reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Beti, nie, wieczorem usypia z pozytywką, a w dzień bez niczego :)

aleksandra,
Paulinę Żelazko też znam :D Bawiłam się z nią na tegorocznym Sylwestrze :D Coraz więcej znajomych nas łączy :D

reklama
Lili jak najbardziej na wspólny spacerek możemy się umówić my w sumie codziennie jesteśmy na dworze tylko przy takich mrozach to troche krótsze spacerki

Nulini gratulacje nowej pracy. Fajna praca jedynie to nie lubie tych "garniturków" ale trzeba się przyzwyczaić :)

U nas dzisiaj dzień lenistwa :) w sumie cały dzień pełen relaks :) młody super humorek i sam się ślicznie bawił a ja troche odpoczełam. Ostatnio coś kiepsko się czuję ale mam nadzieje że to tylko chwilowe, więc przydał się jeden dzień odpoczynku.

Witajcie :-)
Podczytuje Was w kąciku :sorry2: Jak na razie brak czasu, sesja trwa do tego mój malec marudny strasznie, daje mi popalić i w dzień i w nocy. Miejmy nadzieje że to chwilowe bo czasem nerwów mi już brak i sił. Jakieś kiepskie samopoczucie mam.

Witajcie nowe mamusie :-D

kaczucha12345 wybacz że dopiero teraz odpisuje ale na mnie nie licz na fitness, zakupilam sobie platforme wibracyjną jak na razie wystarczy mi, wytrzęsie mnie za wszystkie czasy :tak: a znając mnie to bym pochodziła troszke i zrezygnowała, nie nadaje sie :sorry2:

Pozdrawiam Was cieplutko i dzieciaczki Wasze, ciepełko wskazane tym bardziej że podobno mają być straszne mrozy :szok:

Witam w ten mroźny dzień
My to nawet dupska nie ruszamy z domu na krok tyle co do samochodu i z ... :)
marta870 może taka pogoda wszystko przejdzie jak wiosna przyjdzie

Miłego dnia dziewuszki

reklama
Do góry