reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

ja chodzilam z moja na balby na zjezdzalnie do kulek itp platne ok 3 funty za dzien swietna sprawa

reklama
a takie to u nas tez jest, taki dom zabaw dla dzieci, mi chodzi raczej o takie zajecia dla dzieci, wydaje mi sie ze to jest cos takiego, bo to jest w jakims family centre, tam jest tez zlobek, no nic pojde i zobacze, jest za darmo jak bedzie fajnie to tylko skorzystamy ;-)

:-)A co tu takie pustki dzisiaj?Dziewczyny próbowałam was troche po imionach odnależć na nk ale nie wypał..twarzy nie znam, danych też nie ,no cóż może przy okazji..ja np. w sobotę oddaje moje dzieciaki do szkólki sobotniej całkiem mozliwe że juz natknęłam sie na którąś z was
póki co miłego dnia zapowiada sie ciepło i milutko

witajcie kochane

ja mam jeszcze 5 dni do terminu i strasznie mi sie ciagnie skurcze mam codziennie mala sie strasznie wierci. najgorsze to czekanie :) jak do 2 czerwca nie urodze to mam sie zglosic do szpitala na scan razem ze spakowana torba :) no i musze lezec bo cisnienie mi skacze bardzo jak chodze i siedze nie wiem czemu tak ale jak mus to mus

pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie

Witam dziewczyny
aneta76 ja tez woze swoja córe do sobotniej szkoły polskiej:-) no może woziłam bo chodziła na religie, a komunia w ten wekend wiec juz koniec, a na zajecia narazie nie będe jej wozić bo ostatnio jestem troche zawiedziona tą szkoła, nic nowego nie uczą, niechce by córka sie zniechceciła, wraca i powtarza ze sie nudzi wiec damy sobie spokój narazie;-) Pewnie zesmy sie spotkały już nie raz.:tak:
goldenka25 życze duuuzo wytrwałości i cierpliwości, najgorsze sa te ostatnie dni, widze że mieszkasz w south kirkby? byłyśmy niedawno sąsiadkami w takim razie, bo mieszkałam w south elmsall:-)
pozdrawiam i zycze miłego dnia, bo dziś chyba słoneczka nam braknie:-(

Marta
moi panowie chodzą do tej szkoły , jeden jest juz rok po komuni a drugi 2 przed, ale bardziej ze wzgledu na kontakt z polskimi dziecmi bo tu w okolicy nie mamy ani jednego polskiego dzieciaczka.Szczerze mówiąc nie jestem nastawiona zbytnio na nauke tam bo tak naprawde co można nauczyc za 4 godziny raz w tygodniu ale bardziej własnie na kontakty z dziećmi.Zobaczymy jak to bedzie dalej zresztą,no narzaie w sobotę jakaś akademia :)

Aneta, no w sumie moja córa tez bardziej ze względu na koleżanki chodziła, ale i one ostatnio przestały wiec i moja nie chce:-) a widze ze masz 10 latka jak ja córcie,a idzie do komuni rok pożniej ze względu na przyjazd tu w zeszłym roku, więc i może nawet do klasy razem chodzili:tak: W okolicy tez nie mamy polskich dzieci, niestety albo jeszcze nie znalezliśmy nikogo, mieszkamy tu od około 4msc dopiero.. A wy w jakiej części Doncaster mieszkacie?

Juz znalazłam pisałaś wczesniej na Cantley:-) Troszke daleko od nas szkoda, umówiłybyśmy się na jakąś kawke z maluchami, masz dwulatka tez tak? Moj konczy 3 lata w tym roku pewnie by sie dobrz bawili razem;-) Pozdrawiam

reklama
Marta
mój dominik mówi że ma same dizewczyny w klasie jest ich raptem chyba 5 osób,ja jestem, zmotoryzowana więc kiedys mozemy się gdzies styknąć,pomiedzy starszym a mlodszym jest jeszcze 7 latek.Czy bedziesz w sobote na akademii?

Wszystkim mamom dużo usmiechu na codzień:-)

Do góry