reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Już od jakiegoś czasu (kilka miesięcy) zdałam sobie sprawę (po przeczytaniu paru artykułów i książki) że mleko i jego przetwory to syf... Dlatego nie pije w ogóle mleka, jogurtów też nie jem, bardzo rzadko i co najwyżej zwykły naturalny sporadycznie.

my od wczoraj walczymy z gorączką 39,5 ... lekarz nic nie stwierdził, tylko zbijać nawadniać i obserwować bo może coś się dopiero rozwija bo nie ma żadnych oznak choroby... wizyt domowych nie ma bo za mało lekarzy w przychodni , mojej dr nie ma już 2 tygodnie i nie wiadomo czy jeszcze będzie przyjmowała... macie namiar na jakiegoś dobrego pediatrę który przyjeżdża na wizyty domowe? będę wdzięczna...

o moja pani która mnie leczyła, ale u nas w przychodni też nie ma wizyt domowych i przy każdej chorobie Nikosia ją wzywamy prywatnie, co fajne przyjedzie da leki i później każe się kontaktować żeby powiedzieć co się dzieje i jak trzeba coś jeszcze to przyjeżdza drugi raz lub każe do siebie do przychodni po recepty przyjechać, więc płaci się raz i ona poprowadzi choróbsko do końca i strasznie dokładnie bada maluszki.
Pani doktor Grochowina 604350414 tylko czasami musisz kilka razy zadzwonić bo jak ma pacjenta w gabinecie nie zawsze odbiera i przyjeżdza tego samego dnia.
Mam nadzieje że ci się przyda i spodoba się pani doktor no i że mała szybciutko wyzdrowieje.

A nam tylko Kubacka pomogła, sterydami nie faszerowała. Inne lekarki przepisywały tysiące rzeczy i nic, po wizycie u niej od razu było lepiej. Moja szwagierka też u niej leczyła dzieci, w tym syna ogromnego alergika, i była zadowolona.

reklama
Ciężko tak z dnia na dzień zrezygnować z nabiału. Uwielbiam maślanki i kefiry, ale jak to obejrzałam to mam opory żeby wyjąć kefir z lodówki...
Zgłupieć można, jest tyle syfu na półkach w sklepach, że właściwie należałoby z wszystkiego zrezygnować i założyć farmę z ogrodem:szok:

Do góry