reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Beti Pola szkoda że mieszkasz w Łojkach. Akurat szukam opiekunki do dziecka, tylko takiej niecodziennie, gdy potrzebuje gdzieś wyjść, coś załatwić czy po prostu odpocząć, tak 2 razy w tygodniu po 3 godzinki... Tylko że Łojki to trochę za daleko :( Zanim bym małego zawiozła to nic by mi czasu dla siebie nie zostało... Później znów po niego jechać... ehh szkoda.

asia, no co Ty mówisz, jakie "do Was wbić na spotkanie"??? Przecież czekałyśmy też na Twoją odpowiedź, kiedy Ci pasuje :D

To co, może strzał w środek? Czwartek, 5 stycznia, o 11 w Miki Klubie? :)

Ja niestety musze sie wylamac, bo Zuzia chodzi o 11 spac... Chyba ze jej sie poprzestawia gdzies ale tego nie jestem w stanie przewidziec... no coz trudno... to planujcie beze mnie, chociaz Wy sie spotkajcie:-)

kaczucha, a nie możesz spróbować sama jej przestawić? :D Jak się dogadamy na spotkanie, to ja będę musiała Tośkę położyć pół godziny wcześniej spać, bo normalnie to ona dopiero wstaje o 11 :) A jak ją uśpię o 9.30, to obudzę o 10.30 i zdążę na 11 na spotkanie :D

Hehe, to pod tym względem moje dziecię jest kochane, bo nawet jak nie jest senna, to po max 15 minutach pada. Kładę ją do łóżeczka i trzymam za rączkę, póki nie uśnie :)
A gdybyś ją rano wcześniej obudziła?
Młoda czasem wstaje o 8, jak dziś, ale jak mi zależy, żeby poszła spać punktualnie o 10, to budzę ją o 7. Oczywiście nie na chama, tylko sama wstaję i zaczynam się krzątać i ona się budzi :D

Ale się delikatnie mówiąc wkurzyłam... Tak reklamują nowe środy z Orange, a tu chamy zmienili kino z Cinema City na Multikino! Wypas! Tak to chociaż miałam okazję pochodzić z Robertem do kina, bo 2 bilety w cenie 1 się opłacały, a teraz z dojazdem do Katowic na jedno wyjdzie :/ Kretyni...

Ostatnia edycja:
asia844- no niestety mieszkam daleko, ale czy aż tak bardzo? do centrum mam 7 km,ale ja przywykłam- to mi blisko. Jak byś kiedyś potrzebowała na dłużej to zapraszam, a jak tak na godzinę- dwie to nawet nie warto wyciągać portfela-będzie gratis
Nulini- mi 5tego pasi

Beti Pola masz rację, to nie aż tak daleko, i gdy będziemy chcieli zostawić młodego na dłużej to na pewno dam Ci znać :) Ale tak na 2 godzinki to mi się nie opłaca go do Ciebie zawozić.

Nulini i Beti Pola to w takim razie jesteśmy umówione - czwartek godzina 11.00 w Miki Klubie :-)

kaczucha, może następnym razem uda nam się umówić w innych godzinach, jeszcze mogę po 17 tej ;)

reklama
kaczucha, może akurat uda Ci się córę uśpić w innych godzinach :D A jak nie, to i tak jesteśmy umówione 2-go na shopping :D

Ale fajnie, że się spotkamy, doczekać się nie mogę :D

Do góry