reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Raz byłam w Effect Studio na kościelnej i teraz na brzeźnickiej. Nie jest źle, nie ma też "szału" żeby jakieś rewelacje na głowie robili ;) ale ujdzie. Jeszcze nigdy nie trafiłam na fryzjerkę gdzie byłabym super zadowolona... Może macie kogoś takiego rewelacyjnego do polecenia?
My już po spacerku, fajna pogoda bo słońce świeci i wiatru nie ma, mimo że mroźno :)

reklama
Ja do fryzjera chodzę tylko ścinać włosy i wreszcie znalazłam fryzjerke, z której jestem bardzo zadowolona. Nie wiem, czy jest rewelacyjna, mi odpowida. Moja szwagierka i siostra też do niej chodzą i też są bardzo zadowolone - mówię o strzyżeniu.

My też dwie długości Promenady zaliczyliśmy, od razu się lepiej myśli.
Ale niestety humor popsuła mi wiadomość, że właśnie dzisiaj teściowa planuje nas odwiedzić, już mnie trzęsie:wściekła/y:

a ja nie chodźę do fryzjera mam 3 w rodzinie i plus ja :)
Patrycjo jak chodzisz promenadą może się spotkamy ja też często tam chodzę . A gdzie mieszkasz ?
My również spacerek zaliczony zimno ale nie az tak bardzo :)

asia, następnym razem zapraszam po koloryzacji na kawę, bo ja mieszkam na Kościelnej :D :D :D

aleksandra,
żebyś wiedziała, żem pochłonięta :( Jak wracam, to ogarniam dom i Młodą, a później muszę odrabiać "prace domowe", bo w pracy nie zawsze mogę i tak zlatuje dzień...

Mieszkamy przy Armii Krajowej, na wprost Promenady, byliśmy mniej więcej 12:20-13:00
Już po wizycie teściowej, jakoś minęło. Oskar pojadł i śpi smacznie, z dwie godziny wolnego:-) Potem kąpiel, jedzonko i znowu spanko, takiemu to dobrze.
Ja czekam, aż mi się włosy trochę ogarną i będę musiała rzucić kolor, bardzo mi dużo siwych wyszło. To już chyba starość do mnie puka:-D

Patrycja, ja zaczęłam siwieć na 2 roku studiów...
Mam od lat jedną fryzjerkę- koleżankę i jest ok.
Czy wasze dzieci tez płaczą, bo im mało spaceru?

reklama
Witam wieczorkiem mały zjadł troche mleka więc wstawanie w nocy nieuniknione .
kaczucha na chwilę obecną zaiwesiłam swoje udziały fryzjerskie :)
Beti - mój nie płacze nigdy jak mamy wracać może dlatego , że jest mały jeszcze
asia ,patrycja to tylko się umawiać na spacerek :)
Nulini trzymaj się tam jakoś i nie daj . Odwiedzaj nas częściej :>

Do góry