iwona100iwona
Aktywna w BB
Uff dzieciaczki spia!:-) uwielbiam ta chwilke jest dla mnie,chwilka ciszy i spokoju:-) Ciesze sie ze przyjelyscie mnie do swego grona,dziekuje bardzo. Marta0811 nie jest tak pusto zawsze ktos tam sie odezwie. Sliczne macie pocieszki i te malunie i te duze:-) Och Goldeno wiem co przezywasz ja nie tak dawno mialam to samo i tez mi sutki bolaly,myslalam ze ziemie bede gryzla jak Kamilek zaczynal jesc,ale to bylo na poczatku potem przestalo bolec.Smaruj brodawki po kazdym karmieniu swoim mlekiem to nie beda ci pekac bo tak tez moze sie zdarzyc to jest bardzo delikatne miejsce.Mi bynajmniej pomagalo.Ja tez dokarmialam synka na poczatku potem juz mialam wystarczajaco duzo pokarmu,zobaczysz bedzie dobrze, zycze powodzenia. Dżoana07 wspolczuje ci ze tak przesowaja date przeprowadzki te osoby ktore tam mieszkaja sa wogule nie odpowiedzialne,wyobrazam sobie jaki macie stres mam nadzieje ze 15stego sie wprowadzicie do tego mieszkania powodzonka trzymam kciuki:-) pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze kolorowych snow:-)