reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Witam wieczorową porą :)
Mała już prawie śpi, więc wpadlam poczytać co nowego :tak:

_Angel_ witaj w gronie ;-)Bardzo miło, że odzywa się nowa mama z okolic :tak: Pisz jak najwięcej :) i Muszę przyznac to samo co Asia, że piękne imię ma Twoja córa:-)

Aneczka852 Twoj synek śliczne ma loczki... Jejku zakochalam się :-p:laugh2: Można go zarezerować dla mojej pannicy :rofl2:??

Marta a moze kiedyś razem się wybierzemy do Pepco ?? ;-) Ja byłam tam ostatnio pierwszy raz... Rzeczy na prawdę tanie i jakościowo nawet nie wydaja mi się złe, natomiast nie wiem czy ja trafilam w taka porę, czy tak tam jest, ale baaardzo poprzebierane było... Ciężko było coś znaleźć w rozmiarze, który by mnie interesował:eek::baffled:

My na szczepienie idziemy w poniedzialek z rana... Mam nadzieję, że będzie ok, bo to pierwszy raz jak jest "duża" i do tego szczepienie w rękę... Ja staram sie jej trochę ulżyć i naklejam jej plasterek... Jedni mówią, ze on nic nie daję, ale ja osobiście mam porównanie i wydaje mi się, że jednak troszkę pomaga :-)

A i bym zapomniała, wzięłam dziś małą na sanki, bo w końcu śnieg spadł, ale jej debiut sankowy w pełni nie udany :-D Chyba ją za bardzo te sanki w dupke parzyły :rofl2::confused2:

reklama
Witam wieczorkiem
angel ja patrząc na małego stwierdzam że wszystko zębiska :( wymecza sie mallenstwa
kaczucha my sanki jutro wyciagamy zobaczymy jak bedzie , a szczepienie dobrze zniesie :)
Milego wieczoru

Hej Laseczki :)
Melduję się po powrocie. Pojechaliśmy szukać śniegu, a tu śnieg się przestraszył i znalazł nas :D Pogoda w górach super, tylko był jeden minus - potwornie wiało :( Przez to nie mogliśmy być cały czas na dworze, tylko co jakiś czas wychodziliśmy na spacerki. Mam nadzieję, że w Czewie śnieżek zagości na dłużej :D

A z pracą - oczywiście - nie wyszło...

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki, mnie ostatnio tu mało bo mam problemy z zębami i ogólnie paszczą po niefortunnym lądowaniu Poli na mojej twarzy :/ po 2 nieprzespanych nocach dziś wreszcie spałam ale jeszcze z bólem... Wrzucam fotkę mojej rodzinki z wczorajszego buszowania w śniegu :) Nas też czeka szczepienie małej, miałam być po 13 mies ale ciągle była chora/ zakatarzona

Witam w poniedzialkowy ranek :)
Mały przez ostatnie 2 noce ladnie śpi budzi sie dopiero o 5na mleko więc jest dobrze a śpi do 8 . Dzisiaj miał w nocy jakis napad płaczu ale na szczęście po 5min usnał :) Teraz czeka nas sprzatanie po weekendzie i robienie laurek . Piekny snieg mamy i trzeba korzystać .

betio to naprawde musiałas nieźle dostać . Trzymaj sie dobrze że już lepiej.
Aniu no po zdjęciach widzę że weekend udany mała zachwycona .:)

Miłego dnia dziewuszki

Oj tak, Młoda była wniebowzięta :D Dzisiaj też się wybieramy na saneczki :D Tośka dzisiaj obudziła się na herbatkę o 3.30, ale później zaczęła popłakiwać w łóżeczku, więc Robert wziął ją do nas. Obudziła się o 6 i jakoś ją przeciągnęłam do 8, ale spała niespokojnie, wierciła się strasznie...
Dzisiaj po 14 idziemy na szczepienie, ciekawe, ile ten mój kloc waży :D

Cholera, ja nie mam zielonego pojęcia, co zrobić na Dzień Babci i Dziadka...

Witajcie dziewczyny poniedziałkowo,u mnie ze snem jeszcze gorzej niz ostatnio.Mała przeszła dzisiaj samą siebie.Ja po raz kolejny wyglądam jak zombi.Już nie mam pomysłów co robić że znów spała normalnie.A co do imienia to bardzo dziękuje.Mieliśmy duży dylemat jak nazwać naszą kruszynkę aż któregoś dnia mój partner wrócił z pracy i rzucił że może nazwiemy ją Bianka.No i tak zostało.Rodzina była lekko zdziwiona ale już się przyzwyczaili no i bardzo dużo ludzi myli ją z Blanką ale póki co ich prostujemy.My jeszcze nie zaliczyliśmy śniegowego wypadu,ja wczoraj byłam w szkole i mój M był z mała.Ale mam nadzieje że sie dzisiaj uda.Miłego dnia Wam życzę :-)

reklama
Do góry