reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
Pytałam corki kojazy syna:-) a w sobote nie bedzie nas bo mamy o 14 próbe w kosciele i spowiedz, i rodzinka przyjezdza z Polski :-)
No ja prawka niemam niestety, maz calymi dniami w pracy tylko wekendy w domku, ale skoro u Ciebie to nie problem to pewnie czemu nie, mozemy umowic sie ale po Komuni juz. pzdr

:-)
Dzień dobry
hmm..pusto,a miałąm nadzieję że poznam tu mamuski a tu cisza,no cóż
Marta udanej komuni, trochę pracy zapewne przed tobą ja to przechodzilam w zeszłym roku tyle że w Polsce.Do tego żłobka też chodzilam tyle że w styczniu bo to moje tak ustaliło sobie porę spania że ledwo przyszlismy juz musieliśmy wychodzić,może z czasem znowu zaczniemy fajna rzecz chociaż bardziej preferuję o tej porze roku place zabaw gdzie tez jest mnostwo dzieciaków i nie trzeba sie ścibiac w czterech ścianach.Jak minął dzień mamy dziewczyny?miłego dnia;-)

oj ostatnio troszke forum zaniedbałam. Alexowi zeby ida hurtowo wiec nie mam zabardzo jak usiasc do kompa.
dzien mamy uplyna spokojnie... dostalam na ten pierwszy dzien ptasie mleczko;-):-):-D jak bym miala za malo sadelka hehe

goldenka25 osttnie dni przed porodem to masakra ja to swirowałam masakrycznie. juz niedlugo i bedziesz miala malenstwo na raczkach i nie przespane noce:-D

aneta76 jak tylko wyjdzie sloneczko i bedzie cieplo to mozna isc z dzieciaczkami na zielona na boiska
co ty na to Dżoana07

czesc dziewczyny dawno sie nie odzywalam ale czytam was na biezaco u mnie bez zmian nadal nie pale i musze zaczac diete stosowac bo przybylo mi troszke tu i owdzie. w sierpniu do Polski wreszcie:) na 2 tygodnie pogoda mnie dobija chwile bylo cieplo i znowu zimno

Nefretete żebyś wiedziała ja już do głowy dostaje powoli hehe miejsca znaleźc nie moge :szok: już wole miec malenstwo przy sobie i nie spac po nocach hehe przynajmniej bedzie sie cos dzialo. :-):-):tak::tak:

Dziewczyny ja mam do was pytanie czy któraś kupowała tu wózek w argosie albo w innym sklepie internetowym?? szukam niedrogiego wózka - może mogłybyście coś polecic:tak::tak::tak: bo ja nie mam zielonego pojecia jaki wybrac.

ooo ale mnie mała kopnęła :eek::eek::eek: aż mi gwiazdki w oczach sie pojawiły
nie ma wyjścia musze iśc leżec ale zajrze tu jeszcze dzisiaj

Miłego dnia Wam życzę :tak::tak::-)

aska0901 u mnie nic ciekawego nie słychać... siedze w domu z młodym i sie nudze:baffled: na spacer bym poszla ale jak patrze za okno to poprostu żyć sie odechciewa:wściekła/y: Alex coraz wiecej rozrabia i skupia wiekszość mojej uwagi na sobie;-) a wieczory spedzam na planowaniu interesa:-)jestem ciekawa czy mi cos wyjdzie z tego myslenia. ogolny pomysl jest, tylko trzeba sie dogadac z pewna firma, a jak nie to robic ja na szaro:-D

goldenka25 spokojnie jeszcze bedziesz tesknila za czasem gdy bylas jeszcze w ciazy i chwila ciszy bedzie Ci sie marzyla:-D

goldenka moj brat kupil niedawno na ebayu wozek kilkuczesciowy z takich nowoczesnych film wypas wogole niz zniszczony za 90pandow kilkanascie mil za doncaster ,naprawde superasny odlotowy poszukaj na ebay,kiedys tez cos nie glupiego widzialam na strpnie doncaster w ogloszeniach

reklama
goldenka25 apropo wozka to ja kupila używany na ebayu. zwracaj uwage żeby koszyk pod wozkiem był duży i żeby kółka były skretne. ostatnio byłam w polsce i pozyczyłam od kumpla wozek (zeby nie brac ze soba z uk) i ten wozek był z kolkami ktore sie nie skrecały... poprostu masakra w prowadzeniu

Do góry