reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

lili ubranka dostalam i powiem tak trzy rzeczy mi sie dublują :) a Kacper nie znosi z kołnieżykiem ubrań , ale jak mozesz podaj mi cene :> jesli by sie dało osobno tez bym wybrała coś :>

reklama
Aleksandra, to zróbmy inaczej - napisz, co Cię interesuje, najlepiej na maila, to wtedy podam cenę. Z tym, że czekam jeszcze na odpowiedź od jednej znajomej w sprawie całej paczki, więc gdyby ona się zdecydowała, to bedę wolała sprzedać jako całość.

Dziewczyny, w sobotę na promenadę to chyba z olejkiem do opalania i leżakami się wybierzecie :)
Nie wiem co jest na rzeczy, ale moja dzisiaj nie spała w ciągu dnia...wstała o 9.00 rano i lata cały czas...kilka razy ją położyłam ale jeden ryk....wiosna czy co????

beti dobry pomysł :) hehe jak będziemy tak chodzic codziennie to murzynki sie zrobimy :D
Jak któraś ma konto na fb zapraszam :) Aleksandra Pałys | Facebook
Mój dzisiaj spal tylko raz 1,5 h jest tak padnięty że juz zjadł mleko i położylam spać , jutro wybieram się z sis do sklepu po jakis ciuszek na urodzinki i święta aby jako tako wyglądąc .

W środę wieczorem męża złapały sensacje żołądkowe, męczył się w nocy, wczoraj został z nami. Jego rodzina też chorowała. Mam nadzieję, że to jakieś zatrucie, a nie grypa żołądkowa. Oby nas nie zaraził:-(
Jedziemy na weekend do moich rodziców, więc będziemy się opalać na łonie natury:-)

reklama
Do góry