reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

Dźoana czuje sie dobrze tzn coraz większa hehe i wolniejsza ale nie ma źle. wyniki wszystkie w normie położna zadowolona. no przydałaby mi sie kaska ale poczekam :-) landlord sie troche uspokoił. na mnie sie wyżył bo ma 40 domów a połowa osób nie zapłaciła i mi sie oberwało. mała mnie kopie pod żebrami i to jest troche uciążliwe :) a Izusia ma pewnie pełne ręce roboty dlatego do nas nie zagląda ale na naszej klasie czasem jest :)

reklama
hej dzoana mamy dzieci w podobnym wieku.:tak: moj syn jest ze stycznia a twoja coreczka?? bylam na tym spotkaniu o insurance i nie musialam miec potwierdzenia adresu tylko ten list ktory mi przyslli.i teraz bede czekala na numer. mam nadzieje ze szybko przyjdzie. a co do swiat to wogole ich nie czuje. czekam na meza w koncu kiedy przyjedzie bo jets jeszcze w irlandii. a narazie ja mieszkam u siostry. i czeam az zaczne prace. narazie w abp ale juz bym chciala isc.

hej :-) samulko moja "stokrotka" jest z listopada 2007:-D a kiedy wybierasz się do tego abp? bo ja też mam zamiar:tak:prawdopodobnie w tym miesiacu ale się okaże czy to wyjdzie.a skąd jesteś?z jakiego osiedla?

A tak wogóle to ja czekał na numer z insurancu gdzies tak 2tygodnie, a na kartę ok 2miesięcy, a mój brat czekał na wszystko 4tygodnie:tak:
miałam się zapytac Izusi, jak wogóle minął poród? czy personel był ok i jak z językiem?bardzo mnie to interesuje:tak: jak któras z Was ma kontakt z Izusia to niech jej powie żeby zagladnęła do nas od czasu do czasu;-)pozdrawiam:-)

w tym tygodniu ma sie wszytsko wyjasnic z praca.ja juz wczesniej pracowalam w abp i powiem szczerze ze mi sie podobalo i mialam lekka prace. jestem z rossington. a moj synek ze stycznia a dokladnie z 19.

reklama
czesc dziewczyny ladna pogoda sie zapowiada :) za chwilke wyruszam na zakupy do centrum, pozniej z corcia na rowerek

Do góry