reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

marta0811 mozemy sie wybac przeciez wszystkie trzy:)jesli masz ochote???

Malaya a o ktorej godzinie tam mozna isc i sie zapisac??ja tez licze na ten angielski:)

reklama
a napisz mi prosze co potrzebuje by zapisac sie tam?jakies dokumenty??zaswiadczenia?? i jeszcze jedno musze isc z dzieckiem??czy jak jest mozliwosc zostawie ja z tatusiem?w sumie jutro to tylko zapisy wiec ...? ;)

Marzena,

wez moze ze soba tylko paszport albo dowód. Dokładnie nie wiem co będzie potrzebne.

Nie musisz brac ze sobą dzieciaczka, może zostać z tatą w domu. Ja swoją biorę.

Hej
to dobrze że wybieracie się do women centre ja przez cały rok próbowałam i mi się nie udało:tak: mam nadzieje ze podzielicie sie informacjami.Może i ja mogłabym się zapisać tak strasznie mnie boli ten mój kulawy angielski:-(,chyba już czas wziąść się za siebie.
Jak tu przyjechaliśmy znałam angielski lepiej niż mój,On poszedł do pracy ja zostałam w domu on szlifuje angielski a ja przebieram kupki;-), nie żebym narzekała kocham te moje dwa posrajtki :) ale czasem chciałabym zrobić coś więcej.To nieustanne siedzenie w domu naprawde potrafi wprowadzić w depresje,także doskonale Cię rozumie Malaya:tak:.
ale koniec smęcenia czas sie ruszyć mały skonczył dwudziesto minutowe spanie .

no mi sie nie udało pojechac dzisiaj, ale czekam na wiesci od dziewczyn co załatwiły..
Iza no wlasnie ja tez zamierzam cos w koncu zrobic ze soba i moim angielskim.. Dosc siedzenia w domu!!!!!!!!!!!:tak: Ja jeszcze mysle o collegu, mojemu sie nie podobało ale ja pomimo sprubowac chce..:tak:No i rozgladam sie za praca, cos trzeba robic, siedzenie w domu juz mnie meczy na maxa;-)

reklama
Malaya przepraszam ze nie dogadalysmy sie ale na 10 godzine ja napewno dzis bym nie zdazyla bo wstalysmy po 10 dzis spiochy.

Ale byłam w Women Centre i.... dostalam aplikacje do wypelnienia ,mam przyjsc w srode na kurs tzn zaczecie kursu i zapisy.Ten kurs nie bedzie opieral sie na podstawach ,jest dla osob ktore cos potrafia i chca sie dalej uczyc wiec nie bedziemy zaczynac od I, You ,she.
W poniedzialek jest pani Ania polka z ktora rozmawialam mozna do niej isc i dostac aplikacje jesli chce sie zostawic swoje dziecko u nich w złobku na czas kursu. Mam nadzieje ze cos zrozumialyscie z moich bazgrołów .. ;)

Ostatnia edycja:
Do góry