reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Aleksandra, 13 kg jak na 20 miesięczne dziecko to nie tak mało ;) Mam koleżanki co mają ponad (!) 2 letnie dzieci, które ważą po 11 i 12 kg :) To dopiero kruszyny

Ostatnia edycja:
Beti, ja takie jabłka robię bez farszu, piekę same (bez gniazdka), po upieczeniu, do gorących, kładę lody waniliowe i polewam rozpuszczoną czekoladą :D ORGAZM PODNIEBIENIA :D

asia, aleksandra, też znam takie dzieciaczki, które ważą bardzo mało, ale znam też takie,które mimo chodzenia są po prostu grube :( Młoda cały czas oscyluje wokół 14kg :)

ASIU dzis Alanka u pediatry wazylami 15,5 kg :tak:.

Witam was wieczorkiem,dzis kolejny dzien w pracy,niby bylam z szefowa ale caly czas bylam sama bo ona cos zalatwiala,dostalam kolejna bluzke w pracy,klucze mi dorobila bo jutro ja ja zmieniam i zostaje zupelnie sama i musze zamknac i wogole klucze pracownik musi miec,o grafiku na styczen juz cos wspominala:tak:,i dala mi moje haslo do kasy fiskalnej wiec chyba dziewczynki oficjalnie MAM TA PRACE :tak:.

Po pracy poszlismy z dziecmi do pediatry do kontroli,Oliwka zdrowa ,za to ALANEK ZAPALENIE OSKRZELI ,kolejny siniejszy alntybiotyk:-(,oby tylko pomoglo bo ja 2 swiat pod rzad Bozego Narodzenia w szpitalu spedzic z alankiem nie chce ,rok temu cale swieta w szpitalu bylismy :-(,ale teraz wierze ze leki pomoga i alanek bedzie zdrowy :tak:.

Ja mykam zaniedlugo spac,jutro do pracy na popoludnie:tak:.dobranoc.

reklama
Do góry