reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Wystarczy w ustawieniach forum zmienić ilość postów wyświetlanych na stronie i z 241 stron zrobi się 61 ;)
Powiem tak - moja Córka uczęszczała do prywatnego żłobka w lutym 2012 roku przez 4 miesiące i z tego, co wiem, żłobek albo już splajtował, albo splajtuje lada moment, ponieważ nie było chętnych dzieci. Ceny mieli przystępne, kadrę cudowną, mnóstwo zabaw, zajęć, plac wokół budynku i niestety nie było zainteresowania.
W chwili obecnej wydaje mi się, że zarówno żłobków jak i prywatnych przedszkoli jest od groma, nie tylko w Częstochowie.

Ja sie nie wypowiem na temat żłobków bo nie posyłałam , ale na pewno sa w Częstochowie nie jeden .
Jak dzieciaczki upały znoszą ?
Ja juz z wzostem powoli odpuszczam na bilansie miał 85cm teraz ma 88,5 więc idzie w górę co mnie ucieszyło:>

Asia jak tam Twoj biznes? A Kubus juz chodzi do przedszkola? Moja to pojdzie na 3 dni i chora, znowu na 3 dni do przedszkola i chora i tak w kolko mam juz ze 3 miesiace...

Kaczucha mój chodzi do przedszkola od kwietnia, u nas jest tak że pochodzi tydzień i 2 tygodnie chory i tak w kółko! Już nawet anginę w przedszkolu załapał i musiał dostawać zastrzyki. Mój "biznes" idzie w dobrym kierunku ale to temat na rozmowę na żywo.

Kaczucha bardzo chętnie :)

Dziewczynki, znacie jakąś stronę którą by mnie powiadamiała na maila o jakiś aktualnych promocjach w marketach? Chodzi mi np o to by mnie powiadamiało kiedy będzie wyprzedaż -50% -70% w TESCO?

reklama
Hej dziewczyny. Ja chcialam sie pozalic, ze od wczoraj jestem z mala walu bo ma zapalenie pluc. zawsze miala tylko katarki, kaszelki a tu zlapalo ja nagle i sluchajcie doslownie w jeden dzien ciach i powazne szmery w plucach. Nigdy w zyciu bym nie przypuszczala, ze to sie tak nagle i szybko rozwija. Teraz to bede z kazdym kaszlnieciem biegla chyba do lekarza bo tak przewrazliwiona jestem... Tzymajcie kciuki zeby antybiotyki szybko zadzialaly

Do góry