reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Witaj Kaju:-):-):-):-):-):-)
Ja niestety nie otrafię Ci omóc,ale nie wydaje mi się żeby to był większy roblem.
Na szczęście mamy na forum eksertkę;-) odejżewam że Nefretette bedzie znała odowiedz na Twoje ytanie:tak:
Ozdrawiam serdecznie:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
kaja312 witam na forum
izusia1981 chyba mnie kobietko przeceniasz bo akurat na temat mleka niemam pojęcia:-D ja mojemu daje hipp od początku i jestem zadowolona, ale to jest normalne mleko :tak:
kaja312 możesz wysłać swojego męża na zwiady o supermarketu, żeby poczytał składy albo poprostu popatrz w necie. wiem, że tutaj mleka dla alergików są bodaj na recepte:baffled: ale nie dam sobie ręki uciąć. Jeżeli będziesz chciała moge dać Ci telefon do baby clinic i sobie pogadasz z położna i ona Ci wszystko wyjaśni:tak:

nefretete101 będę Ci bardzo wdzięczna za ten numer,przekaże go mężowi i niech zadzwoni i dopyta sie jak to wyglada,próbowalam cos znaleźć w internecie ale jakoś mi się nie udało...dziewczyny napiszcie jaka u was pogoda,kompletnie nie wiem jak malego przygotowac na 2 tygodniowy pobyt w doncaster,mam nadzieje że nie jest bardzo zimno.Jeszcze jedno pytanko..szukałam na argosie uk i ebay jakiegos dmuchanego kojca-chciałabym to potraktowac jako łózeczko na cza spobytu w doncaster ,ale nie udało mi się znależć,może któraś z was widziała gdzies na sklepach coś podobnego,wklejam link z allegro o co mi mniej wiecej chodzi KOJEC DMUCHANY PLAC ZABAW DLA DZIECI INTEX 48470 (500791968) - Aukcje internetowe Allegro
INTEX- KOJEC DMUCHANY - od 9 do 18 M-CA - SUPER (504669205) - Aukcje internetowe Allegro
nie zawracam wam już głowy głupotami ,pozdrawiam i dziękuję za odzew:-)

kaja312
Family Centre 01302348700
01302348720
01302348721
01302348722 trzeba próbować jak nie pod jeden to następny

podam Ci jeszcze numer do mojej przychodni
01302810888

tak sobie teraz pomyślałam, że skoro przylatujesz tylko na dwa tygodnie to mniej zachodu będzie jeśli mleko będzie to co zawsze. Tutaj czasami jest problem z mlekiem dla alergików bo są na recepte i nie mam pojęcia czy tak normalnie będziesz mogła kupić. żeby dostać recepte musiałabyś zapisać dziecko do GP:baffled:

jęsli chodzi o kojec dla dziecka to jak narazie znalazłam tylko coś takiego Square Pen Cots, Travel Cots, Used, Blue items at low prices on eBay.co.uk
jutro będe na mieście to przy okazji zobacze te dmuchane. myśle, że nie powinno być z tym problemu:tak:

Byliśmy dzisiaj w szitalu na Usg,będzie kolejny luloczek:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

izusia1981 no kochana gratuluje:-) wszstko z dzidzią rozumiem że okej;-) super jest zobaczyć swojego maluszka jak jeszcze w brzuszku jest:tak: chyba sobie zaraz włżcze filmik z mojego usg:-D dużo zdrówka Ci życze i odpoczywaj dużo... oczywiście jak możesz:-)

Lekarka owiedziala że wszystko jest w orządku:-) odetchnelam z ulgą.
A teraz sobie siedzę i czekam na rodzic~ów,także mam dzisiaj odwujną niesodziankę:-):-):-):-):-):-)Bardzo się cieszę:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

izusia1981 super ze wszystko jest oki:tak: oby tak do końca bez stresowo;-):-)

ja ostro w domku sprzatam... w kazdym pokoju pełno ciuchów porozwalanych:wściekła/y: masakra jakaś!!! musze wszystko pozbierac, poprać i po mału sie pakować. Na koniec tygodnia kupie jeszcze tylko pampersy i mleko coby już w święta za tym nie latać i w droge:-)

reklama
Witam Wszystkie:-):-):-):-):-):-):-):-)
Święta,święta i o świętach.A tu nadal tak cichutko,teraz błogie lenistwo Nowy Rok ,Sylwester i od oczątku ten sam kocioł.:baffled:

Do góry