reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Nulni to dużą masz dziewczynkę :) Też w wczoraj ważyłam młodego i w ubraniach, pełnej pieluszce i kapciach waży 14,8 kg czyli podejrzewam że jego waga netto to właśnie 14 kg. Nie mierzyłam go ale też ma około 90 cm.

reklama
Nulini ale ci zazdroszczę :) sama chętnie wybrałabym się na siłownię niestety teraz nie bardzo mogę :/
Więc dzisiaj synek się wybiegał i wypocił w magicznej krainie byliśmy i ciocia z nim szalała a ja siedziałam sobie i ich obserwowałam i zdjęcia popstrykałam. Mały łobuz wytrzymał tam 3 godzinki :) ale dzięki temu już smacznie śpi :)

My się ważyliśmy i mierzyliśmy się jakieś 1,5 tygodnia temu i Niko waży 16,4 kg i ma 96 cm

NULINI ty tomasz sile z ta silownia :tak:,Moj alanek jakis miesiac temu wazyl 14kg i mial 90,5 cm a teraz nie wiem :-D.Tys zdolniacha z tymi ciastami,jato bym chciala miec takie zdolnosci:-p.

ANIU ja planuje mojego jutro wyslac z dzieciakami do magicznej :tak:.Jak Ty sie czujesz?.

A tokilka fotekz urodzin oliwki w rybniku .

296f6h4.jpg

24l7sld.jpg

2iasu4y.jpg

urlsj.jpg

14il6ky.jpg

35bz5a9.jpg

e5puzl.jpg

Ostatnia edycja:
asia, właśnie się zastanawiamy, po kim ona taka wielka :D A teraz, jak ją co miesiąc mierzymy i ważymy, to sama się ustawia pod ścianą, żeby jej kreseczkę narysować ;)

aneczka, ja byłam wczoraj tylko i wyłącznie dlatego, że był dzień otwarty i wstęp za darmo, bo nie mam kaski na karnet niestety :( Ja też się muszę wybrać z Młodą na jakąś salę zabaw, tak rzadko bywa, że nawet się tam bawić nie umie...

dorota, pieczenie to mam po babci, od małego mnie uczyła :D Nie mogę się doczekać urodzin Młodej, bo mam szałowy pomysł na tort :D A zdjęcia śliczne!

PATRYCJA ja nie pomoge bo niewiem.

NULINIA twoja mala jest tylko 4 dni mlodsza od mojgo Alanka hihihi,jaki to masz pomysl na torta? zdrac nam tutaj:tak:.

Ja mam obiad w stanie surowym przygotowany,zupa od wczoraj wiec lajt.Moj w magicznej krainie jest wlasnie z mlodymi :tak:a ja delektuje sie cisza i spokojem:-D.

Patrycja, w niedzielę wszystko w centrum jest pozamykane, poza knajpami :)

dorota,
nie zdradzę pomysłu, pokażę na zdjęciach :D A od Alanka rocznikowo jest rok młodsza, bo Alanek z grudnia, prawda?

Witam ! Ale ja kocham niedziele- rodzinny dzień- jedyny w tygodniu kiedy mam chłopa w domu...

Wczoraj zabawiłam z paczką znajomych na bilardzie- dobrze tak czasem się zresetować- nie miałam obrączki jak zwykle, no i muszę stwierdzić że nadal mam powodzenie:rofl2::-p:-p:cool2:

A dzisiaj byliśmy w galerii bo wreszcie był czas żeby po odkurzacz jechać i inne potrzebne rzeczy, niechcący kupiłam sobie buty bo akurat były 50% :) :biggrin2:
Zaraz lecimy do mojej mamy na urodziny, kupiłam jej książkę na nudne chwile w sanatorium-we wtorek jedzie:-(na całe trzy tygodnie...

Ostatnia edycja:
Dorota dziękuje bardzo że pytasz :) w sumie od strony ciąży to idealnie się czuję, oprócz tego że brzuchol zaczyna "puchnąć" to nie mam żadnych objawów. A ty słońce jak się czujesz? Mam nadzieję że wszystkie dolegliwości się chociaż trochę uspokoiły :) Świetne zdjęcia z urodzinek :)

nulini my też bardzo dawno nie byliśmy na takiej sali a jesteśmy zaproszeni na 2 imprezki urodzinowe do magicznej krainy jedne za 2 tygodnie a drugie za miesiac i doszłam do wniosku że trzeba się wybrać żeby młody wiedział o co chodzi i umiał się tam bawić :) ale byłam pełna podziwu bo ostatnio to bylismy chyba przed wakacjami i Niko latał ale tak niepewnie a teraz jak wszedł to śmigał sam wszędzie i wchodził i wspinał się dobrze mu szło zdobywanie miejsc które ostatnio dla niego byly nie do przejścia.

U nas dziś dzień lenistwa po najeździe rodzinki dzisiaj odpoczywamy i delektujemy się ciszą i spokojem :)

reklama
NULINI no to bedziemy czekac na fotki torcika.No twoja Mala rocznikowo mlodsza od alanka o rok ale w sumieto tylko 4 dni :-D.

BETI fajny dzieen rodzinnie spedziliscie:tak:.

ANIU ciesze sie ze u Ciebie wszystko dobrze,u mnie niestety dolegliwosci nie mijaja,tzn z czescia jest lepiej ale pojawiaja sie inne doleglowisci:-(.

Od wczoraj popoludniu zaczal mnie bolec policzek od srodka po prawej stronie,wiecie dziaslo od policzka od srodka,Podobne to jest jak czasem sie cos na dziasle zrobi np od zjedzenia czegos brudnego i tak delikanie zaczelo mnie bolec,a w sumie to bolalo coraz bardziej a w sumie wieczorem zaczelo puchnac.Teraz wygladam z tej strony jak chomik,tak napuchlam :-(,Mowie wam jakas masakra,narazie plukam to rumiankiem,mam nadzieje ze zejdzie samo,boli to brrrrrr.Do tego w nocy dostalam bolu w piersiach, w klatce piersiowej,myslalam ze zejde z tego swiata,dzieki Bogi po kilku minutach bol ustapil.Ja juz nie mam sil,wpadam w jakas depresje przez te moje wszystkie dolegliwosci :-(.

Dzis jade o 17 do rybnika do mojej mamy,moze jak zrobie sobie takie krociutkie wakacje u dziadkow to cos mi ulzy choc czarno to widze,ale najwazniejsze ze dzieci beda mialy frajde :tak:.

Do góry