reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Hej:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No niestety ja jeszcze w dwufaku:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ale w sumie to się ciesze niech mały foczeka jeszcze do soboty mój M dostał teraz nadgodziny w fracy,szkoda byłoby stracić dodatkową kasę zwłaszcza że ostatnio zabronili im fracować w weckandy bedzie fracował tylko od foniedziałku do f iątku i tylko fo osiem godzin.Z jednej strony to dobrze bo sfedzi więcej czasu z Nami w domku,a z drugiej frawie o fołowe mniejsza wyfłata,chyba kryzys dotarł też tutaj.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: będzie ciężko zwłaszcza że dojdzie jeszcze jedno serducho,będzie trzeba jakoś sobie foradzić.
Czasami wkurzam się że człowiek musi się denerwować,martwić a wszystko frzez banalną kasę:-:)-:)-:)-(.
Jeśli chodzi o fracę to ja niestety również nie fracowałam w Anglii.Dzoana a może fomyśl o samozatrudnieniu,nf.sfrzątanie domów,frzyznam że sama o tym myśle,a mam niestety ten sam froblem czyli gdzie i z kim zostawić maleństwo.Wydaje mi się że w takiej fracy język nie jest aż tak ważnym elementem,i można wtedy bardziej dostosować wolny czas nf. męża,lub wynajmować ofiekunkę lub kogoś znajomogo na czas sfrzątania a nie na cały tydzień.Nie fytaj ile biorą sfrzątające bo nie wiem,jedynie tyle że znajoma fod Londynem kasuje 8f za godz. a ceny mogą się różnić w zależności od regionu w który się mieszka:blink:.
Oki kończe czas nastawić ziemniaczki na objad.

reklama
Dżoana07 w danym momencie mieszkamy na wheatley dosc blisko centrum;-) chcemy sie przeniesc żeby D miał bliżej do pracy bo w danym momencie dojezdza 30mil w jedna strone:baffled: a poza tym Huddersfield bardzo nam sie podoba:tak::-)

izusia1981 a na kiedy masz termin dokładnie? juz pewnie nie mozesz sie doczekać:-)

ja dzisiaj Alexowi rozłożyłam basen z kulkami w salonie i sie bawilismy :-) młody miał ubaw :-D po czym padł i aż byłam w szoku bo przespał 3 godziny (jak nigdy). pozniej odwiedziła nas sąsiadka z synkiem (rowniez Alexem) tylko że 2 miesiace młodszym od mojego... pogadali sobie troche chłopaki i my sie odpręzyłysmy;-):-D teraz czekamy na tatusia aż z pracy wroci, obiadek i na zakupy bo w lodowce juz echo slychac:-D

hej dziewczyny:-) nefretete wychodzi na to , że jesteśmy sąsiadkami:-Dja również mieszkam na wheatley niedaleko centrum:tak:a dokładniej mam bardzo blisko do tesco expres wiesz gdzie? czy moze mieszkasz od innej strony , bo z tego co zauważyłam te osiedle jest dosć rozlegle:tak:
izusia szczerze to nigdy o samozatrudnieniu nie myslałam narazie jednak musze isc do tego abp głównie by w końcu zmienic chate jakos stanac na nogi, a pózniej to zobaczymy napewno n ie chce pracowac tam długo:tak:
pozdrawiam trzymajcie się dziewczynki papa:-)

A więc termin mam dokładnie na dziś..... Już wczoraj mój wyjeżdzal frzed czasem z kofalni,ale za nim dojechał do domu to mi już frzeszło...Ciekawe co mi frzyniesie dzisiajsza noc....

czesc dziewczyny wlasnie niedawno wstalam i sie wybieram na zakupy do centrum. izusia jestes jeszcze w domku jesli tak to sie odezwij!!!!

Ja też właśnie wróciłam z zakufów.Byliśmy dzisiaj w folskim sklefie u Kamila,nie jestem fewna ale wydaje mi się że widziałam Aśkę jak około godz.12.00 fchała zawzięcie wózek z małą,czy to byłaś może Ty:confused:
Jeszcze godzinka i siadamy do objadku,mhhhh dzisiaj goloneczka mhhh już mi ślinka cieknie,bo ostatnio to nic tylko chicken :dry: bllleeee

tak to bylam ja na 100 procent bo bylam u kamila wyslac pieniadze do Polski no a my sie znamy przeciez z Naszej Klasy :-)

czesc dziewczyny ale dzis ladna pogoda mysle tak wlasnie gdzie sie wybrac na spacerek. mam do 15 czas bo mam gosci pozniej. narazie gotuje rosolek a pozniej pomysle. pozdrawiam

hej:-D z tego co czytam to widzę,że wczorajsze zakupy Paniom się udały! A gdzie jest ten sklep u Kamila? Widzę ,że miałyscie okazję zamienic pare słów ale wam się nie udało! Izusia Ty jeszcze chodzisz po zakupy? Siedz juz w domku lub w ogródku jak masz i odpoczywaj :tak:
A dzisiaj faktycznie jest fajna pogoda. Poczekam aż mąż wróci z pracy zjemy obiadek i pójdziemy na spacerek lub pojedziemy na Leksaide-niewiem jak sie to poprawnie pisze!
Czytałam na jakiejs stronie,że w tym roku mają byc upały w UK więc pogodę bedziemy miały dobrą na spacerki może w końcu się kiedyś umówimy w takim miejscu zeby wszystkim było wygodnie no i osobiście się poznamy ale zanim do tego dojdzie to napewno minie trochę czasu, bo jak widzę odkąd jest ta strona to nikt z nikom się nie spotkał!:-D Pozdrawiam i miłego popołudnia koleżanki;-)

reklama
cos sie zaczyna chmurzyc nigdzie w rezultacie nie wyszlam bo nie zdazylam<obiad itp>a za chwile przyjda goscie. bylam z mala na podworku i bawilysmy sie lopatka wiaderko itp. ja tez slyszalam ze maja byc upaly, ale by bylo fajnie. musimy sie spotkac na pewno kiedys, jak juz bedzie cieplo pewnie najlepiej to bedzie dla wszystkich w centrum, bo kazda z nas mieszka gdzie indziej.

Do góry