reklama
kaczucha12345
Fanka BB :)
Co Ty ja sie na tym nie znam... wybralam najlatwiesze co bylo... ja myslalam o oblozenou ale balam sie ze popsuje... I jak bylo u tesciow?;-)
kaczucha12345
Świeta, świeta i po świetach:-)
mala poszla spac i mysle ze jak wstanie to wybierzemy sie do smyka zobaczyc czy sa jakies wyprzedaze dla niej ;-)
Jestvkonoec grudnia a na dworze 8 stopni... szok....
mala poszla spac i mysle ze jak wstanie to wybierzemy sie do smyka zobaczyc czy sa jakies wyprzedaze dla niej ;-)
Jestvkonoec grudnia a na dworze 8 stopni... szok....
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
kaczucha, mnie ta pogoda doprowadza do płaczu, DOSŁOWNIE!!! Byliśmy dziś z Robertem w Galerii, ale na szybko tylko w Rossmannie, bo brakło nam dosłownie wszystkiego Z tego, co widziałam, to gdzieniegdzie są wyprzedaże, ale póki co nic powalającego Jutro jadę do Galerii sama, o 10 rano, bo nie mam się w co ubrać na Sylwestra i chcę pooglądać, co ciekawego w sklepach Chętna na shopping bez dzieci?
Beti_Pola
Witajcie, miało być w wersji światecznej, ale mam teraz tylko takie- "sprzątamy zabawki i zaraz tata wnosi choinkę". Jakie plany na sylwestra? ja się zastanawiam czy nie powiesić ogłoszenia u nas że zajmę się dzieckiem/dziećmi w sylwestra- zawsze by jakaś kaska wpadła.. A po nowym roku daję regularne ogłoszenia o opiece na dziećmi u mnie w domu, zobaczymy co z tego wyjdzie...
Nulini...Twój mąż jakiś znajomy mi się wydaje..a Ty wcale gruba nie jesteś i do tego bardzo ładna
Nulini...Twój mąż jakiś znajomy mi się wydaje..a Ty wcale gruba nie jesteś i do tego bardzo ładna
Załączniki
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Beti, no to masz pierwszą klientkę! Jeśli znajdę pracę, to właśnie nie będę miała co zrobić z Młodą. Żłobka się boję, bo wiadomo - ciągle choroby. Niania też odpada - my na dole nie mamy kuchni i gotować trzeba na górze u rodziców, a to mogłoby być bardzo krępujące dla opiekunki. Do babci nie opłaca mi się jeździć 2 razy dziennie, bo jednak do Blachowni jest 13km. Więc ogromnie się cieszę, że masz zamiar dać takie ogłoszenie! Życie byś mi uratowała Szkoda tylko, że póki co na znalezienie pracy się nie zanosi
Co do mojego Roberta, to pokażę mu Twoją fotkę jak wróci z pracy, może i on Cię skądś kojarzy
I mojej tuszy na zdjęciach nie widać, bo jak wiadomo "trening czyni mistrza" Lata trenowania odpowiedniego ustawiania się do zdjęć dają efekty A nawet jak na fotce wyjdzie sadło, to jest jeszcze Photoshop
Co do mojego Roberta, to pokażę mu Twoją fotkę jak wróci z pracy, może i on Cię skądś kojarzy
I mojej tuszy na zdjęciach nie widać, bo jak wiadomo "trening czyni mistrza" Lata trenowania odpowiedniego ustawiania się do zdjęć dają efekty A nawet jak na fotce wyjdzie sadło, to jest jeszcze Photoshop
Beti_Pola
Ja mieszkam w Łojkach, ciut bliżej niż blachownia, ale kawałek byś do mnie miała. Ja też szukałam pracy, ale niestety- nie widzi mi się siedzieć na kasie w hipermarkecie, a tylko to można ewentualnie znaleźć... więc po co ja pedagogikę kończyłam??? ech... skoro nie ja do pracy, to może praca do mnie? polecam się
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Beti, też kończyłam pedagogikę i przydaje mi się zdobyta wiedza tylko w wychowywaniu Młodej. Faktycznie, nie spojrzałam, że Ty z Łojek Ale wiesz, zawsze oddać dziecko do młodej mamusi to co innego, niż do babci. Ty masz córę, macie zabawki, Tosia by miała towarzystwo, a do babci musiałabym wozić zabawki, bo u niej nic nie ma
Też szukam czegoś innego, niż kasa w Tesco albo sprzedawca w Galerii, ale cięęężko... Wszystkie fajne posady obstawione przez pociotków dyrektorów...
Też szukam czegoś innego, niż kasa w Tesco albo sprzedawca w Galerii, ale cięęężko... Wszystkie fajne posady obstawione przez pociotków dyrektorów...
Beti_Pola
Moja na widok dzieci aż piszczy z radości, czy to na żywo, czy w reklamach syropów , czy na opakowaniu pieluch
A co do pracy, to może pomyślmy tutaj jak można by zarabiać w domu?
Ja robiłam na 1 listopada stroiki- wieńce na żywych choinkach i nawet się opłacało.Tyle że to tylko taka fucha..
A co do pracy, to może pomyślmy tutaj jak można by zarabiać w domu?
Ja robiłam na 1 listopada stroiki- wieńce na żywych choinkach i nawet się opłacało.Tyle że to tylko taka fucha..
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Wiesz co, ja się z Robertem nie raz zastanawiałam, co by tu wymyślić, chcieliśmy jakiś swój biznes stworzyć, ale do tego to trzeba mieć łeb na karku i wiedzieć, gdzie jest luka na rynku... Złoty biznes to przedszkola czy żłobki, ale skąd wziąć lokal...
Tośka z rówieśnikami nie ma prawie w ogóle kontaktu, ale jak widzi dzidziusia w telewizji albo na zdjęciu, to też piszczy i klaszcze
P.S. - Pytałam Roberta, czy skądś Cię zna, ale niestety, nie kojarzy Cię
Tośka z rówieśnikami nie ma prawie w ogóle kontaktu, ale jak widzi dzidziusia w telewizji albo na zdjęciu, to też piszczy i klaszcze
P.S. - Pytałam Roberta, czy skądś Cię zna, ale niestety, nie kojarzy Cię