reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Ale miałam wypadek...mała dała mi z bańki w nos i szczęke, siedziała sobie tyłem do mnie, a ja leżałam, w pewnym momencie postanowiła zrobić bach do tyłu bez ostrzeżenia, zrobiło mi się ciemno przed oczami, no i miałam...2 doby bólu przednich zębów, dziąseł, nosa, kości policzkowej, podniebienia. dziś w nocy nic nie spałam, dopiero o 6.00 zasnęłam i do 10.00 lulu-dobrze że Pola lubi długo spać. Już nic prawie nie boli ale mam pęcherze ropne na podniebieniu,nie wiem co robić...przebić je czy co?

Czesc dziewczyny,
Pisze pierwszy raz wtym wątku, wcześniej często się udzialam w a może czę 100 chowa, ale tam troche cicho ostatnio, Po miesięcznym urlopie patrzę a tu coś ożyło na tej częstochowie :0 bardzo się cieszę :)
Jestem mamą 17 miesięcznego brzdąca, siedzę w domku na wychowawczym z nim i dość często zaglądam na forum :)
Można dołączyć do was ?? :)

aneczka, fajnie że dołączyłaś do nas :) Opowiedz coś więcej o sobie i Nikosiu. Na jakiej ulicy mieszkasz? :) Wrzuć jakieś fotki.

Beti Pola to faktycznie miałaś przykry wypadek :szok:

Fotki wrzuciłam na drugi wątek tj Fotki Częstochowianek jest tam pare zdjęć z okresu świątecznego :)
A mieszkamy w centrum przy ulicy Focha. Za chwile coś jerszcze dopisze ale mały potworek się obudził i ide mu cos dać jeść :)

Beti oby ci szybko przeszły boleści po małej . a pęcherze zostaw póki co powinny same peknąc bądz sie zagoić.
Witaj Aneczko :) oczywiście że możesz . Opowiedz cos o sobie i babelku :>

Kacper jest po mleczku dziąsełka wysmarowane zobaczymy jak będzie spał :) oby dobrze

Melduje sie :D
Mały śpi wiec mam chwilke, ale musze i tak zmykac pouczyc sie bo jutro zaliczenie :eek:
Ja kupuje unranka najczesciej w tesco jak sa wyprzedaze, staram sie kupywac wieksze jesli jest okazja lub w Auchan. Nie dostaje po zadnym dziecku ubranek, prosic sie nie bede. Sama mam nauczke jak Igor był mały to nakupywalam jak szalona, w polowie nie chodził albo po prostu nie praktyczne ubranko było. Gdzie jest ten sklep Pepco???
Co do rozmiaróki to mój ma ponad rok a zakladam mu jeszcze ubranka od 9-12 :-D to tez juz od firmy zalezy.
Beti_Pola moj synuś urodzil sie 17 wrzesnia 2010 :-D

Co do zdjęć dzieciaczki sa cudowne :-). Jestem strasznie dumna z postępów Paulinki, aż miło popatrzeć, w sumie to na żywo ją widziałam w szpitalu :-D. MamaPaaulinki My wtedy tez bylismy w szpitalu jak Ty jeszcze byłaś, miałam podejść ale widzialam że sie pakujesz i nie chcialam przeszkadzać :sorry:

Ale sie rozpisałam, jak nigdy :szok::-D

Cześć Aniu ;-) widzę, że dołączyłaś ;-) Jejku, jak Nikoś urósł, jak go ostatnio widziałam to ogromna różnica :tak: Zdjęcie z bębnami super :-D
Aleksandra Twój smyk tez fajny:-) A próbowałaś na ząbki taki homeopatyczny środek Camilia? U nas genialnie się sprawdzał, żel nie bardzo. Jak wpuściłam małej do buźki ten płyn to po 10 min przestawała płakać, wchłaniał się przez śluzówkę i dość długo działał:tak:

Zmęczona jestem z młodą musiałam trochę popracować nad rękami i równowagą, ale ona nadpobudliwa to ciężko utrzymać ją w miejscu :no:

Pepco Częstochowa Al. 11 Listopada 25

EDIT:
Marta wiem, ze chciałam szybko stamtąd uciec ale babo jedna mogłaś się choć przywitać ;-) no nie daruję sobie teraz :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotka dlatego nie chciałam przeszkadzać bo sama wiem ze stamtad to jak najszybciej uciekać. Dzień tak szybko zleciał bo to była pierwsza doba to co chwile coś bo nie wiadomo było co małemu dolegało :-) a później to już Cie nie było. Leżeliśmy obok w pokoju z Kubusiem rozdarciuchem :D hehe ja sie tam za bardzo nie pchalam do pokoi bo nie chciałam infekcji złapać ale i tak nas dopadła. Było mineło :-D wole w innych okolicznościach przywitać sie :-) i dzieki za adres Pepco, musze się kiedys wybrac.

Do góry