reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
czesc:-) coś nie było u mnie internetu stąd ta cisza;-)ale już jestem
i zastanawiam się co robić, bo jest totalna zmuła;mąż chory, a jak facet jest chory to gorzej niż z dzieckiem haha:-p byłam dzis dwa razy na spacerku poodychałyśmy troche świeżym powietrzem i od razu lepiej! a jak tam u Ciebie izusia jeszcze 2w1? pozdrawiam Was:-D

ja rowniez bylam dzis na spacerku cieplo jest w poludnie i tak przyjemnie, tylko wieczory i noce jeszcze zimne ale juz niedlugo i bedzie wiosna na calego- dostaje na wiosne mnostwo energii Uwielbiam to!!!

hej dziewczyny
jakos ostatnio sie tu nie udzielalam, a widze ze w koncu temat sie zaczyna rozwijac:-) bardzo sie ciesze;-)

ja dzis tez z Alexem byllismy na spacerku, a eraz uilnie pomaga mi pisac na klawiatue . maly zboj:-D x teg
OBY TAKA POGODA JUZ ZOSTAŁA

Hej kochane.
No ja niestety jeszcze się kulam;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
Fajnie że w końcu na naszym forum zaczyna się coś dziać,nowa osoba zawsze wnosi więcej życia:-):-):-):-):-):-):-)
Dzisiaj fiękna fogoda,a ja nawet na sfacerze nie byłam,ale jak bum cyk cyk już nie zdołałam,wybrałam się na zakufy z małym i tak mi dał w kość że myślałam że urodze,fotem jeszcze odebrać recefte,Kubuś wfadł w histerię rozryczał się fołożył na ziemi w aftece i za nic w świecie nie chciał wstać:baffled: ależ mi czasem wstyd za mojego smyka,tłumacze sobie że z tego wyrośnie i sfodowane to tym że nie foświęcam już tyle czasu na sfacerkki co dotychczas a on nafrawde tego fotrzebuje,musi gdzieś rozładować nadmiar energii a ma jej sforo.Jeszcze troszkę i wszystko się unormuje.
A Wy jak sfedziłyście dzionek

Hej dziewuchy:-) u mnie dzień średni! Mąż chory, Maja przeziębiona na dodatek jest marudna, bo wychodzą jej kolejne ząbki mam więc małe pole do popisu na zewnatrz:-(siedzę więc w domku i dotrzymuje towarzystwa mojej ukochanej rodzince:-D Wszyscy śpią, a ja mam w końcu czas dla siebie na mały relaks przed kolejnym "chorym" dniem haha. Zastanawiam się też czy kiedykolwiek, któres z Was spotkały się w rzeczywistosci? A może niektóre z Was już się znały wcześniej? Jestem bardzo ciekawa!!!:confused: Trzymam teraz kciuki za izusie żeby się szybciej "rozdwoiła" ;-) czekam też na jakiś znak od asi0901 z tym numerkiem telefonu i cieszę się,że dziewczyny zaczynaja sie znowu odzywac:-):-):-)pozdrawiam i życzę Wam w zależnosci od pory , w której będziecie to czytały spokojnej nocki lub pogodnego dnia pa:-p

reklama
ja zadnej z dziewczyn nie znam osobiscie, dzoana niestety kolezanka sie nadal nie odzywa a miala mi zalatwic ten numer a druga. ktora chodzi tam na ang pojechala do Polski i niewiadomo kiedy wraca <problemy rodzinne>

Do góry