reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Loona WITAJ :tak:.

NULINI super nowe zdjecie:tak:

ALEKSANDRA co to za problemy? jesli mozna zapytac ?mam nadzieje ze wszystkie rozwiazane .

Ja zapracowana,caly weekend szykuje sie po cale dnie w pracy,mnie glowa boli wiecznie:baffled:.

Dzieci na szczescie wyzdrowialy,teraz mamy troche klopotu z oliwka bo ma w uszach duzo woskowiny i w jednym skrzep z krwi,ale nie da lekarzowi tego zobaczyc itp,wiec teraz kropimy jej uszy ale jej woskowina puscila i w poniedzialek do szpitala na pck zobaczyc czy da oliwka lekarzowi to usunac,obadamy.

witajcie ja jestem z polnocy niedaleko szkoly nr 50, powiedzcie mi jak wasze dzieci z nocnikiem sobie radza:) bo moja jak chorowala siusiala sama ale po chorobach cos sobie ubzdurala i przestala znow powrocila do siusiania w majteczki, a kupke to ciagle w majtki boi sie zrobic na nocnik a jak zrobi do majteczki czy pieluchy to placze nigdy jej nei naciskalismy stalo sie tak ze przed chorobami robila rzadkie kupki a potem takie bobeczki twarde i dlatego sie boi bo czuje ze cos wychodzi macie jakies sposoby na przekonanie, za siku dostaje naklejki ale na kupki to nie dziala, przepraszam ze taki temat nie wiem czy niektorych nie urazi to jesli tak to przepraszam

lonna, Tośka załatwia się na nocnik, ale nie pamiętam, od kiedy... Na pewno przed 2-mi urodzinami zaczęła. Zakumała sama, w 2 dni, robiła i siusiu i kupkę, a później się "zablokowała" i przez tydzień były problemy z kupką, musieliśmy podawać środki przeczyszczające i robić lewatywy... Ale po kilku dniach wszystko wróciło do normy :) A dzieci często tak mają, że się chwilowo "cofają w rozwoju", ale spokojnie, to mija, niedługo znowu będziecie używać nocniczka :)

Loona, nie przejmuj się za bardzo, wszystko wróci no normy :)
Moja też już od długiego czasu korzysta z nocnika, a jesienią przy lekkim przeziebieniu przez tydzień znów lała w majtki... Teraz mamy kolejny postęp bo nie dość że sama lata na nocik i potem go wylewa i spuszcza wodę- to od tygodnia w mojej asyście wyciera tyłek....
Wczoraj zaniosłam kartę zgłoszeniową do przedszkola- wyniki 20 marca- no zobaczymy. Siedziałam z nią w przedszkolu, aż przedszkolanka powiedziała żebym sobie poszła i ja zostawiła na godzinę :)

reklama
Witam dziewczynki
biggrin.gif
.Troche mnie tu nie bylo ale to z racjji tego ze od wtorku codziennie do pracy chodzilam i to codzennie po 12 h ,ale weekend wolny wiec odpoczne od pracy hihihi.Niania znaleziona,fajna babka ma 44 lata ale jest naprawde fajna,dzieci bardzo ja polubily
biggrin.gif
,ma na imie DOROTA hihihih.
Moj od czwartku ma wolne z racji tego ze jego szef musial gdzies wyjechac wiec do jutra nie pracuja,wiec moj zabral rano w czwartek dzieci i pojechal do dziadkow do rybnika bo juz miesiac sie dzieci z dziadkami nie widzialy a ze on ma wolne a ja jeszcze caly czwartek i piatek pracowalam ,tyle co w domu bylam sie przespac to pojechali
biggrin.gif
,dziadki zadowoleni a dzieci mega szczesliwe.Jutro wracaja,po godz 17 beda w czestochowie.Ja mam dzis wolne ale ze dzieci nie ma to mega wielkiee sprzatanie zrobie,okna wszystkie pomyje i wogole posprzatam jak mam cisze i spokoj
biggrin.gif

Do góry