reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Justyna, to ja dziękuję za shopping :D

asia,
wrażenia jak najbardziej POZYTYWNE!!! Przede wszystkim - kaczucha to ŚLICZNA dziewczyna :D Przebiegłyśmy się po sklepach, każda coś wyhaczyła dla swojej Księżniczki i niestety nie posiedziałyśmy przy kawce, bo ja dzisiaj mam szalony dzień - jutro urodziny Tasiorca i musiałam załatwić zakupy spożywcze, upiec tort, zrobić sałatki i żurek, a jutro pozostaje zabawa z lukrem plastycznym i pieczonki. Na szczęście i mama i tata mają jutro wolne, więc będę mogła spokojnie buszować w kuchni :) Wielka szkoda, że kaczuchy nie będzie z nami na sali zabaw z Zuzią :(

Hej Laseczki, wpadam w biegu :D Pogoda taka, że aż mi się micha cieszy, szkoda, że mrozu i śniegu nie ma. Dobrze, że mój tata dzisiaj w domu, to wziął Młodą na spacer, bo ja nie miałam chwili czasu. Pochwalę Wam się moim małym arcydziełem :D Dumna jestem z siebie, bo cierpię na kompletny brak talentu plastycznego, a wyszło nie najgorzej :D
Oto tort wykonany od A do Z przeze mnie :D

Nulini, supertorcik :) aktualny czwartek, 11.00?
U nas spacery wyglądają tak, że jak jest blisko to sama idzie, jak dalej to wózek, ale szybko się pręży i trzeba ją zagadywać...

Nulini piekny torcik!! :tak:

A Tosi z okazji jej święta wszystkiego najlepszego, żeby rosła duża, była grzeczna, samego zdrówka, szczęscia, ogromnej ilości zabawek i wszystkiego naj naj naj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Beti, czwartek jak najbardziej aktualny! :D

kaczucha, ogromnie dziękuję w imieniu Tośki :D Zabawek to już może nie, ale zdrówka jak najbardziej :D

reklama
Do góry