reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Dorota, fajne łóżko :) Ale jak Ty nakłonisz Alanka żeby tam spał sam (tzn bez Ciebie) skoro nadal go karmisz piersią?
Przykro że Alanek ma już próchnice i Oliwka też. Odstaw im słodycze (całkowicie:p), zamiast słodkich soczków i napojów podawaj czystą wodę ;) Może wtedy próchnica nie będzie się poszerzała. Ja ten sposób stosuje u mojego smyka ;)

reklama
Dorota, pokoik nie do poznania, super! łóżeczka fajnie zabudowane- dzieciaki nie wypadną w nocy. Jak moja zobaczy hello kitty to się posika ze szczęścia! Czy mi się wydaje, czy łóżko jest w stanie surowym do pomalowania?

ASIU ja tez im daje wode zwykla do picia,u alanka prochnica zaczela sie juz jak skonczyl roczek.Pani doktor sama mowila ze kazdy ma inne zeby i ze zeby psuja sie nawet jak super o nie dbamy.Dostalam instrukcje co nie dawac im do jedzenia,Ciezko jest im odstawic calkowicie slodycze.
No jesli chodzi o alanka to od dzis bede go tam kladla i narazie ja bede spala obok na materacu na ziemi albo razem z nim tam na tym lozku hihih.Pomalu musze ja sie oddalac w nocy od alanka a jak bedzie chcial cyca to bede przychodzila,tylko najgorsze jest to ze ja to chyba uzalezniona jestem od spania z synkiem

Najgorsze jest to ze Oliwka tam spac nie chce,jest placz i spi narazie z tata.Wogole dzis w nocy dostala goraczki a wczesniej kilka godzin wczesniej plakala ze ja ucho boli a pozniej pojawila sie w nocy goraczka :-(.Zobaczymy co sie z tego rozwinie ale oby nic sie nie rozwinelo.
Macie jakis pomysl na to aby zachecic oliwke do spania na nowym lozku?Tak bardzo chciala to lozko a teraz ani jej sie sni tam spac:szok:.

Beti To zapraszam POLIna hello kity heheheheh.
Jesli chodzi o lozko to wlasnie ono jest pomalowane tak na odwal sie moze 1 raz albo pol :baffled:razy,masakra jakas, bede dawala opinie temu facetowi na allegro i napewno nie bedzie to pozytyw bo kilka mankamentow ma to lozko.

Mnie od rana jakos dziwnie brzuch boli i mi niedobrze,czuje ze biegunka tym razem do mnie idzie :-(

ja tylko na chwile zglaszam ze zyje ale ledwo co.Wczorajszy caly dzien wymiotowalam i mialam biegunke,mega silne bole brzucha i wogole zwijalam sie z bolu.Dzis narazie wymiotow brak i biegunki tez oby tak juz zostalo,ale brzuch i zoladek bola,nie mam sil wstac z lozka a co dopiero zajac sie dziecmi wrrr.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja już dziś klikam ze swojego bagna, wróciliśmy wczoraj wieczorem :) Czas rozpakować walizki i zrobic pranie ale najpierw lęcę do miasta kupić materiał na zasłony- koleżanka mi je uszyje :)

Dorota, przerąbane masz z tymi chorobami...wracajcie do zdrowia!!!!

Zajrzyjcie do książeczek zdrowia...moja Pola na szczęście uniknęła tego syfu, dzięki Nulini za linka :* będę teraz czytać ulotki szczepionek i odmawiać tych z zawartością rtęci!
http://partenos.nowyekran.pl/post/76601,wycofano-dwie-szczepionki-szkodliwe

[url]http://www.autyzm-szczepienia.eu/

[/URL]

Ostatnia edycja:
Witaj.
Masz szczęście, że nie dostałaś pracy w Arex-Holding. To banda wyzyskiwaczy, wykiwali już sporą grupę ludzi. Szukają jeleni, którzy będą pracować za 4-5 euro w Niemczech, a i to wszystkiego nie płacą. Mojej ciotki mąż u nich pracował przez 3 miesiące, a zarobił mniej niż nasza najniższa krajowa.
Powodzenia.

Nulini załapaliśmy się do tej sesji przez przypadek. Byliśmy w Parku Jasnogórskim na spacerze i fotograf nas wyłapał tzn Kubusia, i spytał czy zgodziłabym się do sesji reklamującej wózki :p Spodobał mu się mój smyk :)

reklama
koronka, w Arex-Holding miałam pracować na stanowisku sekretarki w Częstochowie, więc chyba inny rodzaj pracy, ale dziękuję za opinię :)

asia, ale fajnie :D Ja to wysyłam zdjęcia Młodej gdzie się da, będzie miała co wspominać :D

Do góry