reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Nulini, jeśli tylko na miesiąc i masz z kim małą zostawić to bierz. Na dłuższą metę odradzam, moja koordynatorka też miała małe dziecko, wytrzymała 5 miesięcy i wróciła do synka. W oczach było widać jak marniała, a jak raz przy mnie zadzwonił telefon, że z małym coś nie tak, to aż się popłakała, bo nie mogła do niego natychmiast jechać. Oczywiście zależy od charakteru, jeśli jesteś twarda, dasz radę. Powodzenia

reklama
Jak masz z kim zostawić młodą, to bierz robotę. Najwyżej zrezygnujesz jak nie dasz rady! A nawet jakbyś wytrzymała z tydzień to kasa za ten tydzień wpadnie. Może dowiesz się czegoś więcej o sobie, czegoś się nauczysz, przekonasz się czy taka praca Ci pasuje czy nie.

Nulini dokładnie ! dziewczyny maja racje:)
A to ja zapraszam wszytsko mozecie wpadac :> mam nadzieje ze jak wiosna przyjdzie bedzie od razu lepiej .
A wiecie moj problem zaczal sie jak mama zmarla moze nadal to przezywam za bardzo i nc mnie nie cieszy ?!

Dziewczynki, to od razu Wam mówię, że jak któraś sobie będzie chciała dorobić, to zapraszam! Bo i tak będę musiała znaleźć hostessy, a zawsze jak ktoś znajomy, to łatwiej... Czekam na rodziców, muszę z nimi pogadać, bo to oni by mieli najwięcej roboty (przez 5 dni w tygodniu mieliby Młodą od 16 do 20 na głowie...)

Nula, no kaska zajeb...ale te godziny dzień w dzień to szok!!!!! trzeba to porzadnie przemyśleć bo to aż i tylko 3 tyg- nie podpisujesz umowy na rok
Oczywiście ja się piszę wszystkimi rękami!!! Obgadamy wieczorem

Dziewczyny ta praca z Nulini to tylko 3h ale działa cuda- tyle czasu z dorosłymi ludzmi- rewelacja!!!!!! no i do tego w weekendy wychodne do dyskoteki- wreszcie odżyłam. Jak tylko macie możliwość też wyjdzcie i się zabawcie.

Ja mam taki luźny pomysł- nie wiem czy możliwy...może mogłybyśmy spróbować że dajemy dziecko pod opiekę sobie nawzajem a w tym czasie lecimy samotnie na zakupy albo fitness itp itd. Ja mogę spokojnie zająć się przez kilka godzin jakimś dzieciaczkiem nieodpłatnie lecz z wzajemnością :)

Ostatnia edycja:
NULINI kochana pogadaj z rodzicami,usiadz i przemysl to z mezem jeszcze raz na spokojnie i jak wszystkie znaki na ziemi i niebie beda za to bierz te robote,a tak jak dziewczyny mowia ile dasz rade to kasa twoja.Kochana ja bym sobie bardzo bardzo chetnie dorobila ale musialabys dla mnie poszukac cos popoludniami najlepiej np od 17 do 20 czy 21 bo nie wiem gdzie co i jak taka promcja by byla,wiec jak mozesz to pamietaj tam o mnie i jak cos dla mnie bedziesz miala to wal smialo:tak:.

BETI pomysl swietny,ty jak juz cos wymyslisz to ja sie czuje na tym czestochowskim bb jak w rodzinie:-D:-D.Ja chetnie oddam ci dzieci pod opieke choc na chwile i sama zajme sie Poli :tak:,ciekawa jestem czy i ile moj alanek by z kims zostal bez mamy .Ktora jeszcze jest zaaaaaa ,za pomyslem Beti??????

ASIU wiesz jak nie bedziesz Kubusia zostawiala z kims innym to on zawsze bedzie plakal niestety :-(,Bylam dzis kolo twojego bloku w tej szkole podstawowej kolo twojego bloku .Bo che tam oliwke za rok poslac do szkoly z oddzialem przedszkolym bo ona jest rocznikiem ktory za rok musi isc do przedszkola i wole ja poslac do szkoly z takim przedszkolnym oddzialem i bylam tam sie popytac bo kolezanka nastraszyla mnie ze tez tam byla i maja malo miejsc wiec poszlam a co sie okazalo ze trzeba przyjsc pod koniec stycznia bo wcale nie jest tak jak ta kolezanka mi mowila ehhhh.Przechodzac kolo Twojego bloku myslalam o Tobie :tak:.Gratulacje dlaKubusia ze tak sprawnie idzie wam odpieluchowanie,moj alan od dawna po domu bez pampka a dzis latal goly i nawalim mi kupsko na podloge hihihihi jakpiesek hihihi

ALEKSANDRA to masz to samo co ja,totalna depresja,ja tez nie moge sie nigdze ruszyc bez dzieci a brakuje mi wlasnie tego samodzielnego wyjscia it co BETImowi ludzi doroslych :-),zapraszam do mnie to pogadamy sobie o czyms innym niz o dzieciach.Moje zakatarzone ale jak sie nie boisz to zapraszam serdecznie :-)

PATRYCJA rowniez zapraszam,wogole dziewczyny nie wiem jak wy i moze to zabrzmi dziwnie ale jak moje wyjda z katarow to zamierzam was poodwiedzac czy tego chcecie czy nie hihihihihih:-D:-D:-D:-D.

Ja na dzis sprawy pozalatwialam,nie bylo nas 3 godziny ale przynajmniej cza zlecial,alan spi ale zaraz pewnie wstanie,ja na szybko zupe robie,wlasnie koncze i bede odpoczywala juz tylko :tak:.

reklama
Do góry