reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
Dżoana07 z tego co piszesz to naprawde musisz niedaleko mnie mieszkac;-) wiesz gdzie jest ten sklep ciapacki(z polskim jedzeniem) na becket road?
robi sie coraz ładniej wiec mozna jakies spotkanie zaplanowac;-)
ja jestem chetna w kazdy dzien tygodnia byle do 16.30:sorry2: zawsze mozna gdzies do parku wyskoczyc albo na kawke;-)

hej :-) nefretete jesli chodzi o ten sklep na rogu to faktycznie mam do niego blisko tyle samo drogi co do tesco expres:tak: także myśle,że niedługo się spotkamy;-) izusia może między nami dziewczynami z forum zrobimy zakłady kiedy w końcu urodzisz co ? hihi;-)

witam dziewczyny dzoana i nefrette fajnie ze blisko siebie mieszkacie moze mi sie tez kiedys uda wyskoczyc do centrum jak sie umowicie<wszystko zalezy od tego w jakich godz bede malej pilnowac w danym dniu> moja pociecha do przedszkola juz za miesiac idzie

Witam!!!!!!!!!!
Kolejny dzień za mną!!!!!!!!!!!!
Jutro frzyjeżdza moja kochana mamusia ,famiętam jak bukowaliśmy jej bilet,wtedy myśleliśmy że maleństwo już nafewno będzie z nami:tak::tak::tak::tak:.

Może nie fowinnam fytać ale co tam,dostaliśmy rachunek za ogrzewanie i frąd za trzy miesiące naliczyli nam 700 f,:szok: czy to wiele:confused: bo dla mnie to kosmiczna cena,niesfodziewałam się aż tak wysokiego rachunku dotego jeszcze tax kolejne 700f,ale tutaj akurat udało się nam wywalczyć 150f mniej i rozłożyć na raty.

Jeszcze jedno fytanko bo zafomniałam zafytać moją fołożną,a nie wiem czy zdąże bo kolejną wizyte mam na 20tego,mianowicie chodzi o to nie wiem czy w szfitalu bede fotrzebować famfersiki i maści do smarowania fufci,w Folsce jak rodziłam to wszystko zafewniał szfital a tutaj nie wiem:baffled:.

reklama
witajcie dziewczynki kochane !!!!! :-):-)
wróciłam po długiej przerwie ale niestety nie wszystko jest tak jak być powinno. zwolnili mnie z pracy 2 dni po tym jak oddałam im maternity leave form a oni mi liścik 2 dni później ze kontrakt wygasa. mojego chłopaka też zwolnili dali nam prace po 4 godziny i znowu nas zwolnili po 4 dniach pracy. aktualnie jestem na etapie załatwiania benefitów żebym miała z czego mieszkanie zapłacić a jeszcze czeka mnie rozprawa sądowa z pracodawcą bo nie miał prawa mnie zwolnić i wziąć agencji na moje miejsce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no nic zobaczymy jak to bedzie do porodu jeszcze 2 i pół miesiąca obym ze stresu wcześniej nie urodziła :-:)-:)-( pozdrawiam Was kochane bardo serdecznie :-):-):-)

Do góry