Bradford to aż tak daleko nie mamy od siebieZ Hull a Ty ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bradford to aż tak daleko nie mamy od siebieZ Hull a Ty ?
Faktycznie ! długo jesteś w UK? mi już 4 rok leci.. A przyjechałam w odwiedziny do mojej koleżanki po czym zakochałam się w jej bracie i tak zostałamBradford to aż tak daleko nie mamy od siebie
Ja jestem tutaj rok i 3 miesiące dopiero ale nie myślę wracać do Pl heh ;DFaktycznie ! długo jesteś w UK? mi już 4 rok leci.. A przyjechałam w odwiedziny do mojej koleżanki po czym zakochałam się w jej bracie i tak zostałam
Chcialabym. Niekoniecznie do Polski ale w Anglii mieszkac nie chce. Nie przepadam za tym krajem narazie kontrakt mojego partnera zmusza nas do bycia tutaj jeszcze przez 1.5 roku a pozniej.. To juz sama nie wiem pomyslow jest duzo [emoji14]
No tak wyjdzie z czasem
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom