reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Jutro pojedziemy chyba na bilans, tacy jesteśmy obowiązkowi, bo 2 dni po drugich urodzinach a my już na bilans pędzimy :p Trudno by mi było o tym zapomnieć, bo wszyscy na około trąbią o tych bilansach.

reklama
BETI nic sie nie przejmuj ja tez z bilansami to taka obowiazkowa nie jestem,oliwka na bilans 4 latka pojdzie w styczniu z alankiem a ona 4 lata skonczyla w pazdzierniku ale sama pani w przychodni mi powiedziala ze tak mam przyjsc z nimi 2 na raz na bilans :-).Ja wiem ze Oliwce bilans wyjdzie zle bo ona ze wzgedu na swoja chorobe jest mala i za malo wazy wiec mnie sie do bilansu nie spieszy bo ja znam jego wyniki,a alanek to duzy chlopak wiec pewnie wyjdzie ok :tak:.

Kurcze dziewczyny od 4 dni biore te tabletki od psychiatry i wiecznie zmeczona jestem,spac mi sie chce,tylko nie wiem czy to efekt tabletek czy przepracowania bo ostatnio dosc duzo pracuje.Jesli to tabletki to wiem ze organizm musi sie przyzwyczaic ale nie lubie taka zmeczona byc bo nie mam pawera wtedy na nic hihihih.

Ja mam dzis jednak WOLNE
biggrin.gif
z czego bardzo sie ciesze bo jakas zmeczona jestem,dzis chce tylko ogarnac mieszkanie,obiad na dzis mam ale zakupy zrobie male i popoludniu na jutro chce zrobic golabki,dzis musze dzieciom na jutro zrobic objad bo ja wroce jutro kolo 17, tylko czy moje dzieci zjedza golabki ? hihih,ja mam na nie ohote a dzieciom moze jakas zupe na jutro zrobie,wiec popoludnie planuje w kuchni spedzic,moze okno w kuchni sobie przemyje i przemeczac sie wiecej nie planuje.Ogolnie to cos tam na swieta posprzatalam ale wrzucam na luz bo w swieta tez nas w domu nie bedzie hihihihi.

Milego dnia.

Nulini to ja tak jak Ty, bilansu się raczej nie mogłam doczekać. Dzisiaj jedziemy na bilans, jestem ciekawa jak tam młody się zachowywać będzie, i jak wyjdą jego pomiary :p

O bilans:-) no tak trzeba by isc:p ale z doswiadczenia jak mala zachowuje sie u lekarza to sama ja zmierze i zwarze i tylko podyktuje co trzeba:-D

to Asia napisz ile to Kubus wazy i mierzy na te dwa latka:-)

ASIU i jak bilans kubusia???

Ja ide juz spac bo wogole caly czas chodze senna.Jutro wstaje o 6.30 i o 8 do roboty.

Dzis alanek w ciagu dnia wcale nie dostal cyca ani razu,nawet przy zasypianiu popoludniu nie dostal i zasnal :-), w nocy jeszcze sie karmimy.

No to wyszło że jestem nieobowiązkowa...olewam bilanse i szczepienia..ech..

Dorota, może odstaw te piguły jak tak się po nich czujesz...?

Ja dzisiaj cały dzień byłam u mamy, umyłam jej okna, powiesiłam firanki itd...dużo roboty, no ale wzrost zobowiązuje.. ;)

ASIU superduzy KUBUS :tak:.

BETInie no biore je nadal,jestem troche slabsza ale sama nie wiem czy to te tabletki,zmeczenie czy choroba bo zas dzis wstalam jakby zas zaczynalo mnie cos brac :eek::confused2:.

Ja zaniedlugo dylam do pracy,MILEGO DNIA

reklama
Dorota, Twój Alanek też będzie pewnie ważył co najmniej tyle co Kubuś :) Dużych mamy tych chłopaków. Wolałabym żeby był drobniejszy :p lżej by mi się go podnosiło/wsadzało itd

Ostatnia edycja:
Do góry