reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

asia, umowę podpisuję w poniedziałek, bo kadrowa na urlopie. Jakie warunki finansowe też nie wiem, dowiem się w poniedziałek :D Weekendy? Hmm... Co druga sobota pracująca, ale za każdą pracującą sobotę (od 8 do 16) mogę odebrać dzień wolny w tygodniu. I w niedzielę są 3 godzinne, nieobowiązkowe dyżury, dodatkowo płatne (ile - nie wiem :D ). Póki co będę na próbnym, ale jak długo - nie wiem :D

reklama
Nulini superowo jeszcze raz powdzenia oby się sprawdziła na dużej .

My dzisiaj dość spokojny dzień mieliśmy byłam na mieście zmarzłam tylko :) kupilam kubek małemu iobejżałam mebelki jutro z M. pojjedziemy zobaczyć wspólnie i się okaże czy kupimy.
Miłej nocki

Beti, a Ty miałaś mieć dziewczynkę pod opiekę, wypaliło?

Aleksandra, ja już w głowie plan układam, że jak się utrzymam w tej pracy, to za rok w kwietniu działamy z rodzeństwem dla Młodej :D :D :D

Właśnie skończyłam odkurzać i po raz kolejny jestem przerażona:szok: Czy Wam też tak bardzo mocno wypadały włosy? Nie dość, że przy myciu wychodzą garściami, to jeszcze są wszędzie indziej. Mąż wysyła mnie do specjalisty, to trwa już dwa miesiące.:-(

Nulini :) no to oby oby poszło dokładnie po Twojej myśli :>
Patrycja_C niestety też tak miałam przeszło po ok 7 mies. jak mały skończył , teraz jest już lepiej .
no i mebelki kupione teraz czekamy na przywiezienie ich :> hihi

To w takim razie wyłysieje całkiem, już i tak obcięłam włosy:-(
Ja też muszę dokupić jakąś szafkę, jak uda mi się sprzedać komodę z wanienką, bo mały już z niej wyrósł i stoi bezużyteczna. Szalejemy już w łazience, a przewijak i tak od początku mamy z pralki.
Wywiesiłam pranie na mrozie, przypomniało mi się z dzieciństwa, że fajnie potem pachniało.

Nulini, umówiłam się z tamtą mamą na rozmowę na początek marca, ale nie jestem przekonana. Wolę zająć się Tosią i zobaczę jak dziewczyny się razem bawią. Myślę że nie dam rady wziąć tamtej malutkiej, muszę liczyć siły na zamiary :) Tym bardziej że nie chodzi mi tyle o kasę co o rozwój i dobrą zabawę

Ostatnia edycja:
Hej :)
Patrycja spokojnie nie wyłysiejesz łykaj tabletki np . Belissa albo cos podobnego trochę wzmocni wlosy. a co do prania też tak robie piekny swieży zapach .

Mały spiocha , ja odpoczywam od małego lobuza :)

reklama
a ja dziś z innej beczki... czy któraś z Was robiła rozeznanie w sprawie żłobka? u nas wstępne plany żeby dać Karolę od września bo w domu i u teściowej to widzę że słabo się rozwija - w kółko te same zabawki, zabawy plan dnia i brak kontaktu z rówieśnikami... M mi napomknął że gdzieś słyszał że zapisy już w marcu... wiecie coś na ten temat? jakie warunki, czy są miejsca itp...

Do góry