reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Zważyłam i zmierzyłam dzisiaj Młodą, jak co miesiąc, ma 93cm i 13,5kg, czyli w miesiąc nic nie przybrała i urosła 0,5cm :D

reklama
NULINI duuuza dziewczynka :tak:super.

Ja sie tez pochorowalam,od wczoraj umieram
unhappy.gif
,ale dalam rade jakos 8 godz w pracy,dzis wolne i staram sie zminimalizowac swoje wyjscie na dwor choc musze wyjsc do lekarza bo tabletki od psychiatrymi sie skonczyly a wizyta dopiero w piatek i chce pojsc do ogolnego czy tez mi da te tabletki i ide sie dowiedziec do szkoly bo zapisuje oliwke do szkoly z oddzialem przedszkolnym bo ona we wrzesniu do zerowki idzie.

Ide sie kurowac bo jutro na 12 h do pracy,jestem sama wiec nie moge pozwolic sobie na wolne.

Haaaaalllllllloooooooo jest tam ktos? zyjecie dziewczyny?

Ja nadal chora ale juz lepiej,zapracowana jestem ale jeszcze jutro i 4 dni Wolnego.

Alanek ma ZAPALENIE OSKRZELI i antybiotyk :-(,Oliwka narazie lekko gardlo czerwone ale widze po niej ze zaczyna sie cos wykluwac wiekszego :-(.
Oj biedne te dzieci takie chore .

Dziewczyny pisac co u was :-)

Ostatnia edycja:
Wpadam życzyć smacznych pączków :D

Ja niestety od rana mam migrenę, nie pomogła Pyralgina i musiałam użyć moich 2 ostatnich tabletek Solpadeiny, schowanych na czarną godzinę :( Pewnie stąd ten ból, że wczoraj zeszły ze mnie wszystkie emocje i stresy, bo pierwsza dystrybucja gazetek Kauflandu zakończyła się sukcesem :)

dorota, zdrówka dla Ciebie i Oliwki!!!

Dorota, zdrowia życzę!! Już niedługo wiosna to odpoczniesz od chorowania.
Nulini, ja po wczorajszym wyglądałam jak cień samej siebie. Wieczorem dostałam migreny, rano była już ogromna więc wzięłam 2 paracetamole 500 mg i dopiero teraz mi przeszło i nareszcie jem śniadanie. Zaraz lecimy do mojej mamy na pączki, a po 16 koleżanka na kawkę przychodzi

Dziewczyny wspolczuje Wam tej migreny:baffled:,mam nadzieje ze teraz juz lepiej.

Ja od dzis do poniedzialku wlacznie mam wolne ide we wtorek na popoludniu:tak:oj sama nie wiem co z tym czasem wolnym zrobic hihihi.Dzis bylam u lekarza po recepty i u kolezanki po ciuchy dla dzieci:tak:, a tak to siedzialam w domu,cos ogarnelam a tak to bawilam sie z dziecmi.Ostatnio malo czasu z nimi spedzam bo wiecznie w pracy jestem, wiec korzystam i staram sie bawic z nimi lub cokolwiek z nimi razem robic :tak:.

Dzieci nadal chore ale humory maja dobre :tak:.

Dorota, ja migrenę miałam od środy wieczór do piątku wieczór- non stop. Dwie doby wyrwane z życia..ale już jest ok i mogę działać :)
Chętnie bym się z Tobą spotkała jak masz wolne, szkoda tylko że chorujecie. Wracajcie do zdrowia!!!

Ostatnia edycja:
BETI kochana tez bym sie chetnie spotkala ale nie wiem czy ja jeszcze nie zarazam a i dzieci chore i nikt do nas nie przychodzi ani my nie wychodzimy:baffled:.
Biedactwo:baffled: z ta migrena,mnie tez dzis glowa boli ale mnie to po tych moich tabletkach bo dostalam inna mocniejsza dawke jednorazowo i musze sie przyzwyczaic :rofl2:.

Witam w niedziele rano :-).

U nas lepiej ,mnie zostal tylko katar,alanek lepiej po antybiotyku,choc kaszel jeszcze ma i nadal mu furczy w oskrzelach ale wydaje mi sie ze jest lepiej,jutro idziemy do kontroli to sie dowiem
biggrin.gif
,Ja dzis WOLNE wiec niedziela w domciu
biggrin.gif
.

My doszlismy do wniosku ze w tym roku alanka nie posle do przedszkola do 3 latkow bo mi se to nie oplaca.Oliwka od wrzesnia ma obowiazek szkolny wiec idzie do zerowki,zapisalam ja do najblizszej szkoly do oddzialu przedszkolnego i ona tam pojdzie ,zajecia bedzie miala w godzinach 8 do 13.30 a pozniej jak cos to do swietlicy mozna ja poslac do godziny 17 .Ja najprawdopodobniej jak bede pracowala w tej samej firmie co teraz to bede pracowala na popoludniu lub jak na rano to na 12h wiec jesli czesciej bede chodzila na popoludniu to alanek w przedszkolu bylby tez rano do poludnia a pozniej juz potrzebuje nianki w domu aby sie nim zajela a pozniej i oliwka poki moj nie wroci z pracy a wiecie jak bedze lato to on bedzie dlugo pracowal i nie kalkuluje nam sie to bo za przedszkole alanka zaplace i pozniej niance tez musze zaplacic a na to to nas nie stac.A jeszcze moj stara sie wyjechac za granice to juz zostane sama i wtedy bede potrzebowala nianki do godz 22 wiec dawanie z rana alanka do przedszkola jak ja rano czesto w domu jestem i placenie za przedszkole i niance to bezsensu,Oliwka idzie bo ma obowiazek ale u niej to nie bede placila tak jak za przedszkole tylko mniej i inaczej
biggrin.gif
.

Milej niedzieli

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry