 2 razy w tygodniu i sie przyzwyczajał:-)

A no widzisz, juz sie jej naleza to moze sobie chodzic codziennie, a zadowolona jestes z opieki i zajec?
Do tego przedszkola chyba nie chodza zadni Polacy, albo nie zauwazyłam, szkoda bo zawsze mozna by było z jakas mamusia na kawke sie wybrac;-)

reklama
jestem bardzo zadowolona z opieki w tamtym roku moja chodzila z trojka polskich dzieci a teraz byla od wrzesnia jedyna polka a od przyszlego poniedzialku przyjda dwie polskie dziewczynki

Do góry