reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

I znowu pustki zawitaly na Częstochowę :>
Mały śpi. ostatnio sypiał tylko raz w ciągu dnia tak to ciągle na placu zabaw . IMG022.jpg
Ja jeszce w piżamce ale trzeba sie za pożądki urodzinowe wziąść .
W sobote i niedziele impreza :D
My dzisiaj idziemy na promcie musze jakies buciory kupić do kiecki

reklama
Buciki dla dziecka powinny mie bardzo łatwo zginającą się podeszwą - to jest najważniejsza cecha dobrego buta. Nie powinny też być wysokie, by nie ograniczały kostki i jej naturalnych ruchów. Podobno dobre buty dla dzieci można kupić w deichmannie, marki elefanten.
[video=youtube;fKt-FyaUeeA]http://www.youtube.com/watch?v=fKt-FyaUeeA&feature=player_embedded#![/video]

Hej Mamcie :*

Melduję, że żyję, chociaż czasu ciągle brak :) Od 2 tygodni pracowałam w soboty, więc resztki weekendu spędzałam z rodzinką :)
Tosia ma buciki na wiosnę z CCC, a kapcie po domu kupuję jej Lemigo. Z rezerwą podchodzę do tych wszystkich "złotych rad" dotyczących naszych dzieci, bo wychodzę z założenia, że jak my byłyśmy dziećmi, to nie było "specjalistów od wszystkiego" i jakoś żyjemy i mamy się świetnie...

O proszę pani Nulini nas odwiedziła :)
Asiu super film można cos sie dowiedzieć :)
Lili dziękuję :) to poproszę pare zdjęć z sesji w parku

A ja dodałam kilka zdjęć z ost, weekendu

Ostatnia edycja:
Aleksandra, fajne fotki :) Kacperkowi widac że się podobało :)
A-ASIA, chyba widziałam cię wczoraj w ccc z Karolinką :) Gdy zobaczyłam Twoją małą to skojarzyłam ją ze zdjęć :) Na początku nie byłam pewna, więc się nie odzywałam. Ale gdy powiedziałaś do niej "karolinka" to byłam prawie pewna że to Wy. Byłam z chłopczykiem, którego Karolcia zaczepiała :) Ale ta Twoja córcia jest malutka, patrząc na nasze dzieciaki nie pomyślałabym że mój synek jest aż 5 miesięcy młodszy od niej :)

Ostatnia edycja:

A-ASIA, chyba widziałam cię wczoraj w ccc z Karolinką :) Gdy zobaczyłam Twoją małą to skojarzyłam ją ze zdjęć :) Na początku nie byłam pewna, więc się nie odzywałam. Ale gdy powiedziałaś do niej "karolinka" to byłam prawie pewna że to Wy. Byłam z chłopczykiem w niebiesko szarym wózku, którego Karolcia zaczepiała :) Ale ta Twoja córcia jest malutka, patrząc na nasze dzieciaki nie pomyślałabym że mój synek jest aż 5 miesięcy młodszy od niej :)[/QUOTE]

ASIA/844 faktycznie byłyśmy wczoraj w ccc :) ale nas wypatrzyłaś:) przepraszam ale ja nawet nie zwróciłam za bardzo uwagi bo goniłam małą po sklepie potem mierzenie i płacenie ale kojarzę że witała się z chłopczykiem w wózku - u nas to standard - widzi dzieci i jeszcze jak na początku takie co są nią zainteresowane to piski, witania, przytulania i temu podobne historie... trzeba było zagadać!!! no Karolka jest drobniutka malutka i szczuplutka - jak jest sama to wydaje się taka duża, długa a jak tylko wejdzie między dzieci w podobnym wieku to trzeba jej szukać...

ja ostatnio bardzo zagoniona - jutro rano wybieramy się na sobieskiego na badania krwi i moczu bo skierowanie już tydzień czeka i nie mogłyśmy się zebrać potem praca dom w domu wiadomo... w czwartek popołudniu jadę do Katowic- pierwszy raz M zostanie sam z Karolą na wieczór czyli karmienie przebieranie usypianie bo chyba kąpiel sobie odpuści więc już od kilku dni czuję stresa na żołądku bo wkroczyliśmy w etap bardzo intensywnego buntu...
jeśli uda mi się przeorganizować w pracy i dogadać z teściową na inne dni kiedy ona zajmuje się dzieckiem i będzie juz ładniejsza pogoda to będę się starała dołączyć do Was na promenadowe spacery:)
a jeszcze muszę Wam powiedzieć że zapisałam Karolę do przedszkola od września - nowo powstające w Woli Hankowskiej -kotek leon...

spokojnej nocki idę odsapnąć i nabrać sił na jutrzejszy dzień...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, co tu taka cisza? Ja ostatnio nie mam zrywu do niczego, ech... Jak bym mogła, to bym 4 kawy dziennie wypijała - a i tak wypijam dwie.
Jak Wy się macie?

Do góry