reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
My jesteśmy chętni na spotkanie w godzinach 10.30 - 12.30 i po 17 tej :) Najchętniej w tygodniu, bo weekendy spędzamy bardziej rodzinnie. Jak dojdzie do jakiegoś spotkania to koniecznie zdajcie relacje!

Nulini, to nie jest głupi pomysł :) Taka oferta wymaga rewanżu- ja 2stycznia nie dam rady iść z Wami na zakupy więc jak nie będziesz miała chłopa w domu to możesz mi przywieźć Tosię- moja mała chętnie się z nią pobawi :)
A co do spotkania to moja śpi w dzień tylko raz: 13.00-15.00 więc tak po 16-17 dotoczę się busem do miasta
Wiecie co, nie potrafie tego suwaczka uruchomić-dochodzę do końca, trzeba coś wkleić i lipa...

a ja nadal jestem u rodziców... trochę ciężko tu z zasięgiem i nie zawsze ładują mi się strony... dziś się udalo... nie uda mi się nadrobić tego co pisałyście bo mnie z neta wyrzuca... wracam do Czewy 8 stycznia i wtedy chętnie włączę się na spotkanko i będę częściej na forum... na razie pozdrawiam i jak mi DSCN1766.JPGDSCN1786.JPG się uda to będę zaglądać... byłam wczoraj w galerii w tarnowie i z dziecięcych wyprzedaże to tylko w endo były a tak to nie... udało mi się kilka ciuszków dla małej kupić na przecenach w carrefourze którego nie ma w Czewie... pogoda u nas nie fajna - ciepło i ciapiasto chociaż dzisiejszy poranek przywitał nas przymrozkiem -1... jutro wybieramy sie na basen i to w zasadzie wszystkie atrakcje tu jak pogody brak... a to moze wgra mi sie fota z wczorajszego dnia- dziadek kupił małej kreację na sDSCN1789.JPG DSCN1766.JPG coś mi się chyba źle wkleiło...

Beti, umowa stoi :D

A-ASIA, piękna kreacja :D

To co Laseczki, który dzień wybieramy? Środa, czwartek czy piątek? Może umówmy się na 16.30 w Sali zabaw "MiniKlub"?

Kurcze :( To może wcześniej, tak o 11? Nie wiem, ile moje dziecko wytrzyma w takiej sali zabaw, ale nie sądzę, że dużo dłużej, niż godzinę :(

Beti,
pasowałoby Ci na 11? I na 13 odwiozłabym Cię do domku...

Miki Klub jest w Plejadzie, to jest obok Seki. Ja tam nigdy nie byłam, ale jest mini bar, więc będzie można spokojnie posiedzieć i pogadać :)

Czyli na 11 pasuje mi i Beti, a jak reszcie? I który dzień wybieramy? :)

reklama
Do góry