reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

hej :-) goldenko jaki fajny bąbelek z tej twojej córeczki nie mogę się napatrzec:-)
jak urodziłam swoją córkę to też nie miałam mleka przystawiałam cały czas do cycy i niestety miałam za mało pokarmu więc do 5miesiąca karmiłam w sumie sztucznym a tylko trzy razy dziennie swoim i to wiem , że sie nie najadała, bo zaraz potym znowu była głodna także jak to lekarz powiedziała, że mam za chude mleko ale u mnie w rodzinie większośc kobiet nie miała pokarmu w piersiach więc może to jakieś dziedziczne? w każdym bądz razie dałam z siebie wszystko;masowałam piersi, piłam dużo bawarki i nie tylko ogólnie to trzeba pic duzo wody:tak:-zalecenie lekarki! a tak wogóle to ciesz się, że nie zostałąś "nacięta"ja strasznie to znosiłam ale było minęło:-) pozdrawiam Was
a co się dzieje z reszta dziewczyn? marta byłas na tym sprzataniu?
aska nadal nie palisz?

reklama
CZeść kochane!!!!!!!

Na wstęfie GRATULUJE świeżo ufieczonej mamusi,Twoja córeczka jest nafrawde frześliczna.

Nie fisałam ale nadal jestem w Doncaster,a do Folski to fojade ale na wakacje:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) i wracam sfowrotem,znależliśmy wsfułlokatora, więc fostanowiliśmy że biednie ale razem.

Zlożyliśmy wnioski na child benefit i child tax także za jakiś czas bedzie łatwiej.

Nefretette mój Kubuś również był w szfitalu gdy miał 10 msc. miał frawie 40 stofni zrobili wszystkie wadania i również nie wiedzieli co mu dolega,w końcu uznali że to zafalenie ucha,tyle że dziś już wiem że to było ząbkowanie!!! Fare miesięcy fózniej znowu dostał gorączki, na fogotowiu znowu stwierdzili zafalenie ucha,już nawet nie wykufowałam recefty,tylko frzeczekałam dwa dni i temferatura sama mineła,oni jak nie wiedza co to stwierdzaja zafalenie ucha,lekarze od siedmiu boleści:no:

hej ja dzisiaj się nudze:tak:już dawno tak nie było hihi
izusia fajnie,że zostajesz tutaj napewno wyjdzie to Wam na dobre i napewno wszystko się ułoży:tak:pozdrawiam

Czesc dziewczyny

Pogoda piekna, my po spacerku na ogrodku brykamy:-) Pustki tu ostatnio wiec czasami zaglądam tylko,
Dżoana07 na te sprzatanie za 2 tygodnie dopiero ide, a jak bardzo sie nudzisz moze na jakis spacerek sie wybierzemy, lub zapraszam na kawke:tak:
pozdrawiam

hej laseczki
przepraszam ze sie tak dlugo nie odzywalam ale nie mialam sily. Alexa choroba mnie rozwalila, a do tego stracil totalnie apetyt i dopiero od wczoraj udaje mi sie dac mu cokolwiek dojedzenia innego niz mleko:sorry: jak jadl samo mleko to 7 razy dziennie sraka byla:wściekła/y: a maly dupek nawet ciastka wypierdzielal, az go w koncu wczoraj przeglodzilam i zjadl nieco obiadku i deserkiem nawet nie pogardzil:-)
a poza tym pakuje sie powoli... z samej kuchni mam juz prawie wszystko spakowane...troche tego wyszlo i to z jednego pomieszczenia okolo 8-9 pudeł:szok:
masakra jakas z tym pakowaniem:-D:-D:-Dile sie tego nazbieralo:shocked2: nawet nie wim kiedy... 3 torby turystyczne moich ciuchow, a i tak nie ma co na siebie włozyc:-D;-)

moze jak bedzie jutro ładna pogoda to wpadniecie do mnie na kawe i ciasteczka? bo to juz moj ostatnie podrygi w doncaster:-):tak:

Hej dziewczyny!My bylismy dzisiaj na pobieraniu krwi z małym pod kontem alergii a za tydzień na wizyte pediatrycznę.Za to mój środkowy dzisiaj z goraczką wybrany ze szkoły, w nocy wymiotował, teraz skarzy się na ból brzucha i glowy,pojecia nie mam co mu może byc, póki co daje mu czopki na zbicie gorączki.My jeszcze miesiąc i do Polski, szkoda że tylko 2 tygodnie ale dobre i co:-)
Goldenko!Dzidzia sliczna,przystawiaj malutką cały czas do piersi zeby stymulowała wytwarzanie pokarmu i pij dużo wody niegazowanej. Jak widzę takie maleństwa to mnie ochota nachodzi ale na szczęście szybko mija:)

Witam wieczorowa porą:-) my juz po kolacji i zaraz dzieci do spanka, w koncu bedzie troche wolnego czasu;-) My do Polski tez lecimy na dwa tygodnie w sierpniu:-D

aneta76 dobrze ze udało ci sie z tym lekarzem dla małego, a starszy może jakiegoś wirusa żołądkowego złapał.. uwazaj bo jak tak zarażliwe przewaznie to jest..

nefretete101 pakowanie najgorsze, ja sie ciesze ze mam to juz za sobą, ale z drugiej strony chociaz porzadki porobiłam przy okazji;-) a przypomnij mi gdzie ty mieszkasz na jakiej dzielnicy? bo słabo u mnie z pamięcią:-p

miłego wieczorka dla Pań :tak:

reklama
Marta0811 mieszkam na wheatley do piatku:-)

a no tak, sorki :sorry2:dzis to pogody raczej niema na spacery, ale jesli jutro bedzie to moge sie wybrac na spacerek:tak:

goldenko jak samopoczucie i maluszek? pozdrowionka

aneta jak syn sie czuje? kiedy lecicie dokładnie do PL i zkad moze lecimy razem?

pozdrawiam i miłego dnia zycze

Do góry