reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Uff dzieciaczki spia!:-) uwielbiam ta chwilke jest dla mnie,chwilka ciszy i spokoju:-) Ciesze sie ze przyjelyscie mnie do swego grona,dziekuje bardzo. Marta0811 nie jest tak pusto zawsze ktos tam sie odezwie. Sliczne macie pocieszki i te malunie i te duze:-) Och Goldeno wiem co przezywasz ja nie tak dawno mialam to samo i tez mi sutki bolaly,myslalam ze ziemie bede gryzla jak Kamilek zaczynal jesc,ale to bylo na poczatku potem przestalo bolec.Smaruj brodawki po kazdym karmieniu swoim mlekiem to nie beda ci pekac bo tak tez moze sie zdarzyc to jest bardzo delikatne miejsce.Mi bynajmniej pomagalo.Ja tez dokarmialam synka na poczatku potem juz mialam wystarczajaco duzo pokarmu,zobaczysz bedzie dobrze, zycze powodzenia. :tak: Dżoana07 wspolczuje ci ze tak przesowaja date przeprowadzki te osoby ktore tam mieszkaja sa wogule nie odpowiedzialne,wyobrazam sobie jaki macie stres mam nadzieje ze 15stego sie wprowadzicie do tego mieszkania powodzonka trzymam kciuki:-) pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze kolorowych snow:-)

reklama
Mamuśki wpadłam na chwilke - nie wierze że ma czas dla siebie:-) dałam małej o 20-tej aptamil i wstała dopiero o 23 :tak::tak::szok::szok: 3 h spania i ładnie jej sie odbiło :-) do tego śliczna kupka. Dostała nastepną butle Aptamilu i znowu się odbiło i śpi tak spokojnie :tak: zasnęła bez smoczka. ach... aż miło na nią patrzec jak taka spokojna :-) uciekam spac. Trzeba wykorzystac czas na odpoczynek:tak:

Dobranoc :-)

hej dziewczyny:-) witam nową koleżanke Iwone:-)

goldenko u mnie było podobnie dopiero jak zaczęłam dokarmiać sztucznie to był spokój ale nie poddawałam sie i nadal przystawiałam małą do piersi, a wieczorami przed tv ściągałam mleko ;-) nie było tego za dużo ale cieszyłam się, że chociaż trzy razy dziennie zjada moje mleczko:tak:

marta ja wylatuję z Doncaster 18 lipca-za miesiąc:-):-):-)

Mimo, że mamy ponurą pogodę to i tak życzę miłego dnia kobietki:-)pozdrawiam

Witam wszystkie mamusie!:-)Pogoda nie ciekawa, a bylo juz tak cieplutko, ech pononoc w Polsce jeszcze gorzej,nie ma co narzekac.Maz wczoraj zrobil mi suwaczki,wiec z przyjemnoscia pokaze wam i moje pociechy:-)bo ja za nic bym nie umiala ich wstawic:zawstydzona/y: obiad dzis mam z glowy wczoraj ugotowalam bigosik,a dzis laba hehe. izusia1981 u mnie jest tak ze corka nie chce sie bawic z tym mlodszym,mowi ze jej sie nie chce albo ze on nie umie,a ten chodzi i placze bo sie nudzi,spora miedzy nimi jest roznica wieku i tak to z tymi bablami jest:-) A ostatnio Kamilek zapuszcza sie w kuchni i ciaga mi garnki jak sie do nich dorwie to tak stuka ze trudno wytrzymac ten halas:szok: wszedzie dobiegnie i pozaglada. goldenko25 widzisz dasz rade bo mama zawsze wie co dla jej pocieszki jest potrzebne to chyba sie nazywa instynkt maciezynski hehe ;-)powodzonka:-):-):-) do uslyszenia:tak::tak::tak::tak:

I ja witam:-)

Pogoda faktycznie beznadziejna dzis wieje ze szok, ale od niedzieli ma byc ponoc już ładnie, i tak słyszałam że lato ma być piekne tu tego roku :szok:;-) super by było :tak: Nocka u nas super mineła, mały przesypa ostatnio całe noce u siebie :happy2:

goldenko, super że układa sie po Twojej myśli, buziaki dla malutkiej

iwona sliczne dzieciaczki, u mnie jeszcze wieksza różnica tylko córka starsza bo ma już 10 lat więc stara sie mu duzo tłumaczyc jak on nie umie, choc ostatnio musze powiedziec, że zaczyna sie izolować, ma swój ''świat'' i brata nawet do pokoju niechce wpuścic.. :-( nastolatka juz prawie więc sie zaczyna :baffled:

miłego dzionka mimo braku pogody pozdrawiam :-)

reklama
Izusia musisz wejsc w profil, tam jest panel kontrolny z lewej strony
tam wejdz w edytuj sygnatture i tam wklejasz te linki :-) powodzonka

Do góry