reklama
nefretete101
Fanka BB :)
izusia1981 mysle ze nie powinnas sie obwiniac bo niektore rzeczy nie od nas zależą. wiem ze to nie jest pocieszenie ale znam przypadek (moja ciocia) dopiero za 7 razem donosiła malenstwo... po 2 poronieniu to wstawala tylko na siusiu bo sie tak bala. i nie uwazam zeby ona czy ty temu zawiniły.
teraz to musisz myśleć tylko pozytywnie, musi być dobrze i już
teraz to musisz myśleć tylko pozytywnie, musi być dobrze i już
nefretete101
hej Dziewczynki co tu taka cisza? żyjecie?
nefretete101
witam
mamy piękne słoneczko więc i spacerek kolo południa:-) misska jesteś już?
mamy piękne słoneczko więc i spacerek kolo południa:-) misska jesteś już?
Dziewczyny jak możecie zajrzyjcie na bloog mojej małej im więcej wizyt będzie to może nagrode wygramy:-)
laurka.dzieciak.co.uk - Blog
Dzięki
laurka.dzieciak.co.uk - Blog
Dzięki
izusia1981
Cześć dziewczyny:-):-):-):-):-):-):-):-)
Będę troszkę dziwnie isać bo mam roblem z komuterem a dokładnie to z jedną literką:-(
Nie otrafimy się rzystosować do tej angielskiej ogody,nie dawno ledwo co ozbierałam się o gryie a tu znowu wszystko od nowa.Łaże z czerwonym kicholem,znowu zatoki. Najgorsze że mój aniołek również się rzeziębił,biedulka nie może w nocy sać a ja razem z nim.Obyśmy się szybko uorali z tym askudztwem.
Śmiesznie to wszystko brzmi życze miłego odszyfrowania.
Będę troszkę dziwnie isać bo mam roblem z komuterem a dokładnie to z jedną literką:-(
Nie otrafimy się rzystosować do tej angielskiej ogody,nie dawno ledwo co ozbierałam się o gryie a tu znowu wszystko od nowa.Łaże z czerwonym kicholem,znowu zatoki. Najgorsze że mój aniołek również się rzeziębił,biedulka nie może w nocy sać a ja razem z nim.Obyśmy się szybko uorali z tym askudztwem.
Śmiesznie to wszystko brzmi życze miłego odszyfrowania.
nefretete101
misska ja dzisiaj siedze w domu bo mój kochany pojechał do pracy, a w bagażniku ma wózek. Jutro po kursie na pewno sie wybiorę na świąteczne zakupy o ile nie będzie padać:-) muszę już powoli wszystko kupować, żeby nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwile. pogoda pewnie będzie coraz gorsza dlatego trzeba korzystać jak jest okazja.
izusia1981 o literki "p" nie masz trzeba sprawić sobie nową klawiaturę ;-) bierz witaminki i do łóżka sie wypocić. Mój kochany jak jest chory to kroi cebule zasypuje cukrem i stawia w ciepłym miejscu, żeby cebula sok puściła i to później pije. zauważyłam, że pomaga ale jakoś sama nie mogłabym sie do tego przekonać zawsze jak mam katar to puszczam sobie na poduszkę jak kładę sie spać olejek eukaliptusowy i o wiele lepiej sie oddycha. kolejna rzecz którą musze sobie zapisać by przywieść z Polski
izusia1981 o literki "p" nie masz trzeba sprawić sobie nową klawiaturę ;-) bierz witaminki i do łóżka sie wypocić. Mój kochany jak jest chory to kroi cebule zasypuje cukrem i stawia w ciepłym miejscu, żeby cebula sok puściła i to później pije. zauważyłam, że pomaga ale jakoś sama nie mogłabym sie do tego przekonać zawsze jak mam katar to puszczam sobie na poduszkę jak kładę sie spać olejek eukaliptusowy i o wiele lepiej sie oddycha. kolejna rzecz którą musze sobie zapisać by przywieść z Polski
izusia1981
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) HELLO
Ale tutaj cichutko!!!!
Brrr zimna ta Anglia,nierzyjemna,i jeszcze te chorubsko teraz to już jestem totalnie uziemiona w domu,normalnie chyba dostane fisia
Ja już wiem gdzie się wszystkie odziałyście,ecież to już rawie święta,zakuy i te miej rzyjemne orządki .Ja nigdy nie lubiłam świąt,może dlatego że nigdy nie były takie jak owinny,ale teraz jestem z moim kochanym z syneczkiem teraz jest zuoełnie inaczej
Będe się nimi cieszyć.Chciałabym moim bliskim srawić wymarzone rezenty,ale za zaoszczędzone 2o funtów to się raczej nie uda,och niestety ciągle w tle rzewija się ten roblem,kasa i kasa.
Nefretete kochana jeszcze rzez jakiś czas będziecie musiały mnie odszyfrowywaćmamy latoa a tu nie da się tak szybko wymienić klawiaturki
Ozdrawiam Was cielutko.
Ale tutaj cichutko!!!!
Brrr zimna ta Anglia,nierzyjemna,i jeszcze te chorubsko teraz to już jestem totalnie uziemiona w domu,normalnie chyba dostane fisia
Ja już wiem gdzie się wszystkie odziałyście,ecież to już rawie święta,zakuy i te miej rzyjemne orządki .Ja nigdy nie lubiłam świąt,może dlatego że nigdy nie były takie jak owinny,ale teraz jestem z moim kochanym z syneczkiem teraz jest zuoełnie inaczej
Będe się nimi cieszyć.Chciałabym moim bliskim srawić wymarzone rezenty,ale za zaoszczędzone 2o funtów to się raczej nie uda,och niestety ciągle w tle rzewija się ten roblem,kasa i kasa.
Nefretete kochana jeszcze rzez jakiś czas będziecie musiały mnie odszyfrowywaćmamy latoa a tu nie da się tak szybko wymienić klawiaturki
Ozdrawiam Was cielutko.
reklama
nefretete101
izusia1981 pogoda nie jest zła tylko cholernie zimno fakt ja juz prawie wszystkie prezenty mam kupione jutro ide kupować następne. już sie nie moge doczekać świąt
Co do klawiatury to możesz sobie kupić klawiaturę, którą można podłączyć pod wejście USB do laptopa;-)
Co do klawiatury to możesz sobie kupić klawiaturę, którą można podłączyć pod wejście USB do laptopa;-)