reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
czesc:-) coś nie było u mnie internetu stąd ta cisza;-)ale już jestem
i zastanawiam się co robić, bo jest totalna zmuła;mąż chory, a jak facet jest chory to gorzej niż z dzieckiem haha:-p byłam dzis dwa razy na spacerku poodychałyśmy troche świeżym powietrzem i od razu lepiej! a jak tam u Ciebie izusia jeszcze 2w1? pozdrawiam Was:-D

ja rowniez bylam dzis na spacerku cieplo jest w poludnie i tak przyjemnie, tylko wieczory i noce jeszcze zimne ale juz niedlugo i bedzie wiosna na calego- dostaje na wiosne mnostwo energii Uwielbiam to!!!

hej dziewczyny
jakos ostatnio sie tu nie udzielalam, a widze ze w koncu temat sie zaczyna rozwijac:-) bardzo sie ciesze;-)

ja dzis tez z Alexem byllismy na spacerku, a eraz uilnie pomaga mi pisac na klawiatue . maly zboj:-D x teg
OBY TAKA POGODA JUZ ZOSTAŁA

Hej kochane.
No ja niestety jeszcze się kulam;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
Fajnie że w końcu na naszym forum zaczyna się coś dziać,nowa osoba zawsze wnosi więcej życia:-):-):-):-):-):-):-)
Dzisiaj fiękna fogoda,a ja nawet na sfacerze nie byłam,ale jak bum cyk cyk już nie zdołałam,wybrałam się na zakufy z małym i tak mi dał w kość że myślałam że urodze,fotem jeszcze odebrać recefte,Kubuś wfadł w histerię rozryczał się fołożył na ziemi w aftece i za nic w świecie nie chciał wstać:baffled: ależ mi czasem wstyd za mojego smyka,tłumacze sobie że z tego wyrośnie i sfodowane to tym że nie foświęcam już tyle czasu na sfacerkki co dotychczas a on nafrawde tego fotrzebuje,musi gdzieś rozładować nadmiar energii a ma jej sforo.Jeszcze troszkę i wszystko się unormuje.
A Wy jak sfedziłyście dzionek

Hej dziewuchy:-) u mnie dzień średni! Mąż chory, Maja przeziębiona na dodatek jest marudna, bo wychodzą jej kolejne ząbki mam więc małe pole do popisu na zewnatrz:-(siedzę więc w domku i dotrzymuje towarzystwa mojej ukochanej rodzince:-D Wszyscy śpią, a ja mam w końcu czas dla siebie na mały relaks przed kolejnym "chorym" dniem haha. Zastanawiam się też czy kiedykolwiek, któres z Was spotkały się w rzeczywistosci? A może niektóre z Was już się znały wcześniej? Jestem bardzo ciekawa!!!:confused: Trzymam teraz kciuki za izusie żeby się szybciej "rozdwoiła" ;-) czekam też na jakiś znak od asi0901 z tym numerkiem telefonu i cieszę się,że dziewczyny zaczynaja sie znowu odzywac:-):-):-)pozdrawiam i życzę Wam w zależnosci od pory , w której będziecie to czytały spokojnej nocki lub pogodnego dnia pa:-p

reklama
ja zadnej z dziewczyn nie znam osobiscie, dzoana niestety kolezanka sie nadal nie odzywa a miala mi zalatwic ten numer a druga. ktora chodzi tam na ang pojechala do Polski i niewiadomo kiedy wraca <problemy rodzinne>

Do góry