reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Beti Pola proponujesz mi bym przyjechała w odwiedziny? :) Czy proponujesz usługi opieki nad dzieckiem? :) Beti jak na odwiedziny wcale nie mieszkasz za daleko, chętnie bym przyjechała.

Moje oglądanie żłobków to na razie tylko rozeznanie rynku, bo póki co nie wracam do pracy. A jednocześnie to fajna rozrywka dla młodego, nowe środowisko, nowe zabawki, nowe bodźce :)

Nulini, opowiedz coś o tej nowej pracy. Pracujesz już? Jakie warunki Ci zaproponowali?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny na dworze można zamarznąć.
Ja wysprzątałam cała chatę :) aż zdziwiłam się jak czysto :D
Beti i jak tam serduszka , my odkąd urodził się mały nic nie robimy na żadne miłosne sprawy :>

ja przepraszam że tak rzadko ale kursuję między domem pracą a teściami, na Karolę chucham i dmucham bo szczepienia w przyszłym tygodniu chciałabym zaliczyć ale niestety pies mi się rozchorował i jeszcze bieganie do weterynarza mi doszło... dziś byłam na szybkich i jak się okazało ogromnych zakupach w tesco - niby nic nie kupiłam takiego a 300 zł poszło... juz muszę zmykać bo znowu mi pies wymiotuje... postaram się zameldować jutro... pozdrawiam gorąco...

asia844- proponuję i jedno i drugie :)
Siedzę sama w domu, murzynka zrobiłam więc możesz na kawkę wpaść :)
aleksandra- nie dałam rady-gości miałam

Ostatnia edycja:
Witajcie z rana dziewczyny :)
Dzisiaj chyba nici z wychodzenia z domku u nas teraz na termometrze - 19 :/ troche zimno, chociaż może weżmiemy autko i pojedziemy gdzieś żeby młody sie wyszalał może do magicznej krainy. A po południu młodego podrzucimy do babci a my skoczymy na zakupy :) Bo z Nikosiem zakupy trwają o połowe dłużej :)
W sumie wczoraj mało co się ruszalismy z domku i też wysprzątany cały domek, ciasteczka upieczone :)

Nulini to nie dobrze że Tosia na katarzysko, szybkiego powrotu do zdrowia bo katarek strasznie męczy takie dzieciątka i przy okazji rodziców też. Jak tam udało się wszystko w związku z pracą?
Ja też szukam pracy ale doszłam do wniosku że może właśnie zajmę się jakims szkrabem u siebie
w domku choćby dorywczo. Bo szczerze ciężko coś znaleźć a może tak by się udało :) Ogłoszenia już dałam :) Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Jej właśnie włączyłam wiadomości i wszędzie mowa o małej Madzi - masakra jakaś , jak sobie pomyślę o tym wszystkim :(

Ostatnia edycja:
Witam z rana tak zimnego że szok to u mnie -23 ?!
Jak troszke się ociepli mykam do jyska zobaczyć meble do małego pokoiku :) prawie udało mi się namówić męża :>
aneczka powodzenia z szukaniem dziecka , i udanych zakupów
również widziałam o MAdzi powiem szczerze SZOK .

aneczka my też dziś raczej nie wychodzimy. Ale widzę że też aktywnie spędzasz czas z małym, to tak jak My :) Ciągle gdzieś chodzę albo jeżdżę z małym :)
Gdzie zamieściłaś to ogłoszenie? Przypomnij mi, mieszkasz na focha?

Straszna tragedia, biedne dzieciątko...

Wybaczcie dziewczynki, że nie piszę, ale po pracy tylko Młodą tulę, później odrabiam "prace domowe" i idę spać... Ale już mam weekend, więc luźniej :D
W pracy ogólnie luz, póki co tylko się uczę, wypełniam testy, oglądam katalogi i prezentacje i przysłu****ę się kolegom po fachu :) Ale codziennie jestem uczesana, umalowana, ładnie ubrana, na obcasach, więc moja psychika wreszcie wróciła na swoje miejsce :p

reklama
Nulini fajnie że zaczęło Ci się układać wszystko :) Ale opowiadaj jakie warunki finansowe Ci zaproponowali? Podpisałaś już umowę? Na jaki okres czasu? Weekendy masz wolne?

Do góry