reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Też ostatnio słabo się czuje, może to przesilenie wiosenne?
Lilli a skąd Ty dokładnie jesteś? Zajmujesz się w domku dwoma dzieciaczkami, czy synek chodzi do żłobka/pszedszkola?

reklama
Hej ja też gdzieś taka niewyraźna jestem .
Mały spi dzisiaj mamy ogórkową tzn mały ma bo zamroziłam mu ostatnio .
Cisza straszna jest ,ale zapowiadaja ładna pogode juz się doczekać nie mogę .
a dzisiaj idziemy zamówic torcika Mmm

U nas też tak jakoś sennie. Oskarowi chyba zaczynają ząbki wychodzić i mamy trochę niespokojne noce. Trzeba pomyśleć o spacerze i o obiedzie. Co dzisiaj gotujecie, nie mam pomysłu.

Też ostatnio słabo się czuje, może to przesilenie wiosenne?
Lilli a skąd Ty dokładnie jesteś? Zajmujesz się w domku dwoma dzieciaczkami, czy synek chodzi do żłobka/pszedszkola?
Mieszkam w samym centrum. Na razie obydwoje dzieci w domu, ale chciałabym bardzo, żeby Marcel od września poszedł do przedszkola.
U mnie dziś na obiad ryba.

Ja oststnio byłam w parku ale dobiły mnie te kostki ala chodnikiwózkiem tam jeździć spacerowym masakra wielka!!
mam dzisiaj jakiś depresyjny dzień wszyscy wszystko mnie wkurza.
a dzieczyny słucham dzisija cały dzień piosenki ICH TROJE ,razem a jednak osobno, to juz całkiem mi odbija
biggrin.png

Przesiadka z wygodnego wózka na pompowanych kołach na "parasolkę" bywa straszna :)
Ola, masz jeszcze ten drugi "duży" wózek? Ja ostatnio sprzedałam mojego wygodnego xlandera, został nam teraz tylko lekki wózek

reklama
Asiu póki co nie :) ale czas pokaze .
Ja własnie w końcu posprzątalam kuchnię i ciuchy w szafkach bo jak przyjadą lobuzy w niedzielę to będzie pobojowisko i pranko wstawiłam . A pogoda strasznaa

Do góry