reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
witajcie.mam na imię Nina i mam 23 lata. od kilkunastu dni jestem w doncaster i szukam pracy.bardzo lubie dzieci i chetnie zaopiekuję się maluszkiem.mam doświadczenie w opiece nad dziecmi,poza tym ukonczylam studia na wydziale ratownik medyczny w polsce wiec zapewnie malenstwu na prawde dobrą opiekę( poł roku stażu na oddziale pediatrycznym).bardzo zalezy mi na znalezieniu pracy,jeśli nie jako opiekunka to chetnie pomogę w sprzataniu ,prasowaniu itd,jestemosobą bardzo ;ubiącą porzadek.obecnie moja sytuacja tutaj jest bardzo ciezka..mam nadzieje ze uda cos mi sie znalezc. jesli wiecie cos o jakichs ofertach dajcie znac.wezme kazda pracę. moj mail ninek.j@tlen.pl ps w agencji mam sie zarejestrowac dopiero w srode....

izusia1981 w koncu sie udalo:-)

pogode mamy poprostu rewelacyjna:wściekła/y: a ja mam od cholery prania... mialam nadzieje ze zdaze je zrobic do piatku:szok::-D
pakowania ciag dalszy... spakowane 3 pudla butow:szok: i jak narazie pudel brak:-D:-D:-D

NinaJ jesli chodzi o prace to ostatnio jest ciezko... ostatnio znajoma chodzila po agencjach szukac pracy... nie chca nawet rejestrowac:-(

mi kazali w srode przyjsc..myslisz ze jak mnie juz zarejestruja to dadza mi jakakolwiek prace?? bo teraz naweet nie mam za co zyc...

Nefrettete a gdzie teraz sie frzefrowadzasz!!wiem że już to wcześniej fisałaś ale nie famietam:confused: nie zazdroszcze Ci fakowania ja w każdym bąć razie tego nie cierfię.

och ależ te moje dzieciaczki są dzisiaj chumorzaste.

reklama
izusia1981 musisz wejsc w ustawienia->sygnatura i tam jest takie pole jak do pisania wiadomosci... i wlasnie tam musisz to wstawic;-)
przeprowadzamy sie do Huddersfield i juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie po wszystkim...kiedy ja to wszystko rozpakuje hehehehe
a co z dziećmi? daja popalić?:-);-)

NinaJ nie wiem jaka to agencja wiec trudno powiedziec... jak jest kryzys to najlepiej isc do PMP. tam zawsze maja jakies sałatki i inne takie.

Do góry