reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

goldenka25 ja rowniez trzymam kciuki by szybko poszło, o ból tu raczej nie musisz sie martwić, słyszałam ze daja rozne rzeczy jak np gaz ;-)
Dżoana07 miałas napisac w jakiej czesci bedziesz mieszkać na whaetley? przypuszczam ze niedaleko mnie ;-) zdjecia dzis wkleiłam, jakies natchnienie miałam :-D

nefretete101 a gdzie wy sie przeprowadzacie? bo mi umkneło chyba gdzies..:sorry2::zawstydzona/y: jak niedaleko przyjade pomóc ;-)
milego wieczorku, ja zrobilam sobie drina na rozgrzanie, bo ziiimnoooo mi :-p

reklama
goldenka25 nio jak juz sie wpakowałaś to nie masz wyjscia i bol dzielnie zniesiesz:tak:;-) a poza Tym jak dostaniesz maleństwo do rąk to o wszystkim zapomnisz:-) go baby go:-D
Dżoana07 eee tam szybko przywykniesz... do dobrego człowiek sie zawsze szybko przyzwyczaja. a co do housing benefitu to mozesz sobie sprawdzic na stronie councilu czy bedzie wam przyslugiwal. powinnas tam poszukac kalkulatora.
Marta0811 przeprowadzamy sie do Huddersfield :-) to jest jakies 70km od doncaster;-) dziekuje za pomoc ale to chyba za daleko... i watpie zeby chcialo Ci sie taki kawał dygać:-D ale oczywiscie jesli chcesz to ja bardzo chetnie przyjme Twą pomoc:-):-):-)

czesc wam. dlugo sie nie odzywalam, wrocilam ja do irlandii i w koncu dostalismy te taxy ogolnie razem wyszlo 140 f to jeszcze nie tak zle. oprocz tego nie mamy jeszcze child benefit dzwonilam do reveniu i powiedzieli ze mama jeszcze czas 4 tyg na decyzje, :-) mam nadzieje ze przyznaja. a dla mojego synka kly jeszcze wychodza juz chba 3 miesiac ma dziasla spuchniete a marudny jest strasznie

hej dziewczyny
zimno pada i wieje buuuu :wściekła/y:, my zaraz do kosciołka, zakonczenie bialego tygodnia mamy dzis
nefretete101 no troszke daleko, szkoda bo z chceia bym pomogla ;-) a czemu az tak daleko sie przenosicie,jesli moge spytac?
goldenka25 jesteś? jak sie czujesz? zaczelo sie czy falszywy alarm
pozdrawiam i milego dzionka :-)

hej dziewczyny no faktycznie pogoda do du..:-p

Marta coś mi chyba z wrażenia się poprzestawiało, bo konkretnie bedziemy mieszkali na wheatley hills gdzies niedaleko klubu golfowego jak się jedzie na armtroph- niewiem czy to tak sie pisze:-pnie umiem dokładnie łumaczyć nawet ulicy nie pamiętam,a mąż w pracy więc nie zapytam :-)

nefretete jak próbowałam wyliczyc hausing to wyszło mi,że dostalibysmy z 500Ł ale cos chyba nie tak , bo z tego co wiem to raczej niemożliwe jest dostac taka kasę:eek:pożyjeny zobaczymy:-)a kiedy się wyprowadzacie pod koniec czerwca?

a Aska jest teraz w Polsce? bo miała jakoś chyba jechac?
goldenka chyba jednak rodzi lub urodziła,
fajnie samulko,że zaczęło się wan układac w Irlandii:-)a co do zębów to rozumiem sama mam ochotę wyjśc z siebie jak widzę co wyprawia moja córka, bo akurat ida jej zęby-jest taka nieznośna,że momentami brak mi juz sił na nią:wściekła/y:
kurcze piszę dzis bez składu i ładu -wybaczcie ale to chyba przez tę pogode;-)

Dżoana07 no to niedaleko mnie, ja mieszkam troszke w strone lidla;-)pole golfowe jest moze z 300 metrow odemnie :tak: wiec na kawke bedziemy miały blisko do siebie :happy:
Ja juz o hause benefit wypełniłam wniosek i w poniedzialek jedziemy zawiezc, mi wg tego kalkulatoru tez sporo wyszlo ale zobaczymy ;-)
leje :angry: kurde z ta pogodą..:crazy:

samulka1 irlandia nie daleko zawsze mozesz przyleciec na kawke:-):-D:-)
Marta0811 przenosimy sie zeby dominik mial blizej do pracy. teraz dojezdza 30 mil w jedna strone:baffled:
Dżoana07 jest tomozliwe ze tyle ci wyszło:tak:;-) znajomi dostali 93% zwrotu kosztu wynajmu:tak:

Jeszcze jestem dziewczyny :-)

niestety fałszywy alarm :baffled: znowu nic cisza totalna tylko mała mi niezłe kopy po wątrobie daje :szok:

tak czytam o tym house beneficie Marta ja według kalkulatora miałam dostac 125 funtów tygodniowo a przyznali mi 65 wiec w kalkulatory to ja już wierzyc przestałam :tak: najlepiej czekac na decyzje. Czekałam równe 10 tygodni :-) więc tylko 5 tyg dłużej niż mówią :-)

Dziewczyny,a mogłybyscie podac jakąś strone z tymi kalkulatorami house benefit.Ciekawa jestem czy w naszym przypadku byłyby jakies szanse

reklama
Do góry