reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

BETI jak tylko dojde do siebie coby byc bardziej towarzyska to na pewno wpadne,tez juz dostaje do glowy z braku pogaduszek hihihihih.
W srode jade do piatku do rybnika,w sobote robimy mini urodzinki oliwki dla babci i dziadka ,ten tydzien mam zawalony a pozatym przez ten zoladek niezbyt w dobrym humorze jestem :-(.Pozatym oliwka mi sie wnocy rozlozyla.calanoc przeplakala,ma goraczke,oj mam juz dosc jak nie dzieci chore to ja chora jak nie ja chora to dzieci- masakra wam mowie jakas.Ok juz nie jecze hihih milej niedzieli babeczki kochane.

Pojechalismy wczoraj z oliwka do lekarza,w drodze zauwazylam ze oliwce z prawego uszka puscila sie ropa,Lekarz stwierdzil zapalenie ucha i ze lekko gardlo czerwone ale skierowal nas do laryngologa do szpitala na dyzur i tam oliwka dostala antybiotyk,uszko jej wyczyscili.Po antybiotyku oliwka odrazu inne dziecko:tak:.Ogolnie prawie caly dzien przelezala w lozku ale widac ze juz 1 dawka antybiotyku postawila ja na nogi,no i dzis noc super sama przespala:tak:.No nic u nas z oliwka dalszy ciag siedzenia w domu i antybiotykowania sie.Zapomnialam zapytac ale jak myslicie z zapaleniem ucha jak jest cieplutko i ona nie bedzie miala goraczki mozna wyjsc na spacer??????????bo sama nie wiem:cool2:.

Ja dostalam tabletki,na ten moj zoladek,jak nie przejdzie to na gastroskopie musze sie umowic,mialam ja juz 2 razy ,nic przyjemnego:eek:.Tabletka wczoraj na bol pomogla ,za to wczoraj cokolwiek zjadlam lub wypilam a naprawde patrze na to co jem itp to po kilku minutach bylo mi tak niedobrze ze obiad to zwymitowalam,chyba przestane wogole jesc bo na sama mysl ze cos zjem i zaraz brzuch bedzie mnie bolal i silne wzdecia lub mdlosci mam miec to jesc mi sie odechciewa:wściekła/y:.Nawet wczoraj test ciazowy zrobilam bo takie objawy jak na ciaze,ale ciazy brak:tak:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kaczucha, zrobię mini sesję Twojej małej za darmo ;) Tylko musimy wybrać termin i do dzieła ;)

dorota, współczuje Ci tych chorób wszystkich! Dbaj o siebie.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny podczytuje was ale nie bardzo miałam jak pisać o komp mi padł. U nas wszystko w porządeczku, korzystamy jak najwięcej z pogody bop podobo od tego tygodnia już ma być tylko zimniej :(

Dorota - współczuje tych chorób wracajcie szybko do zdrowia. U nas Niko już zdrowiutki i wszystko ok :)

Dorota, a Wy zawsze tak chorowaliście? Może coś w tym mieszkaniu jest nie halo, jakieś grzyby, pleśń, wilgoć. Bo to aż nieprawdopodobne, że tak często można być chorym.

Buziaczki dla wszystkich.

PATRYCJA dzieci moja zwlaszcza oliwka to zawsze tak czesto chorowala od urodzenia,po roku tak do 3 latek sie troche uspokoilo ale od jakiegos roku zas na nowo caly czas chora ale u niej to norma a w mieszkaniu nie ma nic takiego co piszesz:tak:.Ja ostatnio troche bardzeij chora,tzn zawsze po nich chorowalam ja ale tylko na chwile,teraz tak dlugo mnie trzyma i sama nie wiem co sie dzieje.

NULINI dobrze ok juz bede edytowala swoje posty :tak:.

ANIU super ze wy zdrowi:tak:

ANIU dziekuje napewno wpadne z dzieciaczkami:tak:.

Dziewczyny doszlam do wniosku ze jutro rano poraz kolejny wybiore sie ze soba do lekarza bo mimo tabletek nowych zoladek nie przestal bolec,nadal boli i serio trzymam diete a jest coraz gorzej.Od wczoraj zaczelam zas wymiotowac ale to nie tak jak przy grypie tylko czuje ze cos mi jest bardziej bo to juz za dlugo trwa.Wczoraj wymiotowalam wieczorem,dzis tez wieczorem a do tego od wczoraj doszly mi mega silne bole glowy,to juz za dlugo,Jak tak dalej pojdzie to cos czuje ze w szpitalu na badaniach sie to skonczy:-(.

reklama
hej lekarka ogolna dala mi skierowanie do szpitala.Chcialam isc na PCK bo mam 5 minut ale to nie jest takie proste dostac sie na PCK bo ustala sie termin na nastepny rok.Jedyne wyjscie to isc na ostry dyzur na Parkitke.Tam dzwonilam i kazala przyjsc ze skierowaniem,lekarz mnie zbada,moze zleci odrazu jakies inne badania i wtedy on bedzie decydowal czy do domu czy na oddzial.Wiec czekam na mojego,zostawimy dzieci w domu z kolezanka i z mezem sie przejade,niech mnie zbadaja i niech decyduja czy szpital czy do domu.

Do góry