reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

Czesc dziewczyny
My niedawno wróciliśmy, potem obiad i teraz dopiero chwila. Bylismy dzis na tym playtime,:-) fajna rzecz choć troszke inaczej sobie wyobrażałam, myślałam ze wiecej jest jakis zabaw typu spiewanie piosenek czy cos takiego, no ale może nastepnym razem bedzie cos innego.. Mały wybawił sie, malował farbami, kleił z modeliny takze cos nowego, no i dzieci były a on ostatnio bardzo do nich ciągnie, jest tam tez plac zabaw z różnymi zabawkami wiec fajnie bedzie jak pogoda dopisze, dziś to nie jest za miło:wściekła/y: znów... A i jeszcze organizuja tam dosc ciekawe wycieczki na okres wakacyjny, co tydzien w inne miejsce, myśle ze warto sie zastanowic i pojechac, Ja z moja dwojka bedziemy w tym roku w domu takze musze pomyslec by im cos zorganizowac bo mi na głowę wejda:tak:
Aneta76 dzieki, jakos ta komunie musze przetrwac dobrze ze duzo ludzi nie bedzie;-), martwie sie tylko o ta pogode, tak sie zmienia..
goldenka25 Co do wózka, to tak koła są wazne, by skrętne były i wg. mnie duze ale nie za ciezkie, kosz tez sie przydaje, i jesli masz auto patrz jak sie sklada, bo nie wszystkie da rade wepchac do bagaznika;-)

reklama
hej dziewczyny:-)
goldenko trzymam kciuki żebyś już urodziła:tak:

nefretete jak tylko będzie pogoda i czas to umówimy się na spacerek :tak:któras z nowo dołączonych koleżanek również pisała, że jest z naszych stron więc może umówimy się wszystkie-przepraszam, że nie pamiętam która to z Was;-)

a ja dzis zabrałam z męzem pierwszy raz swoja pocieche na basen:-pna początku była w strachu -siedziała mi na kolanach,ale póżniej sama mnie prowadzała, mąż zaś poszedł zjeżdzać na wszystkich zjeżdzalniach jakie tylko były miałam wrażenie,że dla on bawił się najlepiej:-)
pozdrawiam;-)

Dziewczyny, a u mnie za dwa dni 10 rocznica slubu i pomysłu żadnego nie mam na ten dzień,kompletnie nic a chciałoby sie tak romantycznie..no cóż moze przy 20 mnie oświeci i coś wymyslę:-(

hej Aneto chyba tak ciężko mówić o jakimkolwiek romantyzmie gdy w domku oprócz męża masz jeszcze trzech wspaniałych;-)jednak życzę Tobie obyś w spokoju z ukochanym spędziła ten wieczór wyjątkowo:-)

Oj masz rację Dżoana, ale jakoś trzeba bedzie wyskrobać chwilkę tylko dla siebie i powspominać ten dzień z przed 10 lat...a najgorsze jest to że nim sie obejrze minie kolejne 10 lat i pewnie wtedy już babcią bedę(Boże uchroń)

hehe no leci ten czas leci, umnie do babci pewnie niedługo córa nastolatka niedługo bedzie:szok:
Dżoana ja wspominalam o spacerku wiec czekam jak cos:-)
A kad ja to znam, brak czasu na romantyzm.. ech.. :-( jeszcze tu jak niema komu nawet dzieci ''podrzucic''.. no ale coz trzeba sobie jakos radzic..
mimo wszystko miłego wieczorku..;-)

Dżoana07 hahaha moj kochany tez zawsze idzie zjezdzac na zjezdzalnie:-D czasami to mam wrażenie że mam dwojke dzieci w domu a nie jedno;-):-D
aneta76 ja tez nie raz mam ochote spedzic romantyczny wieczor...i jedyne co nam zostaje to butelka wina, filmik i łóżko:baffled::-D
Marta0811 ja to o podrzuceniu komus dziecka to nawet nie myśle... narazie to szukamy domku żeby młody miał swoj pokoik hahha jeszcze jest z nami w pokoju:sorry:

oj tak to jest z tym romantyzmem, w momencie kiedy cała trzoda juz polegnie i czlowiek zrobi z soba jakis porzadek, jestem tak umęczona że chocby mój miły serenady spiewał to napewno nie romantyzm mi w głowie...tak by sie chciało wyjśc tylko we dwoje choc na chwilę,ale szans zadnych,no cóż.Faktycznie Nefrettete trzeba się zadowolic dobrym winem, jaikmś filmem i chwilą świętego spokoju:-)

hej dziewczyny:-)
nareszcie pogoda zaczeła nam sie poprawiać będzie można niedługo wyjść na spacerek:-D kurcze trochę słońca i odnrazu mam lepszy humorek:-)
Aneto , a jak minął Twój wielki dzien?
goldenko, a jak u Ciebie?
pozdrwaiam;-)

reklama
Dżoana ja jeszcze w dwupaku :-):-):-) i żadnych oznak więc może to cisza przed burzą hehe w sumie to może byc tak że urodze według terminu z OM czyli 9 czerwca bo 31 maj to mam z USG. nie pozostaje mi nic innego jak czekac :tak:

miłego dnia wszystkim:-):-):-)

Do góry