reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Witam wszystkie mamy ;-)
jestem podczytuję ale na więcej brak mi już czasu, mam tyle pracy z Paulinką, że szok.
W czwartek mała zaczęła nam gorączkować powyżej 39 st ale udało się po troszku zbijać i uniknęliśmy szpitala, ale znów miała drgawki :-(
Dziś jest już ok na razie bo pewnie na wieczór znów ją złapie.
Zmykam, J w weekendy okupuje kompa do tego aukcje na allegro nam się kończą więc po niedzieli na spokojnie wpadnę.
Miłego weekendu dla wszystkich :-)

witam wieczorową porą... u mnie cały czas coś się dzieje... Karolka coraz więcej psoci i coraz nowsze rzeczy testuje nie mówiąc już o coraz to nowszych zachowaniach i umiejętnościach, do tego w ubiegłym tygodniu pies mi się rozchorował i doszły wizyty u weterynarza na szczęście zaczyna powoli wracać do normalności więc tera z zmagamy się z kolejnym ząbkiem u Karoli, dziś zaliczyliśmy krótki spacer ale niestety podmuchy mroźnego wiaterku zniechęciły małą do dłuższego baraszkowania... a w domciu już nudy niesamowite więc popołudnia mamy marudne i bardzo się dłużące - dziś Karola była już tak zmęczona i marudna że odpuściliśmy sobie kąpiel i zasnęła w zasadzie w mgnieniu oka:) zobaczymy jaka nocka przed nami...
co do fitnessu to widziałam na bilbordzie że mają kącik dla maluchów i zapewniają opiekę nad dzieckiem podczas gdy mama ćwiczy - dotyczy to scouta koło tesco... ja osobiście chodziłam w alejach ale to jeszcze sporo przed ciążą...
zajęcia na basenie w Kłobucku bardzo fajne- tam zaczynaliśmy naszą przygodę z basenem bo teraz to już sami jeździmy bez instruktora - najczęściej na basen do Kleszczowa, w Kłobucku było fajnie, sporo instruktorów, basen tylko dla maluszków i do tego sporo "sprzętu" z którego korzysta się podczas zajęć. Mi jedynie nie odpowiadało zaplecze gdzie przebiera się dzieci bo w zasadzie poza przewijakiem dostępnym zaraz przy basenie w szatni brak takich możliwości a nawet pomoc partnera niemożliwa bo szatnie z podziałem na damskie i męskie - może teraz coś się pozmieniało - pisze jak było jak ja jeździłam - może w Czewie będzie to lepiej zorganizowane... generalnie jeśli chodzi o zajęcia to warto skorzystać żeby wiedzieć jak trzymać dziecko i co robić żeby dziecko polubiło kąpiele nie bało się wody i poćwiczyło mięśnie...

ja na razie zmykam postaram się zajrzeć zaraz po weekendzie bo jutro mam gości popołudniu więc od rana okupuje kuchnię...

Ja też chętnie wybrałabym się na basen z Młodą, bo jeszcze nie była.W marcu jedziemy do aqua w Łodzi.
Mam do oddania wit k+d twist off, chce ktoś? ma termin do lipca tego roku.Mąż kupił na zapas i zostało...a szkoda zmarnować

Lili, a może Ty potrzebujesz wit k+d? oddam za darmo lub co łaska ;)
Dziś na obiad zrobiliśmy z mężem ruskie pierogi, i zjedliśmy tylko 3... a Wy ile pierogów zjadacie na raz? :D

Załączniki

• pieróg 002.jpg
    pieróg 002.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry