reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Dorota, Kuba by się tak łatwo nie przekonał do zostawania z obcą osobą, zwłaszcza że nie zna żadnej z Was. Może by się przekonał, gdyby został u którejś z Was np codziennie przez tydzień, a przecież nie chodzi o codzienną opiekę... Więc u nas to odpada, bo raz na jakiś czas zostać u kogoś obcego to dla niego i dla mnie za duży stres. Pewnie by płakał, a któraś z Was nie wiedziała by co robić.. i tylko większy byłby z tego problem niż pożytek ;)

ASIU ty znasz najlepiej Kubusia ale moze wystarczy ze z ktoras z nas np spotykasz sie czesto, on widzi kogos dosc czesto np co 2 dzien ta sama ciocia :tak:to w ten sposob pewnie i Kubus oswoi sie z jakas osoba i po pewnym czasie moze bedzie latwiej zostawic Go z taka osoba:tak:.

NULINI no to fakt dobrze ze zrezygnowalas,tak jak mowisz jakbys miala pewne 2000 zl lub wiecej to i ja bym poszla w ciemno ale jak jest tak jak mowisz to serio bezsensu ,a z drugiej strony szkoda ze w taki sposob ma sie zarobic te pieniadze.Szkoda ze nie dorobisz sobie .

PATRYCJA nie wiem dokladnie gdzie mieszkasz ale z tego co wiem to fakt mam do Ciebie najblizej :-D,No dam ci znac ciut wczesniej przed odwiedzinami hihihi zart,pewnie ze zgadamy sie wczesniej:tak:.

BETI i jak mala ?wysiedziala? polazilas po galeri????/

BETI I NULINIoj wy aparatki ,no no co tydzien imorezowanie :-D.

Ja dzis mam dosc dobry dzien wiec wybralam sie do kolezanki,ciut w domu ogarnelam,ogolnie jest czysto:-D.Moj sie bawi z dziecmi a ja na bb .Mam ochote babke upiec lub moze mojego zagonie do zrobienia jakis faworkow czy cos takiego:-p.

Witam niedzielnie.Ja wlasnie mojego do magicznej krainy wyprawilam z dziecmi a sama nastawilam rosolku i zaraz wchodze do wanny na chwile ciszy i relaksu.Ach jaka fajna cisze i spokoj mam teraz w domu,ehhh nieoceniona chwila spokoju hihihihih.
Milej niedzieli

Beti, a ja się właśnie ostatnio zastanawiałam nad kinem z Młodą, ale też doszłam do wniosku, że za młoda jest...

A mnie rodzice dzisiaj przywitali super wiadomością. Wczoraj jak wracali z imprezy po 1 w nocy, na skrzyżowaniu niedaleko nas (Zaciszańska z Piastowską) całe skrzyżowanie zamknięte, dwa kompletnie zmiażdżone wraki samochodów i trzy czarne worki na ulicy... Masakra... W "Życiu Częstochowy" jest artykuł, aż mnie ciarki przeszły...

Dorota, to poranek miałaś rewelacyjny :)

My dzisiaj pojechaliśmy na chwilkę do galerii i na szybkie zakupy do biedrony- niestety w tygodniu nie ma kiedy...
W galerii jest dzisiaj szkółka piłkarska dla dzieci 2-6 lat ale niestety w miejscu dla najmłodszych ktoś wielce inteligentny ustawił mega głośnik i muzyka jest tak głośno że nawet mi przeszkadzała..Pola chciała się bawić, ale nie miała jak bo trzymała się za uszy.
W super-pharm jest promocja mojej najulubionej odżywki cece z jedwabiem za 16 zł z chyba 36 :) działa cuda! A w rossmanie są wszystkie kosmetyki kolorowe -40% supersprawa!

Nulini, dzisiaj Pola weszła do galerii i powiedziała "nie chcę kina"- więc na kino zdecydowanie za wcześnie

Czytałam o tym wypadku...ech..

reklama
BETI no to serio ktos mega inteligentny w tej galeri :baffled:.

NULINI wypadek masakra:-(,pochwal sie plaszczykiem :tak:.

ALEKSANDRA jak by ci nie przeszkadzalo ze moje dzieczi wychodza z kataru to moze ja bym na herbatke wpadla,jak cos to pisz:tak:,nie znam sie i nie wiem czy po takim czasie zarazaja czy juz nie;-).

Dziewczyny musze sie wam pochwalic,tzn nic sie nie wydarzylo szczegolnego ale poprostu mam dzis dobry nastroj,dobry dzien,juz dawno takiego nie mialam i poprostu sie z tego ciesze jak dziecko:tak:.Juz dawno tzn conajmniej od 2 miesiecy nie mialam takiego fajnego dnia,dobrego nastroju.Rano wyrelaksowalam sie w wannie ,sama w domu 3 godziny,nieoceniony czas spokoju:tak:.Pozniej o 17 bylismy wszyscy jeszcze raz w magicznej bo oliwka bardzo chciala isc na konkursy,Bylismy 2 godziny,dzieci bardzo fajnie sie bawily,mnie tez czas bardzo fajnie minal,Powiem wam odpowiednie nastawienie do swiata a i humor jest lepszy,ostatnio to takie dolki mialam ze jestem tak zadowolona ze dzis mialam taki normalny spokojny dzien i humor,ciesze sie jak dziecko hihihih.
Miej nocy.

Do góry