reklama
aleksandra87
Fanka BB :)
Patrycjo wydaje mi się że np . Preneatal który się zażywa w czasie ciąży nie powinno być problemu ale oczywiście trza skonsultować .
My po obiadku właśnie jesteśmy , teraz mały lata po całym mieszkaniu mam nadzieje że wreszcie mrozy miną !
My po obiadku właśnie jesteśmy , teraz mały lata po całym mieszkaniu mam nadzieje że wreszcie mrozy miną !
lili213
Aktywna w BB
Hej dziewczyny! Podczytuję Was, ale ostatnio byłam tak zawalona pracą, że nie miałam siły pisać. Dziś rano oddaliśmy projekt, ufff.
Dzięki za wiadomość w sprawie zajęć pływania - muszę skonsultować z mężem, ale bardzo bym chciała zapisać Kaję. Fajnie :-)
Ja ostatnio trochę w kiepskiej formie, Kai nagle się odmieniło i budzi się w nocy co dwie godziny... A spała po 6-8 :-( Nie wiem, co jest przyczyną, martwię się trochę. Jak nic się nie zmieni, to się wybiorę do lekarki.
Pozdrawiam!
Dzięki za wiadomość w sprawie zajęć pływania - muszę skonsultować z mężem, ale bardzo bym chciała zapisać Kaję. Fajnie :-)
Ja ostatnio trochę w kiepskiej formie, Kai nagle się odmieniło i budzi się w nocy co dwie godziny... A spała po 6-8 :-( Nie wiem, co jest przyczyną, martwię się trochę. Jak nic się nie zmieni, to się wybiorę do lekarki.
Pozdrawiam!
Patrycja_C
Witaminy, które brałam będąc w ciąży dalej zażywam, ale chodzi mi o jakiś skrzyp, pokrzywę. Na razie stosuje ziołowy tonik do wcierania w skórę głowy.
Nam się też już tęskni za spacerkami, pewnie jak przyjdzie ocieplenie, to będzie padał deszcz.
Ile miały Wasze pociechy, jak przerzuciłyście się na spacerówkę, jak już same siedzą?
Nam się też już tęskni za spacerkami, pewnie jak przyjdzie ocieplenie, to będzie padał deszcz.
Ile miały Wasze pociechy, jak przerzuciłyście się na spacerówkę, jak już same siedzą?
Beti_Pola
Ja na spacerówkę przerzuciłam się bardzo szybko- jeszcze nawet nie siedziała. Ale miałam powód- moje dziecko od początku było bardzo towarzyskie i chciała być w różnych miejscach, więc żeby jej nie nosić to wsadzałam ją w spacerówkę- parasolkę i jeździła wygodnie oparta po domu tam gdzie ja, dzięki czemu miałam ją zawsze na oku i w domu było wszystko zrobione, a mnie nie bolały plecy
A co do witamin to wiem że trzeba brać te dla mam karmiących, nic poza tym, a włosami się nie przejmuj- nie wyłysiejesz- odrosną w swoim czasie
Lili- a może brzuszek ją boli albo ma skok rozwojowy?
A co do witamin to wiem że trzeba brać te dla mam karmiących, nic poza tym, a włosami się nie przejmuj- nie wyłysiejesz- odrosną w swoim czasie
Lili- a może brzuszek ją boli albo ma skok rozwojowy?
aleksandra87
lili213 nie martw się dziecia często się tak zdarza moj jak skończył 3mies. spal całe noce od jakiegoś mies. a nawet dwóch je mleko w nocy . Albo się wybudźa .
patrycj mój synek jak skończył 5/6 mies. zrobiłam na poł siedzaco a zaraz potem na spacerowke tyle ze przyszla zima i wolalam go normalnie w lezacej pozycji miec .
patrycj mój synek jak skończył 5/6 mies. zrobiłam na poł siedzaco a zaraz potem na spacerowke tyle ze przyszla zima i wolalam go normalnie w lezacej pozycji miec .
asia844
Patrycja, mój mały też wcześnie "przesiadł" się na spacerówę, bo gondolka była już za mała. Miał 4,5/5 miesięcy jak zaczęłam go wozić w spacerówce rozłożonej całkowicie na płasko. Ponieważ była wiosna to jakiś czas woziłam go też w foteliku wpiętym w stelaż wózka
Mój też ostatnio gorzej sypia i popłakuje po nocach, pewnie zęby mu dokuczają...
Mój też ostatnio gorzej sypia i popłakuje po nocach, pewnie zęby mu dokuczają...
aleksandra87
Witam we wtorkowy ranek .
Mój synek jak zawsze popis wieczorem a potem wczesna pobudka rano . Jestem niewyspana niech już miną te mrozy chcę iść na porządny spacer a najlepiej wiosnę poproszę Mam nadzieję , że to te zębiska mu przeszkadzają , muszę nas umówić do pani doktor na kontrolę może ona coś poradzi na niego . I dodatkowo te policzki czerwone ma :-( mam nadzieje , że to nie będzie skaza białkowa .
Mój synek jak zawsze popis wieczorem a potem wczesna pobudka rano . Jestem niewyspana niech już miną te mrozy chcę iść na porządny spacer a najlepiej wiosnę poproszę Mam nadzieję , że to te zębiska mu przeszkadzają , muszę nas umówić do pani doktor na kontrolę może ona coś poradzi na niego . I dodatkowo te policzki czerwone ma :-( mam nadzieje , że to nie będzie skaza białkowa .
asia844
Skaza białkowa chyba wcześniej wychodzi, u nas w 2 miesiącu życia okazało się że mały ją ma.
Też już mam dość tych mrozów, w domu trzeba siedzieć
Też już mam dość tych mrozów, w domu trzeba siedzieć
Ostatnia edycja:
reklama
aleksandra87
Asiu mam taką nadzieję że to nie skaza tylko od suchości kaloryferów .