reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Jesli chodzi o spacerek to jest mi wszystko jedno gdzie:tak: Moge sie dostosowac:-D Ale proponuje Lakeside- na spacerki rewelacja!:tak: Wracam w niedziele, wiec jak cos to w przyszlym tygodniu jestem free:-)

reklama
izusia1981 mysle ze nie powinnas sie obwiniac bo niektore rzeczy nie od nas zależą. wiem ze to nie jest pocieszenie ale znam przypadek (moja ciocia) dopiero za 7 razem donosiła malenstwo... po 2 poronieniu to wstawala tylko na siusiu bo sie tak bala. i nie uwazam zeby ona czy ty temu zawiniły.
teraz to musisz myśleć tylko pozytywnie, musi być dobrze i już:tak:

Nefretete jestem juz i dzis chyba przejade sie do Asdy, bo chce tam jakies ciuszki kupic.Ale moze wczesniej zajze do Baby clinic zwazyc malego.A Ty co porabiasz?

Cześć dziewczyny:-):-):-):-):-):-):-):-)
Będę troszkę dziwnie isać bo mam roblem z komuterem a dokładnie to z jedną literką:-(
Nie otrafimy się rzystosować do tej angielskiej ogody,nie dawno ledwo co ozbierałam się o gryie a tu znowu wszystko od nowa.Łaże z czerwonym kicholem,znowu zatoki:baffled:. Najgorsze że mój aniołek również się rzeziębił,biedulka nie może w nocy sać a ja razem z nim.Obyśmy się szybko uorali z tym askudztwem.
Śmiesznie to wszystko brzmi:-D życze miłego odszyfrowania.

misska ja dzisiaj siedze w domu bo mój kochany pojechał do pracy, a w bagażniku ma wózek. Jutro po kursie na pewno sie wybiorę na świąteczne zakupy o ile nie będzie padać:-) muszę już powoli wszystko kupować, żeby nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwile. pogoda pewnie będzie coraz gorsza dlatego trzeba korzystać jak jest okazja.

izusia1981 o literki "p" nie masz:-D trzeba sprawić sobie nową klawiaturę ;-) bierz witaminki i do łóżka sie wypocić. Mój kochany jak jest chory to kroi cebule zasypuje cukrem i stawia w ciepłym miejscu, żeby cebula sok puściła i to później pije. zauważyłam, że pomaga ale jakoś sama nie mogłabym sie do tego przekonać:sorry: zawsze jak mam katar to puszczam sobie na poduszkę jak kładę sie spać olejek eukaliptusowy i o wiele lepiej sie oddycha. kolejna rzecz którą musze sobie zapisać by przywieść z Polski :baffled:

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) HELLO
Ale tutaj cichutko!!!!
Brrr zimna ta Anglia,nierzyjemna,i jeszcze te chorubsko teraz to już jestem totalnie uziemiona w domu,normalnie chyba dostane fisia:crazy:
Ja już wiem gdzie się wszystkie odziałyście,ecież to już rawie święta,zakuy i te miej rzyjemne orządki .Ja nigdy nie lubiłam świąt,może dlatego że nigdy nie były takie jak owinny,ale teraz jestem z moim kochanym z syneczkiem teraz jest zuoełnie inaczej:happy:
Będe się nimi cieszyć.Chciałabym moim bliskim srawić wymarzone rezenty,ale za zaoszczędzone 2o funtów:no: to się raczej nie uda,och niestety ciągle w tle rzewija się ten roblem,kasa i kasa.
Nefretete kochana jeszcze rzez jakiś czas będziecie musiały mnie odszyfrowywać:sorry:mamy latoa a tu nie da się tak szybko wymienić klawiaturki:eek:
Ozdrawiam Was cielutko.

reklama
izusia1981 pogoda nie jest zła tylko cholernie zimno:no: fakt ja juz prawie wszystkie prezenty mam kupione:-D jutro ide kupować następne. już sie nie moge doczekać świąt:tak:
Co do klawiatury to możesz sobie kupić klawiaturę, którą można podłączyć pod wejście USB do laptopa;-)

Do góry