Hej misska kurcze ale tobie fajnie wracasz do domku do polski rewelacja tez bym tak chciała!!!!niestety nie szybko to sie zdarzy chyba ze ktoregos deszczowego dnia bede szła do tesco i znajde torbe pieniazkow haha wtedy odrazu bym wyjechała! a tak powaznie to licze na to ze jakos sie ułozy i uda nam sie wrocic za jakis czas:-)
reklama
mam tez pytanie do nefretete101 pisalas wczesniej ze zapisałas sie na kurs angielskiego do women center bylabym wdzieczna jakbys mogla przyblizyc mi ten temat a mianowicie gdzie to sie miesci? ile kosztuje?czy mozna zapisywac sie w kazdej chwili? czy faktycznie mozna chodzic tam ze swoja pociecha? rozumiem ze jak sie idzie zapisac do tej szkółki to wszystko odbywa sie po angielsku?! z góry dziekuje za informacje i pozdrawiam
aska0901
Fanka BB :)
witaj women centre miesci sie kolo wilkinsona niestety adresu nie posiadam takie fioletowe drzwi jakbys szla od wilkinsona na silver street powinnas znalezc bez problemu. angielski jest za darmo i faktycznie mozesz zostawic swoja pocieche i pojsc na lekcje<jesli twoja corka bedzie bardzo plakac to beda cie wolac co chwile jak sobie nie beda z nia radzic> ja chodzilam w tamtym roku ale krotko a zapisywalam sie u karoliny postaram sie zalatwic ci numer i wszystko ci wyjasni. w jakiesj dzielnicy mieszkasz???faktycznie coraz rzadziej sie dziewczyny odzywaja na forum ja sama nie mialam za bardzo czasu ostatnio ale obiecuje poprawe:-)
czesc aska0901 bardzo dziękuję za informację zamierzam je wykorzystać napewno jak tylko podasz mi numer telefonu postanowiłam zrobić coś ze swoim językiem, bo okazał się słabszy niz myslałama ja mieszkam na morley road to chyba dzielnica wheatley mam nadzieje, że uda mi się z tym kursem. mam też nadzieję, że bedziemy częściej pisały pozdrawiam :-)
hej aska0901 chyba zostałysmy same na tym forum a może wszystkie mamy z doncaster pouciekały do polski haha powoli zbliża sie do doncaster wiosna wiec beda okazje na spacerki a jak ma na imie twoj aniołek? pozdrawiam :-)
izusia1981
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Witam Dżoana;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
Jeżeli chodzi o moj brzuszek to frawdofodobnie będzie to chłofczyk,co do imienia nie jesteśmy jeszcze frzekonani ale raczej zostaniemy frzy Dawidku,no chyba że Nasz synuś Kubuś(1,5 roku( będzie miał siostrzyczkę gdzieś tam w głębi razem z moim kochaniem mamy na to nadzieję ale już niedługo i będzimy wszystko wiedzieć.
Ostatnio dofadają mnie doły,jestem strasznie nerwowa czasem odbija się to na Kubusiu i to mnie najbardziej boli,nie wiem czym to jest sfodowane może zbliżającym się forodem,a jeśli fo urodzeniu będzie jeszcze gorzej dwujka maluchów to jednak nie to samo co jedno.Boję się że sobie nie foradzę,że może jednak za szybko zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko.Nie dosyć smęcenia,będzie dobrze i już !!!!!
Nie jedne kobiety mają fo kilkoro dzieci i też muszą sobie jakoś radzić,to ja też dam rade.Sama się dołuje i sama focieszam czyli już fewnie ze mną coś nie tak
Witam Dżoana;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
Jeżeli chodzi o moj brzuszek to frawdofodobnie będzie to chłofczyk,co do imienia nie jesteśmy jeszcze frzekonani ale raczej zostaniemy frzy Dawidku,no chyba że Nasz synuś Kubuś(1,5 roku( będzie miał siostrzyczkę gdzieś tam w głębi razem z moim kochaniem mamy na to nadzieję ale już niedługo i będzimy wszystko wiedzieć.
Ostatnio dofadają mnie doły,jestem strasznie nerwowa czasem odbija się to na Kubusiu i to mnie najbardziej boli,nie wiem czym to jest sfodowane może zbliżającym się forodem,a jeśli fo urodzeniu będzie jeszcze gorzej dwujka maluchów to jednak nie to samo co jedno.Boję się że sobie nie foradzę,że może jednak za szybko zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko.Nie dosyć smęcenia,będzie dobrze i już !!!!!
Nie jedne kobiety mają fo kilkoro dzieci i też muszą sobie jakoś radzić,to ja też dam rade.Sama się dołuje i sama focieszam czyli już fewnie ze mną coś nie tak
Witam Was Izusia napewno sobie poradzisz ze wszystkim! Przed urodzeniem Kubusia tez miałas obawy i napewno poradzilas sobie doskonale takze i tym razem sobie poradzisz tym bardziej,że masz teraz małego pomocnika Kubusia i nie martw sie o niego napewno rozumie, że mamusia jest zmęczona i wszystkie Twoje złe dni przyjmuje dzielnie na klate hihi taki mały mężczyzna:-) ,a tak wogóle to życzę Wam córeczki tak jak chcecie pozdrawiam i trzymaj się. Pisz na bieżąco jak tam samopoczucie:-):-):-):-):-):-)
reklama