reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

kaczucha a masz do niego wymienny teleobiektyw? Bo jesli nie to z obiektywem standardowym niestety nie zrobisz fajnych zdjęć portretowych. Sama lustrzanka, chodź by była najlepsza nie zrobi fajnych zdjęć, podstawą są obiektywy.

reklama
Dorota, zajrzyj też może do psychologa- może pomóc. Ja param sie spychologią społeczną hobbistycznie więc lepiej za dużo nie radzić bo mogę zaszkodzić ;) Wiem jedynie że twoje sprzątanie jest podobne do bulimi czy anoreksji- nie żyjesz tak jak byś chciała, nie ogarniasz czegoś więc chociaż idealnie zapanujesz nad domem/dietą/swoim ciałem- to daje poczucie bezpieczeństwa...to tyle z moich wywodów...

Co do karmienia to nie wiem...nie mam alergika. Asia ma rację że mleko jest dla cielaczków a nie dla ludzi. Ja ograniczam mleko, ale daję Młodej od czasu do czasu serki homogenizowane. Biały i żółty ser je codziennie bo już w sklepie jak widzi zwykły biały ser w kostce to sama zabiera z lodówki :) "owocowe" jogurciki i wszelakie "zdrowe" mleczne deserki są jej obce

kaczucha a masz do niego wymienny teleobiektyw? Bo jesli nie to z obiektywem standardowym niestety nie zrobisz fajnych zdjęć portretowych. Sama lustrzanka, chodź by była najlepsza nie zrobi fajnych zdjęć, podstawą są obiektywy.

właśnie wiem, że muszę kupić... może w przyszłym roku się uda :-) a poki co będę polegała na Twoich umiejętnościach :cool2:

ASIU Z TYM jogurtem naturalnym to musze sprobowac mu dac i zobacze czy go wysypie czy nie.Jak pozbede sie calkowicie cyca to napewno poradze sie pediatry co z nabialem :tak:

Dzieki dziewczyny za kazde dobre slowo i rade :-).

Jak ktos zna Alanka to wie ze Alan to istny cycus,potrafi cycolic sie doslownie do 20 minut serio,nigdy nie liczylam ile razy dziennie sie cycolilismy ale bylo tego naprawde duzo razy dziennie.

Wczoraj cycolilismy sie na caly dzien tylko 4 razy:szok::tak:,jak na niego to naprawde istny cud i wielki sukces,on chcialby co kilka minut tak jak zawsze ale walcze z tym i wczoraj wyszlo tylko 4 razy,takze ja sie ciesze ze zmiezamy do przodu.

Wieczorem chcialam mu podac mleko sztuczne,kupilam na probe ale nie dalo rady,pod zadna postacia nie chcial tego mleka.

Ja czuje sie w miare,slaba jestem,ale bywalo gorzej.MILEGO DNIA

Takie cuda... i obiecane foty tortów

Załączniki

• zdjęcia listop 509.jpg
    zdjęcia listop 509.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 34
  • zdjęcia listop 512.jpg
    zdjęcia listop 512.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 31
  • zdjęcia listop 429.jpg
    zdjęcia listop 429.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 33
  • zdjęcia listop 498.jpg
    zdjęcia listop 498.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 33
  • zdjęcia listop 517.jpg
    zdjęcia listop 517.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
BETI cudenka cudne:tak:,tort super,naprawde kochana masz zdolnosci :tak:.

U nas bez zmian,dzis robimy w rybniku male urodzinki dla oliwki :tak:.

Co tu takie pustki?????????? przez weekend nikt nie zajzal,noz szok hihihihihi

Wczoraj wieczorkiem wrocilismy do domu,urodzinki sie udaly,jak bede miala chwile to wkleje jakies fotki.

U mnie od soboty zas beznadziejnie,zas mi sie wszystko w brzuchu i jelitach przewraca,zoladek boli,gazy mam straszne,wymioty i biegunka,Wiele sie naczytalam bo chodze juz z tym 2 tygodnie a lekarze nie bardzo jak narazie mi pomogli,i mam pewne podejzenia co mi jest ale ide dzis do lekarki ogolnej z nia to skonsultowac,Oby tylko dowiedziec sie dokladnie co mi jest i leczyc to bo serio sie wykoncze,Zjesc nic nie moge bo zaraz mam wszystkie dolegliwosci,zas z drugiej strony jak jestm glodna to tez mi sie objawy nasilaja
unhappy.gif
.

Wlasnie dzwonilam do lekarza i mam dopiero na 18,10 ,moj juz jedzie do domu bo dzis za zimno aby na dworze pracowac,jak jutro tak zimno bedzie to gdzies w srodku beda robic.

Jesli chodzi o alanka to cycolimy sie juz tylkow nocy
biggrin.gif
.

Ostatnia edycja:
Lekarka tak samo jak i ja tez stwierdzila ze moge chorowac na zespol jelita drazliwego:-:)baffled:,przepisala mi 2 rodzaje tabletek ktore mam brac codziennie,plus mam przestrzegac diety( to juz robie od 3 dni).Dala mi namiary na Gastrologa,mam nadzieje ze szybko sie do niego dostane,gastrolog musi zlecic mi badania.Lekarka chciala wyslac mnie do szpitala aby zrobili mi te badania szybciej w szpitalu,ale narazie moge sprobowac w domu na dochodnym zrobic te badania.

Lekarka powiedziala ze karmiac piersia niezbyt sobie szkodze na ta anemie,tzn karmienie tak bardzo nie wplywa negatywnie na moja anemie,gorzej wplywaja wymioty i biegunka.Oczywiscie nadal w dzien nie karmie alanka tylko w nocy.

Wiec pozostalo mi zglosic sie do gastrologa,porobic badania a na codzien lykac leki i przestrzegac diety,oby tylko mi sie lepiej zrobilo .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry