reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

goldenka25 a juz myslałam ze to dziś, ;-) to czekanie jest najgorsze, pewnie bys chciala juz miec maluszka przy sobie, trzymaj sie cieplutko i dawaj znac co i jak :tak:
nefretete101 no to jestes w takiej sytuacji jak my bylismy, dlatego tez przenieslismy sie do Doncaster bo moj Grzes dojezdzał spory kawałek do pracy. teraz ma 10 min do pracy, i jest wiecej w domku, szybko wraca, i wogole same plusy :tak:
miłego wieczorku

reklama
Witam z rana:-)
moj syn dzis wstał o 5.00:szok::wściekła/y: jestem nieprzytomna jak mało kiedy... mam nadzieje ze niedlugo padnie:sorry:
a tak poza tym to zapowiada nam sie ładny dzien:-) moze jakis spacerek?

goldenka25 kalkulator daje tylko przyblizona kwote... o wiele wiecej informacji wypisujesz w aplikacji ktore pewnie tez maja znaczenie;-)
ja tez mialam sporo falszywych alarmow... ale jak juz przyjdzie czas to bedziesz 100% pewna że to juz:-)

Marta0811 niby 30 mil to nie duzo ale jak sa korki na autostradzie to czasami wracał ponad 2 godziny... niedawno jak jechal do pracy to był spory wypadek na trasie (bus, tir i jakiś dzwig) wyjechal z domu o 7 rano... dzwonil o 9.00 ze ma jeszcze tylko 5mil do firmy, a na miejsce dotarł o 11.20:szok::-D

Hej dziewczyny
Ja dzis od rana zalatana, to w ravenue-tax, w cunsilu o benefity złożyłam, zaraz lece do przedszkola pierszy raz na spotkanie zobaczyc co i jak:-) Dobrze ze pogoda dopisuje to mozna pozalatwiac wszystko.
pozdrowionka ;-)

hej :-)

ja tak na chwilke tylko - dalej cisza oprócz lekkiego bólu krzyża i bodbrzusza jak na okres:eek: wierzyc mi sie nie chce że dalej nic, byłam na długim spacerze dzisiaj, chodze po schodach sprzątam jak głupia :szok::szok::szok: mała sie wierci ale nic więcej

miłego wieczorku życzę :-)

Dzien dobry
Gdzie te słoneczko,ech brak słów mi juz z ta pogodą :-( Ide zaraz jakas kawke wypic bo spie na siedząco, mały w nocy cos źle spał i czesto sie budził :eek:

goldenka25 u mnie sie tak zaczynały skurcze, bólem pleców i podbrzusza, brzuch mi twardniał cały, wiec moze powoli sie cos rusza? do kiedy Ci kazali czekać? Cos Twojej niuni za dobrze u Ciebie :-D
aneta76 co u Ciebie? jak chłopaki ?

miłego dzionka mimo pogody ;-)

Witajcie dziewczyny
hej Marta..u nas chłopaki przechodzą jakis tragiczny okres buntu, wszystko na nie i krzyk, ja juz wysiadam nerwowo,nie pomagają rozmowy ani prosby.Pochowałam wszystkie płyty z grami komp,które wg mnie były nieodpowiednie,pogodowalam durne programy w telewizji a dziś czeka ich ze mną rozmowa o nowych zasadach.Zwariuję z nimi jak czegoś nie zrobię.

Marta dzisiaj mam takie lekkie skurcze od rana :-) troszke boli ale nie ma zle, za to bóle pachwin :szok::szok::szok: co to za ból jakby mi ktoś wiertarką wiercił:eek: ja piernicze aż mnie skręca :-):-):-)a tak wogóle dzisiaj mam termin porodu według ostatniej miesiączki więc ten ich termin z usg był nieprawidłowy hihih. Kazali czekac do piątku rano - jak nic nie ruszy to zadzwonic do nich między 6:30 a 7:00 i powiedzą o której przyjechac na wywołanie :happy: ale mam nadzieje ze może to dzisiaj w nocy coś sie ruszy.

Dzisiaj już nie wytrzymałam i zadzwoniłam w sprawie tych 190 funtów bo jeszcze tego nie dostałam. no mało nie wyszłam z siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 2 tyg temu dostałam od nich list że nie mają mojego numeru konta (pomijam fakt, że podawałam nr konta w aplikacji :baffled:) no to ja zaraz w ten sam dzien napisałam i wysłałam im list z nr konta a kasy dalej nie było. Dzisiaj dzwonie i sie dowiaduje, że oni listu nie dostali !!!:szok::szok::szok: tak sie wkurzyłam, ale na szczęście podałam nr konta przez telefon i mają wypłacic jak najszybciej ale to sie okaże bo jak widac coś jest nie tak :no:

hej :-)
goldenko mimo, że ja urodziłam o wiele wcześniej niż powinnam to również miałąm bóle brzucha:tak:także może usg będzie jednak prawidłowe:-)powodzenia i pamiętaj nie będzie tak żle w koncu każda z nas to przeszłą niektóre pare razy i jakoś przeżyłyśmy :-) trzymam kciuki:-)

reklama
Do góry