reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

OLU ale zawsze to cos dla was kupilas i to sie liczy najbardziej,Czasem wlasnie takie male zakupki a ciesza najbardziej:tak:.

Ja wczoraj jak usypialam Alanka po 20 to sama usnelam:-D,wyspalam sie dzis wiec licze na dobry dzien:tak:.
Rano o 9 umowilam sie z kolezanka na dworze i lecimy w miasto a pozniej to juz w domku siedze.

BETI i co bedziesz dzis w czestochowie?moze wpadniesz do mnie ,ale nie z samego rana bo ja wybywam,Jak cos to zapraszam serdecznie tylko napisz smsa wczesniej co i jak,moje dzieci juz bezkatarne :tak:.

Milego dnia.

Oj ja to z ta moja kolezanka to kiedys niewytrzymam hihihi ,plan przesuniety o jakies 2lub 3godziny,wiec z rana jeszcze w domu jestem :-).

Mieszkanie juz wysprzatane,lozka poscielone,pozmywalam,dzieciom sniadanie dalam ,podlogi umylam i mam czysciutko :-),ide cos zjesc .

co u was laseczki?????

Ostatnia edycja:
reklama
Dorota, Ty to jesteś torpeda! Od rana takie tempo-szok! My to wstałyśmy po 8.00, śniadanko, małe sprzątanie kuchni, włączyłam zmywanie i koniec. Teraz piję kawę przy kompie- sprawdzam oferty pracy, pocztę, fb i forum...a młoda siedzi na dywanie i "sznuruje" buty :) RELAX
Nie wiem czy przyjadę bo wczoraj wieczorem wróciła mama z sanatorium to musimy wygadać swoje, a na 19 idę na aerobik. Jakby mi się coś zmieniło to zadzwonię

Ostatnia edycja:
BETI aaa to jak mama przyjechala to rozumiem :-).Jak cos to daj znac,jestem do Twojej dyspozycji :-).Ja tez jak codzien rano posprawdzalamoferty pracy o powysylalam co nieco Obadamy :-).

Jejku dziewczyny mam energie ale nie mam co robic hiihi tzn sprzatac na swieta bym mogla pomalu ale chodzi ze nudzi mi sie samej,Moze ktoras mnie odwiedzi?????????? serdecznie zapraszam,

ALEKSANDRA,PATRYCJA ?????? wy chyba macie najblizej? Zapraszam serdeczne jak cos,albo ktorakolwiek jak ma ochote to zapraszam,moje dziieci juz zdrowe :-)..

U mnie plany sie zmienily,nigdzie nie jade z kolezanka bo jej nie pasuje a sama nie pojade bo nie wiem gdzie co i jak :-(

ok tylko musze odpalic gg :tak:,juz to robie :tak:,ja nie wiem co mam z tymi pryatnymi bo nikt od dluzszego czasu mi nie moze wyslac wiadomosci na priv:sorry2:.

Mam tez klopot z gg nie moge go odpalic :-(.

Patrycja podaje emaila,tam moze napisz,moze nr tel sie wymienimy ? napisz na emaila.

dorotalaskowska1983@interia.pl

Ostatnia edycja:
dorotko chetnie wpadne badz sie spotkam na spacerek ! Jak macie gg podajcie chetnie pogadam :D
Ja mam zawirowanie ze sprztaniem w sobote mamy gosci a chyba wszytski ciuchy mam wywalone zszafy musze poukladac pomyc od razu w szafkach masakra:D przynajmniej mam zajecie

NULINI o ktorej masz to szkolenie ? bede 3 mala kaciuki :tak:,napewno bedzie wszystko dobrze.

Ja sie tez na jutro umowilam na rozmowe w sprawie pracy w gastronomi w auchanie i moge na rozmowe wziasc dzieci :tak:,babka bardzo fajna,zobaczymy co z tego wyjdzie :tak:.

Ja teraz czekam na nasza BETI i POLE juz sie doczekac nie moge:tak:.

OLU napisz mi swoj nr tel na mojego emaila ktorego podalam wyzej to sie zgadamy na spotkanko:tak:.Milego sprzatania.

dorota, mam na 10.30... Fajnie, że udało Ci się umówić z taką rzeczową babką, trzymam kciuki za rozmowę!

Jeśli mi się powiedzie i dostanę na bank tą robotę, to znowu będę szukać pracowników, tylko teraz do roznoszenia ulotek, jeden dzień w tygodniu, więc jakbyście były chętne i miały wolne środy, to walcie jak w dym :) Tylko jeszcze nie wiem, ile będą zarabiać roznosiciele...

reklama
Nulini powodzenia:)
Dorota zaraz wyślę ci nr :> , i równiez trzymam kciukasy :)

Ja wciąz sie wdrażam w porządki świąteczne :) dzisiaj wysprzątałam Kacpra szafe z ciuchami i pościel jego wyprałam wyprasowałam , niestety nie dorobiłam się zmiennej :>
Młody kima od 18 więc mam czas dla sb :)

Do góry