reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Widzę, że wczoraj Galeria była hitem, my też byliśmy po prezent na roczek, idziemy dzisiaj. Muszę więc zaraz zrobić torcik, żeby się porządnie przegryzł.
Potem jakieś obiadowe zakupy i dzień zleci.
Ola, my możemy odwiedzić Cię jutro, jak Cie tak wszystkie napadniemy, to będziesz miała nas dość:-D
Dorota, oby każdy dzień był lepszy od poprzedniego, należy Ci się.

Oskar spał dzisiaj nieprzerwanie od 20:00 do 5:40 :szok: Zjadł i poleżał jeszcze godzinę. Jestem dumna, oby tak dalej:-)

OLA wlasnie jak cie napadniemy wszystkie to bedziesz miala nas dosc.Ja tez chetnie wpadne :tak:.
Daj tylko znac

PATRYCJA jak masz ochote to zapraszam do mnie nawet teraz z rana ,serio jak chcesz to wpadaj,.Moje dzieci chyba juz nie zarazaja,tzn alan wogole kataru nie ma a oliwka resztowke :tak:.Chyba ze Obie do Oli sie wybierzemy?

Dziewczyny jak wam przeszkadza ze oli ma resztowke kataru to dajcie znac,nie obraze sie,pisze jak jest,nie wiem czy zaraza czy nie.

Beti dzieki :tak:.hmmm powiadasz ze bedziesz w srode dosc blisko mnie?moze i domnie wpadniecie z Poli? zapraszam:tak:.

Ja dzis z dobrym nastawieniem do zycia wstalam,tez mam nadzieje ze potrwa to dlugo ten moj dobry stosunek do wszystkiego:tak:.Oliwka dzis kiepsko spala ,chyba magiczna kraine wczorajsza przezywala i cala noc przy zapalonej lampce spala.

Haa no to zrobimy tak
Beti - wpadnie najwcześniej w środę
dorotka - wpadnie jak dzieciaczki będa zdrowe unikam przeziębień jak ognia ze względu na brak mrozu a po wizycie w szpitalu mam dość ale spotkanie musi być
Patrycja mozesz wpaśc jak najbardziej
Nawet wszystkie :D
Ucekam mlody protestuje:>

ALEKSANDRA ok nie ma problemu,jak ci bedzie pasowalo to moze pod koniec tygodnia,poobsewuje sobie moja oliwke i jak cos to wpadniemy pod koniec tygodnia lub za tydzien :tak:.

Milego dnia.

Patrycja jutro zapraszam wlasnie sie dowiedziałam , że babcia ma przyjechać ok 13 a mlody o 11 ma drzemke . albo na promenadę sie wybiore w koncu na plac na promenadę :> Jak ci jutro pasuje zapraszam bardzo :>

Kubuś już tak ładnie sikał na nocnik, przez cztery dni prawie bez wpadek, chodził bez pampersa w domu cały czas. A tu od wczoraj znowu sika na podłogę! Nie sika już w ogóle do nocnika. No chyba się załamie... O co chodzi? Odwidziało mu się sikanie do nocnika? Masakra...

Asia, to chyba normalne, Pola w domu generalnie nie leje w gacie, a jak jest u mojej siostry to leje. Kilka dni siada sama na nocnik a wczoraj zlała się 3 razy do majtek i to w domu...nie wiem czy ona nie robi tego specjalnie przy kimś dla zwrócenia na siebie uwagi...ale mam to gdzieś- mam większe problemy niż jej sikanie...

Wczoraj ululaliśmy Młodą i zamkneliśmy drzwi do sypialni- jak zwykle. Po godzinie poszłam sprawdzić czy się nie odkryła, a ona leżała na podłodze pod drzwiami..na samych panelach..:szok::shocked2:

Babeczki, macie ochotę na aerobik?? Niedaleko mnie- dzielnica Gnaszyn- w gimnazjum w środy i piątki o 19.00 godzinka kosztuje 7 zł :) Idę w środę zobaczyć jak to wygląda

Ostatnia edycja:
reklama
ASIU dokladnie to chyba normalne,moj alanek tez na poczatku sikal kilka dni ladnie na nocnik a pozniej zas kilka dni wiele wpadek,nic na sile dokladnie ta jak mowia dziewczyny,przeczekaj kilka dni,ile wpadek bedzie to bedzie,niech nadal bez pampersa chodzi a zobaczysz ze za kilka dni zas beda dni ze ladnie nocnik pojdzie w ruch :-).

BETI czyzbym wyczula jakies problemy u ciebie? mam nadzieje ze nic strasznego,:tak:,ale masz racje w zyciu sa wieksze problemy niz sikanie dzieci,ehh gdyby tylko takie problemy byly:-D.

Ja dzis poczte zaliczylam i urzad miasta,wniosek o dowod zlozylam,dzieci daly mi popalic swoimi histeriami,caly urzad ich slyszal tylko szkoda ze ja pana urzednika nie slyszalam ani on mnie w trakcie gdy staralismy sie ze soba rozmawiac,Mowie wam mialam serdecznie wszystkiego dosc.Teraz mnie moj wkurzyl,ehhh szkods slow z facetami.

Babeczki dzis takie gotowe z proszku z dzecmi robilam,wyszly bardzo dobre :tak:.

Do góry